reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

hej Kochane!
aestima...cieszę się że wszystko w porządku i na święta jesteś w domku...

Życzę Wam wszytkim i Waszym maleństwom w brzuszkach, zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!

reklama
aestimka tak się cieszę,że fajnie już jest.i miałaś 2x usg :happy2:
i gratulacje tego siuraka,a były jaja jak dzwony jak u dzastiny?:-D
ja to się tylko dziwię jak wy piszecie,że wam lekarze nie pokazują ekranu na usg,bo u nas nigdy takiej sytuacji nie miałam,zawsze pokazują,ekran jest od razu w twoją stronę przekręcony.
ale fajnie,że już ok.
ja spadam pomagać na wigilii,więc smacznego wszystkim:tak:

Aestima ja też się cieszę że wszystko ok:) Może te bóle stąd że macicła się za szybko rozciąga skoro Twój maluch już taki duży. Ja analogicznie miałam skurcze z Zosią,ona rosła o 2-3 tygodnie na przód( w 30 tygodniu usg wykazało 34/35) a moja macica nie mogła nadąrzyć:) Oby już tak nie bolało i Święta były spokojne.

wpadlam kontrolnie, CZESC ŚWIATECZNIE :-)

Wczoraj popoludnie strasznie szybko nam zlecialo... Bylismy najpierw u mojej mamy pozniej u tesciow... Wracajac zaczelo sypac sniegiem z deszczem i wracalismy 60km/h ;-/ nic fajnego... Jeszcze drogi nie bylo widac i ludzie z drogi zjezdzali na lewy pas i prawie dwie stluczki nas ominely....
Ja niebawem do tesciow smigam, jutro do rodzicow i dwa dni zleca jak z bicza... mlody dostal 3 super roboty, pelno ciuchow, puzzle, kask, pilke do nogi, samochodzik i cala reklamowke slodyczy :-D Ale mial radoche... teraz tez siedzi i gnebi roboty :-D JEjku jaki to swietny widok jak dziecko rozpakowje prezenty :tak: Ta radosc w oczach... i rozczarowanie jak zobaczyl ciuchy a nie zabawke heheheeh... niezapomniane chwile..

Kochane milego dnia :tak:

Doris kochana dziekuje serdecznie za zyczenie! Wzajemnie :-) Przepraszam ze nie odpisalam, ale telefonu nie zwielam ze soba...

Ostatnia edycja:
witam Świątecznie! Wyspałam się jak nigdy, i się dziwie bo wczoraj zeżarłam tyle kapusty że myślałam że będę cierpieć, ale jest ok. Truskaweczka wczoraj fikała cały wieczór, lepszego prezentu nie mogłam dostać:)
larvunia...racja, ja też lubię oglądać jak dzieciaki wyciągają prezenty spod choinki, ta radość w ich oczach i pytajacy wzrok co Dzieciątko przyniosło w tym roku...
Ja mam dzisiaj się znowu poobżerać, a co mi tam, w przyszłym roku to już trzeba będzie uważać co się do dzioba wkłada ze względu na kalorie...życzę miłego dnia!!!

ja też w sumie zadowolona,mały też z prezentów.
u teściowej siostra D. zrobiła sushi,mówię wam stanęło mi w gardle jak chciałam zjeść:sorry:
teraz idę na 18-tkę mojego siostrzeńca

sushi na wigilie dziiwnie :)
u nas wczoraj byli rodzice i bawiliśmy się świetnie :) wszystko wypadło tak jak chciałam, chociaż byłam bardzo zmęczona :(

aestima super ze juz jestes w domku !! :)

cześć Dziewczyny!
Jestem na chwilę aby życzyć Wam Wesołych Świąt. Ja szykuję się do wyjscia. Idziemy na wesele kolegi ale tak mi się nie chce, posiedziałabym w domku.
Buziaki dla Was wszystkich!!!!!

Witajcie Dziewczynki.
Jestem marcowa mamusia 2010. Wpadlam do Was z prosba o rade.
Moja przyjaciolka jest w 5tc. Choruje na hashimoto. Byla u gina, ktory kazal jej zazywac duphaston 3 razy dziennie. Drugi lekarz kategorycznie zakazal stosowania jakichkolwiek lekow przed 10tc. Twierdzi, ze organizm ma sobie sam poradzic z ciaza...
Bardzo sie martwimy tymi dwoma jakze roznymi opiniami.
Czy ktoras z Was bierze ten lek? Co o tym sadzic?
Bardzo dziekuje za pomoc.
Zycze spokojnej ciazy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :happy2:
Pozdrawiam!

reklama
Do góry