reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Może to nie ospa...oby:tak:z tego co wyczytałam zmiana krostki w strupek trwa tydzień, więc jak jutro nie pojawi się płyn w nich, to raczej to nie ospa. A miala Ninka od kogo złapać?
dubeltówka a Emilka się nie budzi jak Asia kwęka? My też po spacerku, piękne słońce, tylko czasem jak zawiało, to mało głowy nie urwało, Maja urządziła histerię w wózku, więc się nie nudziłam;-)Mój A jest przeciwny spaniu Mai z nami, a ja czasem mam dość łażenia do niej i w końcu kładę ją pomiędzy nami tak jak dziś. I tak pewnie jak podrośnie i w swoim łóżku będzie spała, to w nocy będzie do nas wędrować

reklama
normalnie wiosennie u nas

Dzieciaki spia - czasem sie uda, ze razem usna w tym samym czasie - taka cisza.
Dzwoniłam dzisiaj do przedszkola panstwowego, w sprawie zapisów na wrzesien do 4 latkow, derektorka mnie uspokojiła, ze nie bedzie trzeba stac od nocy w kolejce . . . Chociaz 4 latka trudniej zapisac, to powiedzała, ze problemu nie powinno byc - chociaz jedna dobra informacja.

Obiadu dzisiaj nie zrobiłam:no: . . . ale wymylam psa juz na wiosne;-)

Może to nie ospa...oby:tak:z tego co wyczytałam zmiana krostki w strupek trwa tydzień, więc jak jutro nie pojawi się płyn w nich, to raczej to nie ospa. A miala Ninka od kogo złapać?
no właśnie nie miała od kogo - śmiejemy się, że w jej przypadku to naprawdę byłaby bardzo WIETRZNA ospa... kurde, w poniedziałek rano pojawiły się te syfki, jak do piątku nie będzie się z nimi nic działo ani nie dojdzie nic nowego to chyba idę do lek.w rejonie żeby ostatecznie potwierdził bądź wykluczył ospę; kurczę, taka piękna pogodna się robi, a my w domu siedzimy (bo jesli to ospa, to kazała lek. nie wychodzić); dupa dupa dupa!
mgordon - "wymyłam psa na wiosnę":rofl2:

Zapomnialam,ze niektore dzieci nie placza;-)jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic hehe...
ANDARIEL moje dziecko nie docenilo spaceru...ale za to mi humor sie poprawil

Trasia:-D:-D:-D Złoto nie dziecko!

Ja kochane już powizycie teściowej i było ok:szok::szok::szok:

Teraz będę na bieżąco, ale nie nadrobię:-( W tyle spraw się zaangażowałam, że nie wyrabiam- bania mi pęka.
Lecę do szycia- śpiocha kończę:happy: Wpadłam w to jak śliwka w kompot:tak:

reklama
nie wytrzymam, Marysia od godziny przekręca sie na bzuch na spiaco, moj kregoslup juz ne daje rady:( Wisze nad lozeczkem od dobrej godziny zeby segnac do niej reka i ja przytrzymac, noz kurna !!!! sorry, musialam sie wykrzyczec

Do góry