reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej laski! Ale sie u Was dzieje! Ja odpoczywam po przebojach szpitalnych i wakacjach...w pracy odpoczywam przy raporcikach w excellu;-) powodzenia dziewczyny w przeprowadzkach

Dzięki Moon!! Opowiadaj jak po wczasach i innych przebojach.
Trasia, Doris a Wy wpadły na chwilę i co? Koniec? Pisać coś więcej?
Felka zarobiona :-( wracaj!!

Zjadłam baardzo kwaśnę jabłko...

Ostatnia edycja:
uf padam 3 godziny ogarnialam kuchnie, wywalalam rzeczy, segregowalam co zostawic lokatorom a co bierzemy ze soba i ...zmywalam naklejki z lodowki - w zyciu juz nie pozwole benkowi niczego na lodówke najkeic ghrr...

takze kuchnie mam gotową, łazienke też, ubrania przygotowane tylko wrzucic do torby .

dzisiaj jeszcze popakuje ksiazki do oddania na kiermasz dla zwierząt i posegreguje je musze oddzielic te kotre idą do domu a ktore narazie zostaną w pudłach bo nie ma na nich miejsca a nie sa dla mnie aż tak ważne :)

no i piwnica do ogarniecia tu juz latwiej - patrze na wór jak sie ne podoba to do śmieci :D i jestem gotowa do przeprowadzki :D w tym tygodniu idziemy załatwic kredyt w pekao, w pon tata jedzie zamknac sprzedaz mieszkania we wrocławiu i we wtorek.srode umawiam sie na malowanie mieszkania :-D:-D

Wow ironia jaki pracus :)

Asinka jak wam idzie? Szaleństwo pewnie na całego :/

Mój T tydzień temu wymyślił ze wykupimy dom sąsiada po prawej (w szeregowcu mieszkamy) i my zrobimy tam sobie wszystko od zera a tutaj zostanie braciak z moją sis i zrobimy sobie wspólny ogród duży i w salonie duże drzwi łączące domy żebyśmy byli tak jakby razem.... Pomysł fajny, ale wydaje mi się ze jeszcze nie na naszą kieszeń ;)

szał pał od rana :) a tu takie pustki no co wy ..

wczoraj walczylam z ksiazkami dzielnie moj dom wyglada jak romski tabor a do wyprowadzki jeszcze jakies 20 dni :-D:-D z całej kuchni biore tylko parowar, moje przyprawy i kubeczki do esspreso wiec niewiele :D reszte umyłam, wypolerowalam i zamknelam w szafce dla studentów :) zostawie im w sumie wszystko ekspres do kawy bo byle jaki a ja chce krupsa roma opiekacz i bzdetki :)

na dzis planuje sprzątnięcie zabawek benka i wywalenie starych i popakowanie chrześniakowi klocków :)

przez 24 godziny nikomu łaskawie nie chciało sie napisac cześć ? no prosze was... :dry:

u nas od wczoraj cudowny deszcz, wieje, pada i zimno jak cholerka :(

nie chcecie gadać to nie .. FOCH ! :nerd:

jak tam asinka spakowana przed jutrem? jak dzieciaki reaguja na wjazd? :)

ja wlasnie rozpakowalam paczki z brw i kuźwa durnej solniczki brakuje i odswiezacza do odurzacza - nie podaruje :crazy:

reklama
Jadę w końcu w sobotę wieczorem późnym. Muszę jeszcze rodzinkę pożegnać, chociaż niektórzy wolą w tym czasie na ryby jechać... ehhh :-/ spakuję się jutro, ale zostały same rzeczy do auta i sporo tego. Mam nadzieję, że wszystko się zmieści... a transport poleciał we wtorek.
Masz rację nie daruj!!

Do góry