reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam was mamuśki
wczoraj miałam bardzo zagoniony dzień i wróciłam późno bo jeszcze posiedziałam u mojej rodzinki i przzywiozłam truskaweczki prosto z ogródka :-)
Teraz będe robić sobie śniadanko i poczytam co u was.
Gratuluje nowym mamuśkom z wczoraj!!!!! - ale im dobrze.... :-)

Doggi -trzymam kciuki!! Zeby w końcu się udało. Fajna data :-)
Ironia - również &&&&&&&&& żebyś się nie męczyła już tylko urodziła dzisiaj dzieciaczka

zapomnialam napisac. Prosze o mocne kciuki dzis bylam z Jula i M. na badaniach, robili badania na HCV i boje sie o wyniki:-(

czesc Kochane Kobietki,
wczoraj jak juz padłam po obiedzie to nie zagladałam na bb...ale w myślach zastanawiałam sie czy mamy kolejne Dzieciątko:-)
poczytam co tam u Was sie nadziało...znow tyle 11stron:szok:
od 5h dzis mialam takie bole na dole brzuszka jak na @,kłucie po całosci i mały tak strasznie mocno kopał pod sam żołądek....mam 2 tyg.do wyjazdu do szpitala..mam nadzieje, że nie będzie pchał się szybciej....
teraz zabieram sie za czytanie..nie piszcie duzo bym znow nie miala tyle...

reklama
Do góry