reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Tam mozna byc juz od 11, wiec moze byc wczesniej. To kto w ten pierwszy dzien bedzie?
andariel
mama super dwójki :]
asinka - my w pt.będziemy, tyle że raczej pod wieczór; zależy jeszcze od jutrzejszych wyników rekrutacji (strasznie się denerwuję i już mi się to wszystko śniło), bo jeśli się Leo nie dostał, w pt.zawieziemy odwołanie i wtedy dopiero do Piotrkowa. Tak czy siak - piątek.
Nina dziś wczesnym rankiem zwracała i ma stan podgorączkowy, brak innych objawów choroby. Albo coś zaszkodziło albo coś się kroi (oczywiście wolę to pierwsze). Oby żadna choroba poważna bo się potnę. I tak plany pokrzyżowane, bo się z siostrą mieliśmy wszyscy dziś spotkać, a tak tylko M.z Leo oddelegowany na kawkę. Szkoda.
Nina dziś wczesnym rankiem zwracała i ma stan podgorączkowy, brak innych objawów choroby. Albo coś zaszkodziło albo coś się kroi (oczywiście wolę to pierwsze). Oby żadna choroba poważna bo się potnę. I tak plany pokrzyżowane, bo się z siostrą mieliśmy wszyscy dziś spotkać, a tak tylko M.z Leo oddelegowany na kawkę. Szkoda.
hej
pogoda do wielkiej d.up.y.leje i ma lac przez caly tydzien.
andariel u nas tez chorobowo, norbert w czwartek wymiotowal, ja w sobote nie wiem co mialam, czaszke mi nie malo rozsadzilo i do tego mdlosi jakies i ogolnie podziebieni jestesmy wszyscy
norberta dzis w domu zostawilam, bo w nocy strasznie kaszle, musimy sie wykurowac do soboty
doris dzis twoja dominika bilogie zdaje? kciuki za nia
pogoda do wielkiej d.up.y.leje i ma lac przez caly tydzien.
andariel u nas tez chorobowo, norbert w czwartek wymiotowal, ja w sobote nie wiem co mialam, czaszke mi nie malo rozsadzilo i do tego mdlosi jakies i ogolnie podziebieni jestesmy wszyscy
norberta dzis w domu zostawilam, bo w nocy strasznie kaszle, musimy sie wykurowac do sobotydoris dzis twoja dominika bilogie zdaje? kciuki za nia
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki 
U mnie pogoda jest nienirmalna rano deszcz szaro buro bleeee zaraz potem słońce błękitne niebo i ciepelko i tak w kółko! Zwariować można!
A wiecie jaka moja ola jest słodka?! Padłam dziś rano! Schodzimy na dół się ubierać i oczywiście Edek nie ogarnia tej radości gdy widzi mnie rano, piszczy, dupką kręci i... Skacze :/ i tak na mnie skoczył na co wkroczyła ola (Sheldon jak na mnie skoczy to łapy ma na moich ramionach a głowę ma na wysokości mojej głowy) i Ola wściekła podchodzi do niego słychać go ze mnie i mówi "źłi pies! Nie wolno edosiu grubasie! Zrobisz dzidzi ałka! Na miejsce, jus!" me serce się rozplynelo
U mnie pogoda jest nienirmalna rano deszcz szaro buro bleeee zaraz potem słońce błękitne niebo i ciepelko i tak w kółko! Zwariować można!
A wiecie jaka moja ola jest słodka?! Padłam dziś rano! Schodzimy na dół się ubierać i oczywiście Edek nie ogarnia tej radości gdy widzi mnie rano, piszczy, dupką kręci i... Skacze :/ i tak na mnie skoczył na co wkroczyła ola (Sheldon jak na mnie skoczy to łapy ma na moich ramionach a głowę ma na wysokości mojej głowy) i Ola wściekła podchodzi do niego słychać go ze mnie i mówi "źłi pies! Nie wolno edosiu grubasie! Zrobisz dzidzi ałka! Na miejsce, jus!" me serce się rozplynelo
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Marta24...tak, dziś zdawała biologię rozszerzoną. Właśnie wróciła i mówi, że było ok :-), zobaczymy jak będą wyniki :-)
Resztę Mamuś witam :-)
Resztę Mamuś witam :-)
reklama
Hej dziewczynki! Maja po czwartej hexie... Poki co, odpukac, ok... Tradycyjne prosze Was o magiczne kciuki!
Przepraszam, nie mam glowy dzis do pisania. Stres mnie zzera...
andariel &&&& za przedszkole. My tez bedziemysie w tym tyg odwolywac
Przepraszam, nie mam glowy dzis do pisania. Stres mnie zzera...
andariel &&&& za przedszkole. My tez bedziemysie w tym tyg odwolywac