reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Doris ten snieg chyba od Ciebie doi mnie zawiewa... od ok godz sypie :dry:;-)

edit:
aaaaaaaaaaaaaa polknelam pestke od mandarynki!!!! heheheh teraz mi mandarynka wyrosnie tez w brzuchu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nie nie nie nie kochana :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: hehehehheh

ide mleko na kakalko wstawiac , ktras ma ochote tez na kakalko?? :-D synus mnie gnebi o te kakalko od godziny chyba a ja sie oderwac nei moge od lapka ;p

Hej Dziewczyny :happy:
Chciałam dać znać, że u nas wszystko w porządku, tylko lepiej mi, kiedy nie czytam o problemach...
Buziam Was mocno i życzę dużo uśmiechu. Mordka!

:happy: żyję i mam się świetnie [poza migrenami i krwawieniami z nosa, ale to przejdzie w końcu ;-)] Tylko przez te kilka dni przed ślubem , kiedy nie miałam dostępu do neta, uświadomiłam sobie, że lepiej mi bez tego. Potrafię myśleć pozytywnie, o ile nie czytam o czyichś problemach. Przepraszam, ale muszę się nieco odizolować. Nie mniej jednak, pamiętam o Was i myślę o Was ciepło.

zołza tak wogóle to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:D
jak tam po uroczystości? jej ale masz już fajnie wszystko za tobą, dużo nerwó było? pozdrawiam:D

Paulinka, wiesz, nerwów było sporo, ale całkiem niepotrzebnie :-) Teraz wspominamy wszystko z uśmiechem, ale chyba nie chcielibyśmy jeszcze raz :-p Ja szybko się męczę teraz i po jednej, góra dwóch piosenkach, musiałam usiąść - co to za impreza? :-p

reklama
no ja właśnie się zastanawiam jak ja to przeżyję... ale zawsze adhd mi się włączało na takich imprezach i tańczyłam bardzo dużo więc mam nadzieję że trochę mi z tego zostało i nie będzie tak źle:) właśnie miałaś sukienkę i butki pokazac:)

Do góry