andariel
mama super dwójki :]
jesteś gorsza od mojego M.Jak mam bałagan to się wk..wiam, czepiam się A o byle co i są kłótnie...A miałam się położyć jak Maja zaśnie...

no właśnie w ogóle nie mam takiego poczucia, wiesz? wręcz mam wrażenie, że dzieciaki same sobą się zajmują (na roczku u Krysi też w sumie nie musieliśmy jakoś szczególnie ich pilnować, był czas na robienie zdjęć, filmowanie, podjadanie i pogawędkę); nawet mam wrażenie, że mogłabym więcej z siebie dać, ale z drugiej strony jestem jaka jestem, nie będę robić z siebie na siłę jakiejś matki-Polki;-)andariel ja Cię podziwiam, wiadomo, im mniejsze dzieci tym trudniej, teraz już masz ciut łatwiej, ale Ty codziennie musisz dawać tyle z siebie...ja czasem jak zdechnięta jestem to po prostu sobie leżę i pilnuję Mai żeby czegoś nie zbroiła, a przy dwójce to chyba tylko jak razem śpią to się tak da...więc codziennie na pełnych obrotach działasz![]()
No ale czym skorupka za młodu nasiąknie...;-) Bez przesady, nie mam sterylnego domu, ale też nie lubię mieć bałaganu(czasem niestety mam jak mnie niemoc najdzie...) Dzisiejsze sprzątanie to już pod kątem weekendu
jak będziesz znów potrzebowała to daj znać, mamusia załatwi;-)