reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

zolza thx za info odnosnie naszego pierworodnego Adasia :tak:
slicznie na dworze... wlasnie wrocilam, nogi to mi w dupe wlaza ;-) Ślicznie jest! A w lesie to juz wogole, zero wiatru, sloneczko przez drzewa przeswita... no miodzio :-)
My bez kurtek i mlody bez czapki bo jest swietnie ;-)

ciekawe co nam jutro pani doktorowa powie... mlody w ciagu dnia prawie nie kaszle. Smary lzejsze, ale sa....
ja tez dobrzeje, bynajmniej tak mi sie wydaje ;-)

Zrzarlam dzis pol miski fasolki z bulka tarta, ale mialam ssanie na nia :-D:-D:-D Koncowka ciazy a ja mam jeszcze napady chcicy :-D Teraz wrocilam z dworu i kraze jeszcze kolo resztek fasolki :-D :rofl2:

reklama
Cześć kochane

Ja tak na chwilkę wpadłam aby zobaczyć co tam u Was się dzieje ciekawego od wczoraj...

Te które mają jakieś bóle, osłabnięcia itp leżcie!!Bo teraz to naprawdę nie są już żarty dziewczyny.Jak same o siebie nie zadbamy to nikt za nas tego nie zrobi!!Prawda??

misialina gratuluję utalentowanego synka i jego osiągnięć!I proszę o nie myślenie o pierdołach a to pozwoli Ci nie nakręcać się w jakieś "przeczucia"...żadnych głupich przeczuć!!OK??

zolza Ciebie także proszę o poprawę humoru!!Synek Twój wielkoludek już i masz się z czego cieszyć.Gratuluję udanej wizyty :) Już czytałam wizytowy ale wpadłam tylko tutaj:) Pamiętasz ,że to za jakieś 3 miesiące będziemy super zgrabne laski w obcisłych jeansach!!!!!!!!!!Nie smuć się.

iza, setanka dzięki za pamięć o mnie:)Tak macie rację humor poprawił mi się niesamowicie odkąd moja przyjaciółka jest w Polsce.Wczoraj cały dzień łaziłyśmy, byłyśmy na lodach i po 4 godzinach spacerowania myślałam ,że mi stopy odpadną.Dzisiaj mamy w planach jakieś kino wieczorkiem.A we wtorek najprawdopodobniej robimy sobie wycieczkę za Wrocław ok 150 km do jej babci i będziemy tam do czwartku, więc mam w planach spacerki po lasach i świeżym powietrzu...Tak dawno tam nie byłam.Już się strasznie cieszę i liczę ,że samopoczucie mi dopisze i planów nie pokrzyżuje:)

Wszystkim przesyłam buziaczki i życzę miłego dnia :*:*

cześć Brzuchatki
Wróciłam właśnie ze szpitala od Mamy, Mrsmoon... dziękuję, że pytasz, Mama o wiele lepiej, okazało się że kamień nie jest duży, dostaje antybiotyk jakiś, który ma go rozpuścić i ma go wysiusiać niedługo :-)
Byłam też w galerii handlowej, dziś konkurs przy empiku, trzeba patrząc na ekran odtańczyć taniec M.Jacksona, moje małolaty oczywiście się zapisały, Damian był bardziej chętny choć Dominika też dała się namówić i startują o 16 więc za chwilę. Ciekawe czy uda im się coś wygrać, Dominika ma duże szanse bo ona tańczy już 10 lat.

doris koniecznie pochwal sie jak tam po konkursie !

dzięki zołza za info o adasiu ! będziemy 3mać kciuki :-)

my dziś zaszaleliśmy na maksa w kuchni i na obiadek wyczarowaliśmy: placki ziemniaczane po węgiersku (kurczaczkowy gulasz) z serkiem żółtym a do tego buraczki, duszone pory w śmietance i marchewka z chrzanem :-) odpaaadam....benek się aż tłucze bo miejsca nie ma hehe :)

Słonkiem się podzielę, pazerna nie będę ;)
Trasia, mam na kompie ten film, ale jeszcze nie obejrzany, może dziś na wieczór sobie załączę to zdam relację. Za to Labirynt fauna jakoś tak nie bardzo przypadł mi do gustu ;)

Doris, trzymam kciuki za małolaty :)

Doggi, mnie też śpiączka dopadła. Chyba początki lepiej znosiłam. Teraz zasypiam na poczekaniu :)

Mrsmoon, poprasuj i u mnie. Plissss :)

Iza, Setana hej :)

Zołza, dzięki za wieści. Nadal mocno trzymamy kciuki za Adaśka :)

Justynka, ściskam mocno. Następnym razem zbuntuj się i wypal, że jak źle prowadzisz to niech taksówkę zamówi :crazy:

Czekam aż zadzwonią :-).
Mój Damian bardziej odważny od swojej siostry choć Dominika jest obyta ze sceną, ona występowała już tak wiele razy, że nie powinna się stresować a jednak .... no ale poszła też tańczyć :-)

Dominika 2 miejsce a Damian 4 miejsce :-) na 16 osób więc ładnie. Za 1 miejsce była do wygrania kamera cyfrowa, niestety nie udało się tym razem.

reklama
Do góry