reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej
witam sie i ja
wczoraj byłam prawie cały dzień w terenie w pracy więc nie miałam jak wleźć i poczytać
ale sie rozpisałyscie :szok:
nie umiem wam teraz odpisać bo mam dużo roboty mocno myślącej
współczuje @ ja jeszcze nie dostałam ... ciekawe kiedy do mnie przyjdzie :confused: jakby co nosze w torebce majtki zapasowe hihihi

Dzień dobry! :-)
Ależ słońce cudnie napier**** ;-) :-D
A myślałam, że to będzie do dupy dzień:-D Dzięki zołza:-)
Dzień dobry...albo nie, po prostu Dzień bo nie jest ani dobry ani zły
U nas też histeria przed spaniem, a wczoraj to razy 2 bo i Emilka się dołączyła. Dwie wrzeszczały wniebogłosy, Asia ch**j wie dlaczego, a Emilka bo musiała iść spać i nie mogła bawić się w basene:baffled:
Miałam ochotę uderzyć i jedną i drugą:zawstydzona/y:D wyżył się na schodach, a ja poszłam się napić wina, jak alkoholiczka jakaś:zawstydzona/y:
ja bez okresu, ale u mnie napięcie największe przed, bo jak już się zacznie to luz
Zbiera się na sztorm:wściekła/y:a ja muszę o 12 po EMilkę do przedszkola iść.
Jednym słowem doopa doopa doopa:angry:

dubeltówka bardzo dobrze, że tego wina sobie chlapnęłaś! a co D zrobił ze schodami????Głowa do góry, dziś musi być lepiej!A jak przeczytałam wpis zolzy z rana, to też się sama do siebie uśmiechnęłam szeroko:-D

Miałam iść spać, Maja śpi od godziny, a za sprzątanie się wzięłam - już poodkurzałam i Maja o dziwo się nie obudziła, biorę się za mycie podłóg. Ogórkowej nie będzie, bo ogórki wyszły, dorzuciłam Mai troszkę kalafiora do zupy

Hej Kochane! ja już po spacerku ( w sumie na zakupach szybko byłam) Malwina śpi, przeglądam szybko internet i muszę się wziąść za robotę bo w domu syf na maksa...dziękuję Wam za 3manie kciuków....od wrzęsnia idę do pracy...cieszę się bardzo....więc mam spokojne wakacje a potem do pracy:) idę dzisiaj porozmawiać z rodzicami czy będą mogli chociaż 2 dni opiekować się Malwinką bo reszte weźnie teściowa...to życze Wam miłego dnia Cioteczki :)

reklama
Do góry