reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam serdecznie:)

jestem tutaj nowa, właśnie się zarejestrowałam. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:)
Jestem mamą Franusia, urodził się 3 czerwca 2011 roku, ważył 3685g i mierzył 55cm.

Witaj TESIAK :-) i zapraszamy na nasze czerwcowe watki :-)

I z resztą też się witam i przepraszamże ostatnio mnie tutaj malo. jakoś nie najlepiej się czuję i weny tez brak pomimo wiosennej pięknej pogody, Mój M idzie do pracy dopiero jutro na nockę więc czasu będę miała wiecej na pisanie.
Buziaki dla Wszystkich i idę troszkę poczytać co popisałyście, bo przeczytalam tylko kilka ostatnich wpisów

dobry wieczór!

ojjj Doris, a co się dzieje, że się nie najlepiej czujesz? Fizycznie czy psychicznie? mam nadzieję, że to nic poważnego, na pocieszenie dodam, że wiosna przyszła, więc może być tylko lepiej :)

mamusia po prostu brak słów... najpierw się deklarowała, a teraz jak macie ciężką sytuacje to jeszcze dokopać potrafi... ehh, wspieram z całych sił i wiem, że sobie jakoś poradzicie!

dubeltówka strasznie mi przykro :( no ale nie mieliście wyjścia.. znaleźliście mu nowy dom?

ironia jejku współczuję sytuacji, normalnie k...rwica strzela, zrób z tym coś koniecznie, jeśli będziesz miała możliwość... a teraz to życzę Twojemu dziadkowi jak najwięcej spokoju i jak najmniej bólu, a Ty się trzymaj dzielnie :) a suknia przepiękna!

Tesiak hej, pisz coś więcej!

Zołzik szkoda, że nie udało Ci się mężowi pokibicować :/ nie martw się już niedługo Edi bedzie mógł Wam towarzyszyć!

forever fajnie Cię widzieć na głównym :)

Aestima mam nadzieję, że niedziela udana jak i sobota!

Madzioolka jesteś strażniczką naszego czasu :) dzięki za przypomnienie... a co do usypiania Majonezki to ehhh szkoda, że bez zmian, ale życzę powodzenia... u nas też kiepsko, czego nie próbuję to nie działa, mam dość usypiania po 40 min.. tym bardziej, że widzę jaki Kubik jest zmęczony... dosłownie pada na twarz :/ no i gratuluję zakupu wózka!

Misia i jak tam impreza? Wybawiłyście się?

a u mnie dziś tak wiało, że nawet na spacer nie wyszliśmy, krzesełka ogrodowe latały! dobrej nocki babeczki!

Dzień dobry:-)

My po śniadaniu; czas na zakupy bo w lodówce tylko światło.

Za dwa tygodnie święta; musze pomyśleć co będziemy pojadać bo u nas tradycyjnie troche ludzi będzie, więc poprosze o sprawdzone przepisu na odpowiednim wątku.

TESIAK witaj i pisz.

Milego dnia

hej, ja dzis wybudzilam sie o 4 i juz nie spie ,to bedzie senny dzien
niedziela minela milo ale meczaco bo caly dzien jezdzilismy i zapraszalismy gosci na chrzest, loka tez odwiedzilismy i bardzo mi sie podoba.k orzytsjac z okazji ze tanio placimy zapraszamy wiecej gosci, rowniez dobrych znajomych a ich miny byly bezcenne jak ich zapraszalismy:-D ogolne oslupienie

maly cos mi dzis wczesnie usnal wiec biore sie za jakas robote a tak mi sie nie chce

witaj tesiak i pisz jak najwiecej:)
doris moze juz dzis sie w konce na poczte wybiore, mam daleko i ciagle mi nie po drodze
hej agatka

reklama
Dzien dobry :)
Witam się i zmykam bom w pracy :-)
Widziałyście "mięsnego jeża"???? Wpiszcie w youtube, polecam :-)

tesiak witaj, napisz coś więcej o sobie :)

Ironia bardzo mi przykro z powodu dziadka, to skandal po prostu jak traktują chorego człowieka.....
A suknia śliczna, uwielbiam fiolety :tak:

agataR u nas święta zawsze wychodne więc nie przemeczam się zbytnio ale z dobrych przepisów również chętnie skorzystam :) Mąż juz w domu?

Doris to własnie jest kiepskie - niby wiosna i wszyscy powinni tryskac energią a po zimie jakoś nikt nie ma weny, ja tak samo...

Marta cześć :) widzę że duża imprezka się szykuje, u nas tez było sporo i było super tak rodzonnie :)

Ostatnia edycja:
Do góry