reklama
Ivona83
Fanka BB :)
Witam was mamuśki
wczoraj miałam bardzo zagoniony dzień i wróciłam późno bo jeszcze posiedziałam u mojej rodzinki i przzywiozłam truskaweczki prosto z ogródka :-)
Teraz będe robić sobie śniadanko i poczytam co u was.
Gratuluje nowym mamuśkom z wczoraj!!!!! - ale im dobrze.... :-)
Doggi -trzymam kciuki!! Zeby w końcu się udało. Fajna data :-)
Ironia - również &&&&&&&&& żebyś się nie męczyła już tylko urodziła dzisiaj dzieciaczka
wczoraj miałam bardzo zagoniony dzień i wróciłam późno bo jeszcze posiedziałam u mojej rodzinki i przzywiozłam truskaweczki prosto z ogródka :-)
Teraz będe robić sobie śniadanko i poczytam co u was.
Gratuluje nowym mamuśkom z wczoraj!!!!! - ale im dobrze.... :-)
Doggi -trzymam kciuki!! Zeby w końcu się udało. Fajna data :-)
Ironia - również &&&&&&&&& żebyś się nie męczyła już tylko urodziła dzisiaj dzieciaczka
rosellita
Zaangażowana w BB
rose zawsze możecie przebukowac bilecikito nie kosztuje aż tak dużo
![]()
zaraz chyba wejdę na stronę i zobaczę ile to będzie kosztować, tylko mam nadzieje że dziadziuś urlop będzie mógł w pracy zmienić
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*zapomnialam napisac. Prosze o mocne kciuki dzis bylam z Jula i M. na badaniach, robili badania na HCV i boje sie o wyniki:-(
Marta6nz
Fanka BB :)
czesc Kochane Kobietki,
wczoraj jak juz padłam po obiedzie to nie zagladałam na bb...ale w myślach zastanawiałam sie czy mamy kolejne Dzieciątko:-)
poczytam co tam u Was sie nadziało...znow tyle 11stron
od 5h dzis mialam takie bole na dole brzuszka jak na @,kłucie po całosci i mały tak strasznie mocno kopał pod sam żołądek....mam 2 tyg.do wyjazdu do szpitala..mam nadzieje, że nie będzie pchał się szybciej....
teraz zabieram sie za czytanie..nie piszcie duzo bym znow nie miala tyle...
wczoraj jak juz padłam po obiedzie to nie zagladałam na bb...ale w myślach zastanawiałam sie czy mamy kolejne Dzieciątko:-)
poczytam co tam u Was sie nadziało...znow tyle 11stron

od 5h dzis mialam takie bole na dole brzuszka jak na @,kłucie po całosci i mały tak strasznie mocno kopał pod sam żołądek....mam 2 tyg.do wyjazdu do szpitala..mam nadzieje, że nie będzie pchał się szybciej....
teraz zabieram sie za czytanie..nie piszcie duzo bym znow nie miala tyle...
reklama