reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

witajcie
mamusia-czerwcowa spróbuje tego amolu,bo to nie do wytrzymania,a te tabletki boję się brać
biedna aestima ,ale dobrze,że z dzieckiem wszystko ok
ja się do tego pasa przymierzam,ale nie wiem jaki kolor,a w ogóle jak to się nosi dokładnie?:sorry:
a ja dziś dostałam czekoladki od byłych pracodawców-chińczyków,miło:tak:

reklama
Kochane wpadam na chwilke zerknąć co tam u Was...mam nadzieję że Aestimka wyjdzie ze szpitala na świeta i że wszystko jest w porządku....ja wysprzątałam na górze, teraz czeka mnie dół...na dodatek zepsuła mi się zmywarka...jak za złość na święta ale fachowiec juz żaden do niej zajrzy o tej porze...czeka mnie zmywanie ręczne czego nie cierpie...człowiek to się wygodny robi...a po sprzątaniu oczywiście pi8chcenie w kuchni...do 22,00 mi zejdzie napewno...pozdróweczka!

Jak tu pusto od wczoraj:) Wpastowałam podłogi, zapakowałam resztę prezentów dla strony teściów i jadę do mamy kleić uszka. Wrócę pewnie o 22 i zabiorę się za sernik. Miłych przygotowań:)

Witam po przerwie. u mnie przygotowania do świąt jakoś marnie idą... dzisiaj po zakupach upadłam na śliskim chodniku na szczęście na bok i zamortyzowałam upadek ręką, ale trochę się boję :( leżałam 3 godziny i dopiero niedawno wstałam.

uff wrocilam z zakupow ale mamy jedzenia jak dla pułku wojska :D padnieta jestem takze zaraz lece pod prysznic z mezem i do sasiadow na piwko ....czytaj patrzec jak mezowie pija piwko i cole i kawe...a my soczek ghr... :)

Wpadam tylko na chwilkę ...

życzyć Wam, Waszym rodzinkom, dzieciaczkom i BRZUSZKOM

wspaniałych, ciepłych, rodzinnych Świat !!! i oczywiście całego mnóstwa szczęścia, miłości i radości w niezwykłym dla nas 2011 roku :-):-):-)

niestety zaglądnę do Was dopiero po nowym roku ... jak tylko M wróci z pracy jedziemy do teściów i zostajemy na dłuuugo :tak:

trzymajcie się cieplutko !!!

ja lecę poszaleć trochę z moją córą ... bo przez akcję 'pakowanie' pół dnia spędziła dzisiaj w kojcu ... bidulka :-:)-:)-(

Witam po przerwie. u mnie przygotowania do świąt jakoś marnie idą... dzisiaj po zakupach upadłam na śliskim chodniku na szczęście na bok i zamortyzowałam upadek ręką, ale trochę się boję :( leżałam 3 godziny i dopiero niedawno wstałam.
ja też dziś glebę zaliczyłam jak przez tel rozmawiałam,ale jakoś łagodnie na tyły upadłam:sorry:

reklama
Do góry