reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

moon- no bo co mozna razem z mezem robic hihi :-D

saffi - no butle sam pije ale z kubeczka to tak sobie...rozlewa za dużo ;) ostatnio w wannie wzial kubeczek do zabawy z woda i chciał pić głupol :szok:

no i moje dziecko uczy sie nurkowac haha :-D trzyma go M w wannie na siedzaco a ten pod wode i sie dziwi:eek:

beniuszka już zasnął na chwilke po zupce i indyczku...a ja dalej pracuje i zjem kanapeczki na lunchyk ;-)

reklama
hej Dziewczyny.

Próbowałam nadrobić tematy... ale nie do końca ogarnęłam wszystko...
U Nas ok- uczymy się spać w ciągu dnia w łóżeczku- zasypia na mnie a potem odkładam go do łóżeczka.
Mam nadzieje, że uda mi się go kiedyś położyć do łóżeczka i zaśnie w nim sam.

Marta mam nadzieje, że Młody dał Ci trochę odpocząć po tej przebojowej nocce i dniu.
Saffi a może zjadła coś co jej zaszkodziło? a może ząbki?
Mamusiu super! Bardzo się cieszę!!! Mówiłyśmy Ci że będzie dobrze!!! Musisz się Nas słuchać :tak:;-)
Dubeltówka nie lubisz zakupów? Chętnie bym to za Ciebie zrobiła- tylko trochę za daleko jesteś! ;-) liczyłaś że Facet zrobi pranie? he he...
Ironia u mnie to samo! Jak nie pił herbaty to nie pil, a teraz po jedzeniu potrafi wypić i 100ml... Zastanawiam się czy nie mam za sucho w pokoju?!
Mrsmoon Młoda czuje Twój stres... Więc musisz odpuścić... W końcu daleko jej nie puściłaś ;-)

Ironia, Saffi - he he dobre jesteście :-D my nie planujemy naszej 2 dzidzi na razie ;-)

napisze Wam jak będę pewna że się z mężem zakwalifikujemy, jeszcze nic nie wiadomo ale złożyliśmy z M wniosek dot. chęci zostania wielodzietną niespokrewnioną zawodową rodziną zastępczą o charakterze pogotowia opiekuńczego i skierowanie nas na kurs przygotowawczy,
ale jeszcze masa formalności przed nami i nie wiadomo czy nam się uda

saffi - moi rodzice mają zawodowa niespokrewnioną wielodzietną rodzinę zastępcza tzn 5 dzieci, rodzinny dom dziecka jest powyżej 6 dzieci, my zaczniemy od pogotowia opiekuńczego czyli max 3 dzieci,

dzięki dziewczyny za poparcie, mam nadzieję że się nam uda

reklama
moje kochane....wrocilam z lekjci taka wykonczona po calym dniu ze kazalam mezowi nalewac kielicha bo mialam wszystkiego dosc, w sumie dzis pierwszy dzien nowej rzeczywistsosci- a mianowicie wspinaczek norberta. oglaszam koniec leniwego pelzania, tylko raczkowanie na maksa i wstawanie wszedzie gdzie sie da, po prostu wykonczyl mnie dzis, nie moglam nic zrobic:no: na dodatek trafilam dzis na takiie lekjce ze nerwowo mnie skreclao, wiec te kieliszki meza mnie rozluznily i zaraz spadam spac, postaram sie wpasc rano i poczytac, jak mi mlody da of course
mamusia po prostu wielki szacunek dla was za to co chcecie zrobic:szok:

Do góry