reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Aestima i ja sie dołączam do gratulacji :-) ale cudny jest Wasz Mieszko :-)
popłakałam sie na widok zdjeć

powodzenia w uregulowaniu laktacji

reklama
Aestima, powodzenia z laktacją, na pewno się ładnie unormuje :) Trzymam kciuki :)

A wiecie, ja to się najbardziej boję jak ogarnę sytuację z dwójką dzieci. Jak Jaś zareaguje na nową sytuację, jak się odnajdzie w roli starszego brata. Pamiętam jak z jednym dzieckiem na początku miałam sajgon, a co dopiero z dwójeczką. Na razie tego nie mogę ogarnąć :) Choć mam nadzieję, że wszystko się pięknie ułoży i damy radę :)

Martuś, mój to raczej się nie boi pomarszczonego bobasa (pierwszy go trzymał na rękach po porodzie, a jaki był zapatrzony :) ) Ja nie wiem czemu teraz nie chce być. Już się zastanawiałam czy gdyby to był drugi syn to chciałby być przy porodzie. Wiem wiem, głupie, ale już się wszystkiego doszukuję ;) No dziwne te chłopy, co poradzić ;)

Doris, ściskam!! I przesyłam łopatę do zakopania dołka :)

blusia moj tez sie takiego bobasa nie boi..moze to po prostu kwestia tego ze juz mniej wiecej wie jak to wyglada i sie po prostu stresuje

AESTIMA jak cudownie !! Jesteście w domu cali i zdrowi :) Tak wspaniale !! Zazdroszcze strasznie ii życzę powodzenia w regulacji laktacji :) Mały sie nauczy :) W końcu to facet a oni cyce lubią :D A jak ten cyc daje jeszcze jeśc to napewno się nauczy :) A w końcu to troszkę nowa sytuacja dla was obojga :) GRATULUJĘ Mamui, Tatusiowi I Mieszkowi :)

Dziewczyny martwię sie o Misialine, napisałam jej sms-a ale na razie nic nie odpisuje, moze faktycznie coś się zaczęło dziać!?
Jak dostane info to napisze.

Aestima śliczny maluszek,Ty wiesz ile tu zazdrośnic na forum a tylko jedna szczęsciara.;-)

kupiłam sobie herbatkę z lisci malin, ciekawe czy to chociaż dobre będzie w smaku, bo jakoś nie wierzę, że zadziała;)

widzę że cię nosi trasia:-) już ciężko w dwupaku:-)

A małż mój dziś wolne,i znowu biegaliśmy po sklepach ale fatalnie sie czułam dziś.

reklama
tusen hehe, lekarka mi zapowiedziała, że jak akcja nie rozpocznie się sama to z powodu mojego podwyższonego ciśnienia w dniu terminu pakuje mnie na oddział. Wolałabym więc aby żeby zaczęło się szybciej:)

Do góry