Wow!!! Normalnie nie wierzę, ruch tutaj prawie jak w w 2011 roku, super bardzo mi się to podoba
Ja dziś wolne miałam ale trochę zajęć przy laptopie więc cały dzień spędziłam na zgrywaniu plików, pogoda u nas beznadziejna, nawet nie było jak wyjść z Julią na spacer, cały dzień lał deszcz. Ciekawe gdzie ta zima i śnieg.
Nie odpiszę wszystkiego, bo mało już pamiętam
Felka, my byśmy chcieli, żadnych specjalnych starań nie ma, bo się zabezpieczamy w ...decydującym momencie, ale tylko w tym momencie :-)
Ironia...co to za wieści
Olga...widzę, że i Ciebie przywołaliśmym fajna ta podstawka ale je też chyba wolałabym wózek podwójny ze względu na warunki pogodowe.
Forever...Ty to masz dobrze, opieka nad Krysią zorganizowana, możesz spokojnie pracować i nawet odpoczywać
Marta..dasz radę, wszystko będzie dobrze, jesteś doświadczoną mamą :-)
Kati....ja jeżdże głónie do Świnoujścia do mieszkania moich rodziców ale jeśłi chodzi o pomorze zachodnie to polecam jedną z mniejszych i spokojniejszych miejscowości typu Dziwnówek, Międzywodzie, Pogorzelica, odradzam Międzyzdroje, Pobierowo bo tam masa ludzi, to takie popularne miejscowości i każdy tam jechać chce a potem to przez miasteczko ciężko przejść takie tłumy nie mówiąc już o leżeniu na plaży gdzie niestety miejsca nie ma.
Oczywiście największa, najszersza i najpiękniejsza plaża jest w Świnoujściu ale to już spore miasto
Asinka...a Ty kiedy kupujesz ten wózek podwójny? Wybierasz się latem w moje okolice?
Trasia...tak myślałam, że Ty ta diecie SB, dużo schudłaś? Osiągnęłaś już wymarzoną wagę?
Andariel...u nas też ostatnio króluje Mini Mini ale głównie Świnka Peppa
Garyciak...napisz coś o sobie