reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

ja jestem bardzo zadowolona z nowej przychodni chociaz gonia nas co chwike na kontrole :) ale to dobrze ... beni do konca tyg w domu ja w sobote jade do babci na chrzciny sama ..ale mam wakacje ! :D nie moge sie doczekac ale wiem ze bede tesknic za tym diabłem :)

asinka ktos cos odpowiedzial z tych noclegów moze? :)

no wstałam o 6 odrobiłam sie troche poakceptowałam nowe zlecenia i mam teraz troche wolnego a bebek nie ma sił gonic tylko bajka kakao i kocyk bidulek jeden...

ide zatem cos pomyć w kuchni i zrobić karkówke na maczanke :)

reklama
Ironia jeszcze nic. Nikt się nie odezwał. Jedynie z tego Leśnego Zakątka. Z tej Libry cisza, próbowałam zadzwonić, ale jak narazie tel. poza zasięgiem, a ta Chatka pod Brzozą fajna, ale nie wiem czy się tam pomieścimy... Chatka Pod Brzozą Smardzewice, Chatka Pod Brzozą w Smardzewicach i żadnych atrakcji dla dzieci.

Chyba najlepszy będzie ten Leśny Zakątek - http://www.lesnyzakatek.com/ ale... mają 20 miejsc noclegowych, pokoje 2-3 osobowe. Jak z dziećmi?? Wolicie osobne łóżka dla Nich?? Jak mieliście na tym pierwszym spotkaniu??

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o nas to tak jak wspominałam w zjazdowym wątku, potrzebujemy 2 łóżka bo każde z nas będzie spało z jednym dzieckiem. Ewentualnie można zabrać np. łóżeczko turystyczne i wstawić dla dziecka, jak kto nie lubi/nie chce spać z nim - byle tylko miejsce w pokoju było;-)Powiem szczerze, że raczej mi zależy na atrakcjach dla dzieciaków - nie żeby wielkie och i ach, ale choć huśtawka, no i żeby był przysłowiowy dach nad głową i nocleg i brak grzyba w toalecie:-pTo tylko 2 noce, więc nie ma co wydziwiać, uważam.

Nie mam nic przeciwko Leśnemu Zakątkowi, zwł.że okolica - jeśli pogoda dopisze- stwarza parę okazji do aktywnego wypoczynku (nie, żebym się na kajaki porywała, ale choćby pieszy szlak jest ok).

Ostatnia edycja:
Ciekawe czy jeże i wiewiórki są zagwarantowane:-D

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: leżę i kwiczę :D Mogę zapytać :-p
Co do mnie to mam takie samo zdanie na ten temat. Ja i tak biorę łóżeczko turystyczne - Tymek tam będzie spał, a Ninka ze mną. Ironii w sumie też wpadł w oko ten Leśny Zakątek. Właśnie lepsze atrakcje dla dzieci i miejsce na ognisko, itd. Tak samo z jedzeniem tam. I dokładnie fajna okolica. Napisałam jeszcze do nich jakie ceny za dzieci.
Co do Chatki pod Brzozą, to tam jest tylko jedna ta duża huśtawka i nic więcej dla dzieci. Na jednej str znalazłam, że jest 18 miejsc noclegowych, na innej 20, a na jeszcze innej 22, więc w sumie niewiadomo :-p

Co do Chatki pod Brzozą, to tam jest tylko jedna ta duża huśtawka i nic więcej dla dzieci. Na jednej str znalazłam, że jest 18 miejsc noclegowych, na innej 20, a na jeszcze innej 22, więc w sumie niewiadomo :-p
asinka to teraz sensu nabiera ich stwierdzenie na stronie: "spanie jak na sianie" - dla nadwyżek siano zapewnią i da się 22 miejsca zrobić;-)Znaczy się są elastyczni:-D

ja już w domu, zwolniłam się z pracy co by pognać do neurologa i o dziwo bardzo miło się rozczarowałam, lekarka absolutnie nie nawiązywała do moich poprzednich wizyt, przeprowadziła rzetelny wywiad, chyba pierwszy raz taki miałam plus rutynowane badania (palec wskazujący do nosa itd); dostałam receptę na lek typowo przeciwmigrenowy (przeciwbólowy), na razie 2 tabletki, żeby spr skuteczność + lek na pół roku (muszę o nim poczytać); i badania na fosfor, wapń i potas muszę zrobić w związku z moją tężyczką. Lekarka była konkretna, empatyczna (!), na koniec się... popłakałam, że sił mi brak i że nie jestem sobą przy takim bólu głowy (nerwowość, wybuchowość...):zawstydzona/y: ech słaba jestem...

moon i jak jogurt???
andariel no pytam, pytam:tak: to grupę, w której jest Ninka 'ogarnia' teraz jedna kobita???????
ironia trzymaj się tam z Beniem, nie daj się zwariować; mnie teraz czeka kilka dni bez M; jedzie w piątek i wróci w poniedziałek a potem wtorek/ środa znowu wybywa, więc czekają mnie wcześniejsze pobudki z Emi co by gadzinę zawięźć (mpk oczywiście) do dziadków/mojej babci; a gdzie te chrzciny? oj będziesz tęsknić:-p
Aestima trzymam kciuki!!!

nam w sumie nie robi roznicy czy z lozkiem dla dziecka czy nie jak bedzie 2 osobowe to w trójke sie zmieścimy ew. wezmiemy sobie śpiwór :) moze udałoby nam sie jakos poupychac osoby w 20 miejscach :D

a ten leśny rządzi :p no ale.. :) asinka jakbys potrzebowala jakiejs pomocy to dawaj znać :)

felcia a jak te leki na glowe sie nazywaja? popytam mamy bo one z babcia juz chyba wszystkie mozliwe jadły :p no i jaki ten zespół twojego M tyle razy sie pytam i nigdy nie wiem :p

kurka moje dziecko mnie zadziwia - raz go ochrzanilam a teraz jestem na cenzurowanym wiec siedze z laptopem w kuchni a on sie zamknal w pokoju i mam zakaz wchodzenia... slysze ze ogląda kacza paczkę.. i chyba pochrapuje :sorry2: wiem ze jestem nadpobudliwa i chce zeby juz ładnie mowil a on ciagle mama papa idż...nie chce... wiec odpuszczam chce gadać jak fąfel niech gada pff...

może jak wyjade to za mną zatęskni?

u nas dziś maczanka po krakowski i awanturka :D

reklama
u nas dziś maczanka po krakowski i awanturka :D
znaczy pierwsze i drugie danie serwujesz;-)Co do spania we 3 na 1 łóżku - luknij jeszcze raz na fotki w galerii ośrodków - seriously??? Mały hardcore:evil:

Felkaa - na pocieszenie napiszę, że ja wczoraj o mało się nie rozpłakałam PRZED wizytą jak czekałam pod gab.na przyjęcie. Bo sobie wyobraziłam o co mnie ona spyta i jak zaczęłam wymieniać to mi się samej siebie żal zrobiło i łzy w oczach + gula w gardle:-Dchyba wolałabym usłyszeć, ze mam przedwczesną menopauzę, pierdyknąć sobie tabsa w stylu soyfem i już. Ale wracając do Ciebie - jak to fajnie nie być olanym na wizycie u lek.! No i oby tablety na migrenę zadziałały&&&&&&&&!
tak, Niny grupę obługuje jedna pani już od dawna, ale teraz różnica jest taka, że jest to zupełnie nowa osoba z zewnątrz:baffled:W kontekście tego, że ta grupa ponoć najb.agresywna, brzmi i wygląda to zatrważająco.

Do góry