reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

ale sie wkurwilam... powiem to tylko raz i wiecie ze nie do was ale kur..wa niektore laski w ciazy zachowuja sie jakby im zwój mózgowy odjeło..mysla ze sa najwazniejsze na swiecie i ze sa pier... świetymi krowami ktore mogą sie szarogesic i stawiac wszystkich do pionu? nosz... głupia pin.da nie bedzie mi mowic co mam robic bo ona ma zajebiscie duzo czasu siedzi w domu a ja niby mam zostawic swoje dziecko samo w domu i isc bo ona chce przećwiczyc prezentacje... co za durne cip.sko aaa zwariuje... popatrzcie zreszta sami :angry::angry:

ucz sie z ostatecznej wersji skrypu od Luaksz( wyslal ja przedwczoraj wieczorem)

musimy sie spotkac zeby to przecwiczyc i propozycja jest na sobote rano

daj znac jak sie na to zapatrujesz

środa 19:35
oki nie ma problemu, jesli chodzi o sobote to jak tylko bedzie moja mama i zostanie z mlodym to bede

Monia trzeba to przecwiczyc wiec załatw tak żebyś była wolna.

niestety to nie ode mnie zalezy bo jak mama nie przyjedzie to nie mam z kim dziecka zostawic

11 godz. temu
A kiedy możesz w takim razie sie spotkać?

od jutra jestem sama bo michal jedzie w delegacje bede jutro wiedziec czy moja mama przyjedzie

jutro do 15 mam czas kiedy benek jest w zlobku

No to nie wiem.

A możemy w takim razie przyjść do ciebie albo ty przyjdź z dzieckiem.

ewelina to nie ma za duzego sensu bo przy nim sie nie da nic zrobic i bym tylko za nim biegała, ja przygotuje swoja czesc i w niedziele wczesniej mozemy przecwiczyc

Kiedy wczesniej???

Nieważne, lipa i tyle

2 minut(y) temu
no ale nie wiem za bardzo o co kaman ? nie kazdy jest w krakowie na stałe wiec nie wiem czego oczekujesz ode mnie? ja swoją czesc przygotuje i powiem - z ada jestem w kontakcie. nie kazdy ma tyle wolnego czasu...

czy mi sie wydaje ze krwa dziecko i to ze jestem do niedzieli z nim sama jest troche wazniejsze niz to ze ona WYMUSZA NA MNIE TAKIE PIERDOŁY
przeciez wiadomo ze swoja czesc sie naucze i zaprezentuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sie wkurzylam :angry::angry:

a tak w ogole felcia - jak sie czujesz? :D kiedy mowicie emi ?
doggi - wspolczuje braku alko przy wszystkich pijacych na pewno wkurza :confused2:

reklama
ironia z dziadkami i z przedszkolem: teściowa niezbyt przychylnie wypowiada się o przedszkolu (choć ostatnio nastąpił przełom) i to w obecności Emi, co oczywiście skomentowałam, Jej teksty były typu: że Emi nabawi się przeze mnie (!) nerwicy, że nie przyzywczai się do przedszkola, że będzie jej trudno a ja tego w ogóle nie biorę pod uwagę..., że daję ją do obcych itd; to jedne z wielu pięknych mądrości teściowej...; dobitnie poprosiłam, żeby wstrzymała swoje opinie i nie wyrażała ich przy Emi, która, jak Waszystkie nasze dzieciaczki, genialnie wszystko słyszy i przyswaja do swojej małej głowki...; dzięki, że pytasz, czuję się fantastycznie:-) sennie ale cudnie:-) co do koleżanki to hmmm... ona trzęsie portkami, że Ty się nie przygotujesz czy co...? bo macie osobne prezentacje jako wspólną całość?
Doggi termin na luty:-)

felcia - mamy prezke podzieloną na czesci kazdy ma swoją czesc - materiał przygotowywalismy razem a teraz sie podzielilismy, strasznie głupie babsko co mysli ze jak ma kase to moze kazdemu rozkazywac - typowy wieśsiurek :angry: wkurzyła mnie maksymalnie, stwierdziła ze jak mi nie pasuje to moge isc do innej grupy seminaryjnej 3 dni przed obroną, haha dobre sobie.. odwalilam swoja prace a ona z takim tekstem :no: oby jej sie dzieciak urodził rozdarty to zobaczy co to znaczy zajmowac sie dzieckiem - bo poki co tylko szpanuje ze dzieckiem jej partner bedzie sie zajmował, ona zamierza leciec na wakacje i w ogole... po prostu siano w głowie i tyle ;) ale cóż debili nie sieja sami sie rodzą szkoda tylko ze mi tak humor spieprzyła..

lece po mojego brzdąca bo juz pozno :) to sie odstresuje troche chociaz :) pojdziemy na spacerek kupimy soczek i drozdzowke na spółke :)

Felkaa ale fajnie :) a jak się czujesz? Jakieś objawy, coś teges?

Ironia nienawidzę takich pind, takie to tylko bić i patrzeć czy równo puchną!!! ''

hej
Felka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje :-) aż mi sie mordka śmieje :-)
no i trochę... zazdroszczę...:zawstydzona/y:ja mam dostać okres w niedzielę, mam nadzieje, ze nie przyjdzie :-p
szczęśliwych i mało kłopotliwych 9-ciu miesięcy :-)

reklama
Ja mam w sumie 4 :-)

Załączniki

• 1402600548513.jpg
    1402600548513.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 49
Do góry