reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

A ja sie założę że zachaczy też o dzidziusa i ujrzysz go w sobotę.
Jeśłi chodzi o loty samolotem ,bezpieczeństwo o ktorym mowiłam jest takie że jesli przelicząc ilośc wypadków lotniczych a samochodowych ,to wychodzi na to ze to samolot jest bezpieczniejszy.
A nie moge podchodzić do samolotu jako do wyroku na mnie,bo to cudo jest dla mnie wybawieniem i najlepszym srodkiem komunikacyjnym łączącym z rodzinnym krajem.

Masz rację. My mieliśmy szczęście wrócić do kraju 7 kwietnia a 10 kwietnia była katastrofa TU-154. Myślę, że zawsze po takich katastrofach budzi się w ludziach lęk... a przecież nie rezygnujemy z jazdy samochodem, mimo że dzień w dzień ginie masa ludzi w wypadkach samochodowych.

reklama
Mam dylemat, co zrobić dzisiaj na obiad. Mam karkówkę, mięso mielone i piersi z kurczaka.... Wracając z pobrania weszłam do Lidla i kupiłam kluski na parze :tak: Tak sobie myslę, czy jakiegoś gulaszu nie zrobić i z tymi kluskami zjeść... No jakoś dzisiaj nie mam weny do gotowania.. Najchętniej zrobiłabym obiad na dwa dni :eek:

Mąż mi przez telefon powiedział, że dostalismy pieniądze od jego rodziców, żebyśmy sobie sami kupili prezenty, bo jednak do nas nie dojadą na święta... Dla męża wciąż nic nie mam i tak mi ciągle chodzi po głowie ta maska do nurkowania z aparatem.... No nic, muszę dzisiaj poszperać na necie. Więcej mobilizacji, bo mnie święta zastaną :szok:

Cześć dziewczyny! Jestem załamana...tak boli mnie kręgosłup że wyć mi się chce...nawet leżenie nie pomaga...chyba zwariuję...boli w odcinku piersiowym i poprostu nie wiem co mam robić...i do tego brzuch...po NOSPIE na godzinę był spokój potem znowu...biegam do łazienki jak nakręcona...ale z tym krzyżem to ja nie dam rady do czerwca...ciekawe czy mozna coś temu zradzić...przepraszam że tak z rana sobie ponarzekałam ale jestem już wykonczona.:-(

Rozmawiałam kiedyś z moją bratową, że jak ona była w ciąży to chodziła na masaże kręgosłupa. Nie wiem, czy to akurat możliwe w Twoim wypadku i czy to by pomogło, ale jej bardzo pomagały. A masz może nospę forte? Jest silniejsza.

ja dzis brałam udział w konkursie tvn niedlugo sie okaze czy wygrałam audiobooka :) ale głupotka :)

a z samolotami no cóz ja ogólnie mam dziwne przypadki...ostatnio leciałam do bułgari i pani tam pokazuje wszystkie instrukcje i mówi o maskach bla bla....no i startujemy oczywiście co...przy starcie wypadły nam maseczki tlenowe ja po prostu w szoku....przestałam w ogóle ze stresu oddychać hehe :) okazało sie ze tylko mnie i miśkowi wypadły bo jakies felerne były :)
ale stracha miałam do końca...zwłaszcza ze pilotem była kobieta i niekoniecznie dobrze jej to szło !!

no ale czego się spodziewać linie nazywały się hamas airline :)

826d39594_qrshps.jpeg

ja dzis brałam udział w konkursie tvn niedlugo sie okaze czy wygrałam audiobooka :) ale głupotka :)

a z samolotami no cóz ja ogólnie mam dziwne przypadki...ostatnio leciałam do bułgari i pani tam pokazuje wszystkie instrukcje i mówi o maskach bla bla....no i startujemy oczywiście co...przy starcie wypadły nam maseczki tlenowe ja po prostu w szoku....przestałam w ogóle ze stresu oddychać hehe :) okazało sie ze tylko mnie i miśkowi wypadły bo jakies felerne były :)
ale stracha miałam do końca...zwłaszcza ze pilotem była kobieta i niekoniecznie dobrze jej to szło !!

no ale czego się spodziewać linie nazywały się hamas airline :)

826d39594_qrshps.jpeg

W Tunezyjskich liniach młody siedział na zarwanym fotelu:szok:A moje pasy nie maiły klamerki do zapinania i se związałam:-D
A Ty Ironia widze że często grywasz w konkursach,to tak z nudów???

Karkówka:-)

A ja mam inny dylemat,właśnie się wykąpałam i doznałam szoku:szok:Straszny mam celulit na udach i pośladkach:szok::szok::szok:Nic tylko załamać sie można:wściekła/y:

Przypomniał mi się od razu prezent imieninowy, który dostałam na początku września - krem na celulit. Przy czym mąż od razu zaznaczył, że to bez podtekstów i że to ja ciągle narzekam na swoje uda i pupę, a jemu się wszystko podoba. No dobra... smarowałam może te swoje uda przez 2 tygodnie po czym się okazło, że w ciąży jestem i już kremu nie używałam, bo szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak taki krem wpływa na płód... O i tak... Niestety skóra z wiekiem traci elastyczność i cóż zrobić, trzeba się z tym oswoić :-) Ja się cieszę, że brzuch mam ładny, żadnych rozstępów i zawsze skóra się ściągała po ciążach. Nogami i pupą przejmować się już nie będę ;-)
Idę wyjąć karkówkę, bo wczoraj ją do zamrażalki wrzuciłam :-)

wiesz co rano codziennie i tak zanim wezmę się za pracę oglądam sobie dzien dobry tvn :) a że ja ciągle operuje na gmailu to nie ma problemu zeby wyslac e-maila :p ale nie żebym siedziała i oglądała wszystkie konkursy heh :)

reklama
No i wróciłam od lekarza. Mówię, że mnie boli gardło, a lekarz "no tak, trochę czerwone, przepiszę pani bioparox a pani sobie już zdecyduje czy weźmie czy nie"
Pokazuję stopę (co pisałam rano)- lekarz "no tak, dziwne, nie wiem co to, moze by czymś na zakrzepy posmarować? nie wiem". W końcu stanęło na tym , że mam nie chodzić i jutro mam tam jechać jeszcze raz! i zobaczy mnie dermatolog. Ale kurka ja już w tą przychodnię nie wierzę... A stopa coraz bardziej sina:/
lecę poczytać co tam u Was od rana- mam nadzieję, że lepiej!:)

Do góry