reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam!
Ostatnio całe dnie poza domem i skończyło to moim przeziębieniem... Właśnie napierd**a mnie głowa, katar-woda leci z nosa i gardło boli. Byle dzieci nie zarazić...
Andariel Pan Pawik mega!! Możesz być dumna :-) już teraz wszystko ok? A powiedz mi jak wyszło to podejrzenie szkarlatyny? Bo ja właśnie dzisiaj trafiłam na artykuł, że angina podobna objawami do szkarlatyny. A trafiłam na to tak, bo szukałam informacji na temat schodzenia paznokci i twarde skóry na dłoniach. Z wysypką na ramionach i pod pachami teraz walczę u Tymka oczywiście. Tymek miał teraz anginę, ale schodzą Mu paznokcie i ma tak twardą skórę na wewn.dłoniach i stopach też, jakby 20 lat przy łopacie robił. I szukam skąd to...

Widzę, że jelitówka i choróbska rządzą :-( zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!

heja

ja juz sie troche ogarnelam impreza wyszla super siedzielismy do 1 :) dzieci się wybawiły :) tort nawet się dobry udał :D

a teraz do pracy :O

kasiawilde, - cały mój problem ejst taki, ze nie wiem skąd wytrzasnę lekarza, który będzie skłonny mi uwierzyć, ze moje tradycyjne/ziołowe/znachorowe pomysły działają i na większość pospolitych chorób są dobre. A jednocześnie będzie w stanie powiedzieć - o tu to już trzeba inne leczenie wdrożyć. Ja generalnie nie chodzę do lekarzy z katarami i kaszlem - bo z tym sobie radzimy w domu. czasem nawet jak cos mnie bardizej niepokoi, to zamiast pójść w miarę szybko , to czekam niewiadomo ile - bo nie chcę dostać baterii leków za 100zł działających jak armata na muchę...

Hej! Ja dzis w domu z M, po poludniu idziemy do lekarza.
Ironia super, ze impreza udana, ja padlam o 22 razem z Maja
kasia Mai ulubiony kolor to tez pomaranczowy;-) czemu sie nie odezwalas w weekend??? Nagana
Doris Maja jak Julia ne choruje raczej, wczesna jesienia jakis katar miala a wczesnie w wakacje dwie trzydniowki i do teraz nic, dalej nie wiem co to, wczoraj 3 brzydkie kupy i temp do 37,6 ale nic nie podawalam oprocz smecty i dicofloru
nutria ciezko bedzie...lekarze teraz sie boja i od razu profilaktycznie laduja antybiotyki...ponoc w Zabkach jest jedna lekarka rozsadna

witajcie laski

nutria popieram cie po całej rozciągłości, nawet czytałam artykuł,że sokiem z buraków kobieta wyleczyła raka. wiesz co przypomniało mi sie ,że kiedyś zebra wklejała listę takich lekarzy eko czy coś w tym stylu na wątku o chorobach maluszków, nawet to niedawno czytałam

witaj kasiawlde, kochana walcz, bo szkoda życia na doły inne zmartwenia!!!!!!!!!!!!!

asinka zdrowiej!!!!!!!!!

andariel od razu głupia:) ja też bym była dumna jak paw. cieszese z każdej perdoły, pisałyście tu ,że wasze dziecaki szaleją za ksiązkam,że to take mole książowe a moj Norbitek tylko krótke rymowanki a ostatno Domnika przytachała ze szkoły "tupcio chrupcio nie chce iść do przedszkola" i przeczytałam mu to...nie dość,że wysłuchał to ciągle woła "jeście, jęście czytaj mamo" no to sobie wyobraź jaka bylam happy:)

doris jak czytam ja ty pracujesz to tym bardziej dziękuje Bogu za każdy dzień spedzony w domu

witaj kartofelka

nutria a co byś poleciła na mokry kaszel żółtawy rano i katar :(

mnie najbardziej w tych domowych homeopatycznych lekach odpycha to ze trzeba co chwile to brać a acatar weźmiesz raz na 8 h i działa.. nie wiem nie potrafie pamietac zeby herbatke z pedów sosny brac 2 x dziennie, potem raz coś tam itd :(

dobra, już jestem
umówiłam się na przyszłą środę do neurologa, bo tak się żyć nie da... tylko pytanie czy nie potraktuje mnie schematem, spojrzy w moją historię i odprawi z kwitkiem...? niezłe mam nastawienie, prawda?:sorry2:;-)
moon czyli Maja ju zdrowa??? i weź tu się nie wymiguj bałaganem/porządkiem:cool2:, wcześniej było brak lamp/kable...:-p obiecałaś więc wstawiaj;-):-)
nutria
hej! kasza jaglana:tak: a maści sterydowe na wysypkę lekarz przepisał...??? tak od razu? na piewrszej wizycie? dobrze zrozumiałam, że to u Ciebie wysypka??? jak dzieciaczki???
andariel no Jesteś:-) jak Ninka? bardzo ją bolą uszka? to trochę nerwowo u Ciebie/Was... ja jako ciocia z bb jestem baaardzo dumna z Leosia!!! nie powiem, że nie uśmiałam się czytając Twój wpis o rzygowinkach:-p ale nie zmienia to faktu, że Leoś stanął na wysokości zadania raczej nie dla 2,5-latka:tak:
Doris to co dziś porabiasz z Juliettą???:-)
kasiu i Ty też się pojawiłaś - cudnie:-):-):-) to u Was też niedawano były rzygowinki? micha mnie rozbawiła:-D głowa do dupy... świra dostaje.. nie jestem w tedy sobą:no: zobaczymy co neurolog powie...
marta Przepis na sałatkę z kaszy gryczanej Kuchnia Lidla
asinka
zdrówka dla Was kochani! Tymej już zdrowy? i kurcze o co chodzi z tymi schodzącymi paznokciami...??? przepraszam, brzmi niefajnie... i wysypka, twarda skóra... kurcze... byłaś u lek?
ironia super, że imprezka udana, sama tort zrobiłaś???

reklama
Do góry