reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Felkaaa no az taka szczupla to ja nie jestem...brzucha mi troche zostalo...a biegam zeby sie ruszac, bo fitness przez moj brak koordynacji mnie nie pociaga:-( srednio 4-5 razy w tygodniu, zalezy jak mi pani z aplikacji kaze;-) jutro mam 6,5km, dzis polowe mniej. Polubilam bieganie a szczegolnie uczucie po przebiegnieciu dystansu- wciagnelam sie:)

reklama
Felkaaa no az taka szczupla to ja nie jestem...brzucha mi troche zostalo...a biegam zeby sie ruszac, bo fitness przez moj brak koordynacji mnie nie pociaga:-( srednio 4-5 razy w tygodniu, zalezy jak mi pani z aplikacji kaze;-) jutro mam 6,5km, dzis polowe mniej. Polubilam bieganie a szczegolnie uczucie po przebiegnieciu dystansu- wciagnelam sie:)

:-D jak wyliczane są km w tej aplikacji? fajnie, że się wciągnęłaś i sprawia Ci to przyjemność:tak: to nawet często biegasz!

u mnie bieganie niestety odpada ze wzgledu na stawy i kredoslup :( ale duzo ostatnio chodze szybkim marszem :)

no babcia i dziadek juz pojechali benio dostal pianinko z mikrofonem heh bedzie zabawa :p

umowa przedstwpna podpisana dodatkowo podpisalam dzis roczny kontrakt z firma ubezpieczeniową wiec ... moze lazienke i kuchnie uda sie zrobic bez kredytu :)) dziś pijemy szampana wieczorkiem musowo jak miś wróci z boksu ;)

na obiadek zjadłam 4 kupne pierogi jeden z miesem, 2 ruskie 1 z suszonymi pomidorami - bez masełka czy skawrkow :)

Felcia-no ćmi nadal, ale zaraz ruszamy z Leo po Ninkowatą i zaatakuję łeb tlenem:tak:Moja siostra na zumbę chodziła i była bardzo zadowolona - dla mnie to za szybkie, wolę klasykę i latino, ale tak jak piszesz, chodzi o zabawę i by się trochę spocić:tak:Co do pazurków to mnie Ninka też meczyła i w sumie stwierdziłam, że co to komu szkodzi, a dziecko jaką ma radochę. Więc jak ja maluję i ona podchodzi, to nie odmawiam. Ale to nic, mojej psiapsiółki syn w zerówce kazał sobie pomalować pazurki - i ona mu pomalowala, po czym gdy młody wrócił z p-la stwierdził, źe inne chłopaki teź takie pazury chciały- nieź,e, nie?
moon - ja teraz rucolę robię z pomidorkami, oliwkami, szczypiorkiem, pestkami słonecznika i oliwą bądź olejem rzepakowym - raz dwa i jakie dobre:tak:Jogurtów w tym roku nie robiłam jeszcze - poczekam na lato i mleko "od krowy" z targu.
A znasz jakieś fajne przepisy z selerem naciowym? Bo kupiłam i do sałatek schodzi b.mało i obawiam się, źe się zmarnuje.
asinka - Ty mnie zawstydzasz swoją aktywnością po prostu, więc się nawet nie wypowiadam. Pewnie na zlot sama z TiN autem śmigasz, nie? Ej - a jak nie da się naprawić na czas to co wtedy???
Ironia - no bo cola uzależnia, sama to przerabiałam swego czasu.

dobra, spadam na razie.

andariel to nieźle z tymi pomalowanymi paznokciami u chłopca i że inni chłopcy też chcieli? dobre:-D oby spacerek pomógł!

ja też spadam, M dziś kończy wcześniej więc odbiera Emi, ja śmigam do domu

Hej
Wy o odchudzaniu i diatach a ja niebawem bede jak hipopotam wygladac:-)
Bylam wczoraj na wizycie, dzidzia ma 6,5mm, serduszko bije jak dzwon rowno i miarowo. Piekne chwile uslyszczec znow na usg. Oby tak dalej. Kolejna wizyte mam 2 czerwca o 12, rowno w dzien i godzine urodzenia sie Julii.
Felka...co do paznokci to Julia miala juz wszystkie kolory, Dominika jej maluje prawie za kazdym razem jak sobie maluje. I Julia szczesliwa a mi to wcale nie przeszkadza. julia pochodzi z pomalowanymi kilka.dni, potem jej mija i nie chce

Mrsmoon oj ja kocham,biegać jak nie zrobiłam 10km byłam chora raz do 15 km doszłam chciałam kontynuować bieganie w ciąży ale puki co nie mogę bo mi zbyt niedobrze jak się za szybko ruszam :( musze coś innego wymyślić Żeby się nie spaść za bardzo a żeby tego uniknąć musze ćwiczyć bo zbyt lubię jeść :(

Co do paznokci Olka jest damą i księżniczką która nosi kiełki do ziemi i korale i korony wiec i paznokcie myszą być (ale tylko weekendowo do przedszkola jej nie pozwalam)

A co do opuchlizny to woda mi się zbiera i puchne na potęgę w ciągu dnia to mija ale rano nawet buty mnie cisną :( powtórka z rozrywki :(

Doggi - "kiełki do ziemi"? Myślałam, że jak wytężę umysł, to mnie oświeci, ale niestety nadzieje okazały się próżne;-)
Moja mama była dziś. Ale mi szkoda jak pomyślę, że za tak niedługo znów będziemy się wszyscy widywać 2-3 razy do roku. Będę wyć w drodze powrotnej.

Widzę, że w przeddzień wyjazdu na nasz zjazd mamy wizytę u okulisty z Leo, mam wielką nadzieję, że nie zakropią mu oczu atropiną do badania, bo by się chłopina średnio czuł. Oby nie.

reklama
Może kiecki :p? Doggi pisze z tel.to może słownik Jej takie cuda podpowiada. A na zjazd faktycznie jadę autem z TiN, ale jeszcze z Kati i Matim. Wesoły autobus będzie :-D auto ponoć mam mieć za tydzień. 2 tys.do tyłu :-( ile rzeczy bym za to miała już pokupionych... eh

Ostatnia edycja:
Do góry