mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Dubeltówka - no to całe szczęście że mała się ożywiła, po prostu stęskniła się za tatusiem 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a wczoraj po 15 min. Dziewczyny...czy wy dajecie swoim dzidziolkom smoczek???
Ja tak strasznie chcę tego uniknąć ale chyba nie dam rady, bo Julia ostatnio stale by na cycu wisiała. W nocy śpi przy cycu w łóżku z nami zamiastw łózeczku. :-(.
Chyba ma ogromną potrzebę ssania!!!!
Mój Damian wcale smoka nie używał i myslałam, że przy Julii też się tak uda. Jakoś mi tak żal tego smoka jej dawać :-(
Mam wrażliwy żołądek, ale przecież nie jem nic, co mogłoby mi zaszkodzić. Mąż kupił jakieś importowane jabłka, tak pomyślałam, że to może one mi zaszkodziły (dzisiaj na wszelki wypadek omijam jabłka szerokim łukiem :-( ).
,ale odpukać grzeczne dziecko,w ogóle nie płacze,nawet przy kapieli

,czeka mnie jeszcze trochę rozpakowywania i może na spacer mały bym sie wybrała
.
Dzis karmienie ok 23.00, 2.00,5.00 i 8.00 teraz spi :-) jaka bloga cisza w domu, bo synek w przedszkolu a mezus w pracy hehehehe ;-)
I chyba dziala, nocka extra za nami :-)