reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
No dziewczynki, nie ma żartów! U majówek akcja za akcją:)

No i tak już będzie :D Maj już tak blisko... a za majem.... lala li la :)

A tak btw jako że już po północy mocna marka jestem, tą piękną godziną przyszł ukończenie u mnie 32tyg, a zapoczątkowanie 33 tygodnia :D Tosz to ja skromnie myślałam, że 30sty tydzień nigdy nie nastąpi... A tu już tak daleko hen hen hen :D LOL

witajcie sloneczka, czesc larvunia:)
nie mam czasu niestety poczytac co tu sie dzialo po poludniu, bo musze ogarnac dom, pozniej fryzjer i jakas sukienka-tunike musze sobie kupic bo normlanie w nic sie nie mieszcze. Norbercik daje czadu na calego, nie wiem czy to normalne ale tak mi uciska glowka na krocze na jakies nerwy ze chodzic nie moge, musze stanac i oddychac gleboko tak boli, do tego cos moj brzuch ostatnio szaleje boli mnie troche za czesto, biore nospe, musze sie poobserwowac bo nie ma zartow.

zazdrszcze szczerze tych waszych spotkan......

a co do masla jeszcze to ja sama robie ze smietanki 30%
buziaki dla was i milego spokojnego dnia:)

Witajcie Mamuśki. Ja znowu od rano. Mąż do pracy a ja do kompa, he he. Ale by mnie ochrzanił jakby to zobaczył, od rana przy komputerze zamiast odpoczywać i leżeć.
Miłego dnia :-)

heja i ja się melduje :-)
u zołzy wszystko ok :) pisałam wczoraj esa, bo nie było jej cały dzień - mówiła że tak troche do dupy się czuła a potem była z Kudłaty na sr :-) dziś się odezwie :uff...

oh jaaki miałam cuuudny sen...ah...same przytulanki...tylko czemu obudziłam się jak po dobrej imprezie? z bolącą głową i opluta hah :-)

reklama
Do góry