reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Coraz mniej nas tutaj nierozpakowanych zostaje. Mam nadzieję, ze wszystkie się rozpołowimy do połowy czerwca, żeby był wspólny temat ;-)

woooww znów sie sypią dzieci jak jabłka z drzewa ;) Coodownie :-) GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ

A dla przeterminowanych szybkiego rozwiązania :)

u nas coraz lepiej, jak bilirubina spadnie to jutro do domu :) Beniu dziś mi zaserwował taką kupke że aż żałowalam że miśka nie ma hihi :)

początki macierzyństwa genialne dziś założyłam małemu pampersa tył na przód i dziwiłam się że nie mogę go zapiąć :-D:-D:-D a potem miałam problem jak go wyciągnąc więc zastanawiałam się czy pampka wyciągnac czy dziecko przekręcić hihi ... oj będzie wesoloo jak bedziemy sami w domu już to czuje.... jestem taka zielona !!!!

Saffi, a nasz lekarz szpitalny co Ci powiedział? Jesteś z nim jakoś ugadana na 10.06? Ciekawe czy on tego dnia ma dyżur... Ja będę się chciała z nim umówić na dzień kiedy on będzie, bo on mi bardzo pasuje i ma fajny kontakt z położynymi więc jakoś bym wolała rodzić pod jego dozorem.

woooww znów sie sypią dzieci jak jabłka z drzewa ;) Coodownie :-) GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ

A dla przeterminowanych szybkiego rozwiązania :)

u nas coraz lepiej, jak bilirubina spadnie to jutro do domu :) Beniu dziś mi zaserwował taką kupke że aż żałowalam że miśka nie ma hihi :)

początki macierzyństwa genialne dziś założyłam małemu pampersa tył na przód i dziwiłam się że nie mogę go zapiąć :-D:-D:-D a potem miałam problem jak go wyciągnąc więc zastanawiałam się czy pampka wyciągnac czy dziecko przekręcić hihi ... oj będzie wesoloo jak bedziemy sami w domu już to czuje.... jestem taka zielona !!!!

Ironia, życzę Ci żebyście wyszli do domku jak najszybciej! A tym pampersem to mnie rozwaliłaś:))))))))))))))

Nie, z nim jeszcze nie rozmawiałam. Ale sobotę badała mnie inna lekarka Kurczuk- Powolny (nie wiem czy coś Ci mówi to nazwisko) i ona też wspomniała o 10. 06 jako o terminie położenia się na patologię. Ja myślę, z ja tego 10 nie doczekam, coraz silniejsze mam te bóle podbrzusza.

silva - mam nadzieje ze jutro sie uda...póki co w domu w każdym kącie podkłady, pieluszki do karmienia, laktatory, wkładki...musze dzisiaj jakos ogarnac domek :szok: a szwy troche już ciągną... ;-(

saffi - coś ten dzidek twój uparty :) 3mam kciuki żeby się szybko rozwiązało zanim upłynie 10 dni :)

reklama
Do góry