reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

matko jak nic mi sie nie chce.. głowa boli zatoki też :(:( co za dół... ide sprzątać chate bo i tak nie ma z kim pogadać eh

reklama
hej! ja byłam na rozmowie w spr. pracy - generalnie galopka i dzika orka by zrealizować plany; niestety tak to w oddziałach wygląda, więc chyba sobie bank z głowy wybijam;

Hej! Ja juz w pracy, mam potworne problemy ze wstawaniem, a super wczesnie nie wstaje bo o 7.... Moze to przesilenie?
asinka rezerwuj, nie ma co czekac
andariel no niestety, tak to wyglada w kazdym banku...zenua, a jak nie zrobisz planu przez kilka mcy to bye...a w Wwie w centrali pracowalas? Pod wzgledem braku cisnienia na wykonanie planow taka praca jest super, ale ma tez swoje minusy

Hej!
Właśnie zarezerwowałam Librę. Będziemy tam sami na szczęście :-) nocleg 50 zł za osobę, dzieci do lat 3 za darmo i za starsze dzieci 50% ceny. Co do pokoi to na miejscu będziemy ustalać, bo tam dość pokoi. Aha, nocleg z jedzeniem 95 zł - śniadanie i obiadokolacja. Kazała mi babka napisać maila i spytałam jeszcze o łóżeczka turystyczne i o zaliczkę, więc dam znać jak dostanę odpowiedź. Co do zniżek, to nie mamy co liczyć, bo babka powiedziała, że i tak nam tanio za dzieci policzyła. Trudno...
A ja w końcu dzisiaj siedzę na dup.ce. 2 dni jeździłam i załatwiałam, ale przynajmniej już wszystko z głowy. Jutro Tłusty Czwartek i robię przygotowania. A w tle mam roczek Ninki :p Sz.przyjedzie 15.03.na dwa dni. Będzie imprezka :-D

reklama
andariel no niestety, tak to wyglada w kazdym banku...zenua, a jak nie zrobisz planu przez kilka mcy to bye...a w Wwie w centrali pracowalas? Pod wzgledem braku cisnienia na wykonanie planow taka praca jest super, ale ma tez swoje minusy
Moon tak, w centrali - i choć działałam w front office to żadnych planów sprzedażowych nikt z nas nie miał. I żadnych okienek i obsługi kasowo-dysponenckiej. A w oddziałach widzę jest wszystkiego po trochę + cross selling + własna inicjatywa (czytaj: znajomości w urzędach, u pośredników itd.) i to codziennie. Nawet na plac budowy czasem trzeba pojechać. Jak to dyrek powiedział: w zasadzie to akwizycja na poziomie face to face i nie ma ulg. Chyba zaczynam doceniać mojego pracodawcę:sorry:
asinka - fajowo:tak:

Do góry