reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Aestima no fajnie, ale trzebaby jeszcze jakiegoś statecznego kawalera dla Julki znaleźć żeby nie rozpuścić Miesia za bardzo, niech się nie przyzwyczaja do tłumu kobiet wokół:)

reklama
Aestima nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak pole magnetycznie może źle wpłynąć na pokarm, w ogóle na organizm...jedynie problem może być z kontrastem, ale w MR nie podają kontrastów z jodem(w przeciwieństwie do TK). Badanie bez kontrastu jest mniej dokładne. Przygotuj się na min. pół godziny leżenia w tubie...Dźwięki jak z młota pneumatycznego albo karabinu maszynowego;-)
MR sam w sobie jest zupełnie bezpieczny, niedawno w telewizji pokazywali przejście dziecka przez kanał rodny zarejestrowane właśnie przez MR.
Proponuję Ci zadzwonić do szpitala i z radiologiem porozmawiać na temat kontrastu do MR i karmienia piersią.

Miesio chociaż w łazience nie jęczy, moja Maja poszła spać, ale jęczała wszędzie...
&&&&&& za wizytę, oby to nie gluten...

trasia, Aestima, Doris wy nie bądźcie takie pewne, że Julia, Marysia i MIeszko w kwietniu będą tylko pełzać. Miesio opanował bardzo dużo umiejętności na raz, więc życzę Wam tego samego do kwietnia, żebyście tego spokoju nie zaznały:-p Sprawiedliwość musi być!!!

Wiecie co? Bez komórki jak bez ręki się czuję, od weekendu coś mi się z głośnikiem stało, trzeba ją mocno ścisnąć, żeby cokolwiek było słychać. Dobrze, że umowa mi się kończy, to przedłużyłam, tylko coś kurier z tel się nie pojawia...

Ostatnia edycja:
u nas na razie pogoda super, slonce przeplata sie ze sniegiem:-)wiec nakarmie babla i biore dzieciaki na spacerek, samej mi sie chce poodychac swiezym powietrzem
trasia super ze mozesz sobie dorobic robiac to co kochasz, a ja masuje ak mi sie przypomni te stopke:baffled:

norbert wlasnie jakos tak w przeciagu kilku dni zrobil taki wielki krok naprzod, wiec dziewczyny tez sie wezma do roboty, zreszta za dobrze byscie mialy:rofl2:

TRASIA cóż ja moge powiedzieć, ja w każdej ciąży składałam zamówienie na spokojne, grzeczne i ułożone dziecko a że trafił mi sie taki model to na reklamacje było juz za późno :-). Teraz jak obserwuje Frania to dochodzę do wniosku, ze on płacz zamienił na ruch. Rano otwiera oczy i juz biega, buduje i ciagle gada, gada i gada, taki" struś pędziwiatr".

TRASIU jeszcze jedno, hotel w ktorym będziesz grała to nasze miejsce na rodzinne imprezy; sto lat temu ten hotel nazywał sie Klonowa i tam było nasze wesele; potem chrzest i komunia Mlodego; teraz hotel jest po generalnym remoncie i zmienił nazwe na Belweder, Franio i Antek tez mieli imprezki po chrzcie w tym hotelu.

reklama
mrsmoon dzięki ale ja będę z trzema koleżankami, bo to w końcu kwartet:) Przyjedziemy, zagramy i wracamy. Jestem kierowcą i przypuszczam, że będą chciały wracać od razu po graniu a szkoda, bo chętnie bym się spotkała z warszawskim gronem.

Do góry