reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

doggi ja ci kiedys krzywde zrobie... my tu bezczekoladowe i bez truskakowe a ty takie cuda bedziesz tworzyc?!! dupsko ci spiore !!

u nas dzis na obiad kompozycja własna.. kurczak mielony zmieszanyz gotowanym ryzem koperkiem i klopsiki z tego, plus ziemniaczki i pomysle nad jakas surówka? ;-)

reklama
asinka ja cisnienie zawsze niskie miałam, jak dobijałam do 120/70 byl szal... a tak mam około 105/60.... tylko wczoraj masacra bo ciśniene miałam 130/78 aż !! mega wysokie jak na mnie !!! Nigdy w zyciu takiego nie miałam... ale to chyba z tej wściekłości ze nie rodzę :p
Doggi!
Podwyższone ciśnienie to zapowiedź porodu!

doggi -kobieto ja czasami tesknie za ciązą mowie ci .. mozna było wszystko robic co sie chce i jak sie chce i zaden mały terrorysta z kupką w pieluszce tobą nie żądzil :)

chyba rzeczywiscie wczoraj byl jakis zly dzien bo Beniamin dzis juz jest spokojny i śpi jak kamień..dwie rączki złozone jak stary chlop i pod głową hehe :)))

ironia ja już nie raz powatarzałam mojemu mężowi, że jak kiedykolwiek powiem że tęsknie za ciążą o żeby mi zaje.bał :D tak z całej epy :D

Witam się z Wami kochane.Co prawda jeszcze ze szpitala piszę ale dzisiaj wieczorem wracamy do domu.Bardzo dziękuję wszystkim za zaciśnięte kciuki:)Gratuluję nowym upieczonym mamusiom a tym co jeszcze są zapakowane przesyłam troszkę cierpliwości.
Choć jestem najszczęśliwsza na świecie ,że mam już swoje dzieciątko to powiem Wam ,że brzuszka już nie mam prawie w ogóle i tylko ból pozostał po nacięciu.No i problem z sutkami straszny bo bolą niesamowicie!!Ale czego my mamy nie zrobiłybyśmy dla swoich maleństw.

Dzisiaj już raczej nie nadrobię wątków bo nie mam jak ale po powrocie do domku postaram się w miarę możliwości ponadrabiać:)

A i dzięki dziewczynki za sms-y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Całuję Was mocno i miłego dnia wszystkim życzę:*

reklama
Baśka, ja piję 1-2 razy dziennie, jak mi się chce i przypomni. Nie wierzę w jakiejś jej cudowne działanie, nie wiem czy zgładzona szyjka i rozwarcie to jej zasługa. Ale mogłaby jeszcze spowodować opadnięcie brzucha i skurcze ;)

Pranie wywiesiłam, zupę wstawiłam, właśnie pyrka na kuchence. Idę zaraz poprasować :)

Łeee jeśli podwyższone ciśnienie to oznaka porodu to ja nigdy nie urodzę :baffled:

Do góry