reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

No bo coś w tym jest:-(
Jak tylko spojrzałam ostatnio na temat o poronieniach i przeczytałam kilka postów to aż mi się gorzej zrobiło :-(Poczułam taką obawę o to,że coś się morze złego wydarzyć...A pózniej Doris w szpitalu...i zaraz zaczęłam zastanawiać się czy te skurcze które czasem mam czy to nie jest powód do obaw...a do wizyty u lekarza jeszcze 10 dni...

reklama
ja już też przestałam okupować internet pod względem wyszukiwania tego co mi dolega...wrzuciłam na luz...a i lepiej się teraz czuję psychicznie...lepiej powiedzcie co dzić serwujecie na obiad...u mnie tagiatelle ( czy jak to się tam pisze) z sosem szpinakowym...hmmm uwielbiam ale Benjamin będzie marudził więc dla niego sos pomidorowy :):-)

larvunia dzięki za pozytywną energię ... złapałam troszkę :tak:

misialina ja już wspominałam...dzisiaj będzie ulubiona zupka brokułowo-kalafiorowa :-)

Traschka...pizza to dla mnie potrawa bogów...uwielbiam to mało powiedziane...wczoraj byliśmy na pizzy w naszej pizzerii a tam pizza jest lepsza niż we Włoszech...chętnie bym zjadła i Twoją pizzę, nawet jeśli jest od wczoraj :)

Misialina został tylko niewielki kawałek ale podzielimy się jeśli chcesz:) Ja w ogóle uwielbiam włoskie jedzenie, wszelkie pizze, pasty, lasagne...i kuchnię grecką! Powinnam mieszkać nad Morzem Śródziemnym, wszystko mi tam odpowiada. Kuchnia, temperatura, klimat, kultura...

jenu wy tu o gotowaniu a ja mam teraz wilczy apetyt...jadlabym wszytsko co mam w zasiegu reki....a pizza juz mi sie od dawna marzy:( musialam jednak przystopowac z jedzeniem bo do porodu wygladalabym jak beczulka

reklama
marta pizza nie musi być niezdrowa i tucząca. Ja robię spód na mące pełnoziarnistej, ciasto jest cieniutkie na dwa minimetry, na górę dobrze dobrane składniki i masz naprawdę zdrowe i pyszne danie! :)

Do góry