reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

marta w takim razie zlot musi byc gdzies bardziej w centrum, ja oczywiscie moge kogos przenocowac:-) Maja tez w dzien nie spi od ok 2 mcy, wytrzymuje 12h bez spania
Felka mnie od tygodnia leb peka, lewa strona, promieniuje na ucho, oko, szczeke, nie wiem co to, laryngologicznie ok
Milego dnia dziewczynki!

reklama
marta - staram sie pulmicortem robię ale tak jak ostatnio niewiele dają oprócz ochydnego posmaku w ustach póki co olejek sosnowy kropie gdzie się da i benkowi do nawilżacza na noc :) trochę to pomaga no i codeine włączyłam bo bym sie chyba udusiła od tego kaszku więc lekki haj i do pracy :):)

z homeopatia kurcze chetnie bym sie wgłębiła ale czytałam ze na własna reke nie wolno bo te wszystko oznaczenia 5C 7C coś znaczą i tylko lekarz wie co do czego można stosować

właśnie syrop z cebuli miałam robić ide zalać dziada :) mam super miód od szwagra spadziowy

my z bibisiem jeszcze piżamowo i tak nam chyba dziś zostanie bo okropnie sie czuję, benio troszkę lepiej

z benkiem naprawdę fajnie sie już gada: mówi mi dziś
mamo
co beniu
dasz mi psik psik o tu (i pokazuje nosek) <-- chodziło mu o wodę morską :)

dzień dobry. U nas dalej słońce, ale strasznie wieje. Dość szybko uciekliśmy ze spaceru do domu.

Co do zlotu to myślałam wstępnie o Zalewie Sulejowskich w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Myślę, że odległościowo jest w miarę pośrodku i dobry dojazd.

moon super, że jesteś:tak: i całkowicie zgadzam się tobą odnośnie pisania. Ja teraz jestem, ale w grudniu nie bywałam prawie w ogóle, bo nie miałam na to czasu.I pewnie znowu bdzie taki moment, że zniknę.
To Maja nadal absorbująca? Uspokoiła się troszkę, czy nadal słodka psotnica? :))

felka nie, Szymusia nie karmię juz dawno, karmiłam tylko 4 miesiące. Ale ładnie zajada wszystko, co mu się poda, nie grymasi. Zasypia sam i w dzień i wieczorem. Ładnie bawi się sam, zwłaszcza autami, ciągle nimi jeździ:eek:

Ironia choróbsko nie popuszcza nic a nic? Marysia też uwielbia psikanie do noska. Za to do Szymusia nie mozna się nawet zblizyć z chusteczką, o fridzie i wodzie morskiej nie mówiąc. Dramat.

marta oj to ciężko macie ze spaniem Norberta. Marysia jak zaśnie wieczorem bardzo późno, po 22 (zdarza się to naprawdę baaardzo rzadko, może raz na miesiąc) to następnego dnia odsypia do 9. Wczoraj zasnęła ok 21 i dziś obudziłam ją o 9, stwierdziłam że to już przesada... Ale dopiero od kilku miesięcy spi tak dobrze rano. W dzień nie śpi od lipca.
Szymuś nie przesypia nocy, ale jest coraz lepiej. Budzi się 1-2 razy na picie i niestety niemal zawsze ok 4 nad ranem robi kupę, co mnie totalnie wkurza:zawstydzona/y: no ale tego raczej zmienić się nie da...

Hej ja znów przeziebiona wiec napisze tylko że miejsce na zlot ok tylko kiedy jaki termin myslicie?
bo ja muszę w przyszłym tyg plan urlopu oddać i musiałabym go zmienić pod zlot

dziewczyny wstępnie mi pasuje tylko majówka odpada i ostatni weekend - urodziny Matiego
Asinka mi sie podoba wolałabym pokój bo w tych domkach to chyba zimno mogłoby być
i na pewno przyjechałabym z Matim tylko, więc max do 300 km a to jest 266 odemnie :-)

reklama
Hej!
trasia tak i nie, Maja mniej lobuzuje, ale baaardzo absorbujaca pod wzgledem zabaw, co chwila mamusiu chodz sie ze mna pobaw troszeczke...tylko czasem sama sie czyms zajmie:-( chociaz dzis pozytywnie- mam darmowy klub malucha na dole w klatce i mama byla dzis z M pierwszy raz, Maja zostala z wlasnej woli sama na prawie pol godz! I obylo sie bez tragedii!!! Wiec regularnie bedzie chodzic na godzine-dwie zeby lepiej i latwiej we wrzesniu z przedszkolem poszlo
asinka pod Koninem, jeszcze wtedy a2 byla dopiero od Strykowa wiec dlugo dos sie jechalo
cos jeszcze mialam napisac ale nie pamietam
aha - Felkaa leb mi peka witaj w klubie

Do góry