reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

T mi pisał że Maja też nie w sosie a on zawalony robotą bo poprzednie 2 tyg był na tacierzyńskim i mu się uzbierało. Maja też z katarem chodzi, cieknie Jej z nosa, ja zamówiłam ten "Katarek" do odkurzacza i chyba na własne życzenie wywołałam te gluty bo wcześniej nie było...

Ironia no to super że się rozkręciło! Więcej nowych klientów oznacza też i więcej wracających klientów i kolejnych z polecenia! tego Ci życzę mimo nawału pracy! :)

reklama
madziolka i zołza - zdrowia dla smarków :tak:

mój tez cos kicha i kaszle bo babcia przeziebiona - poki co walcza ze soba ktore pojdzie szybciej spać hihi :-D ja jestem u rodziców do niedzieli i tak mi sie teskni za M :-:)-(

w ogóle ostatnio u mnnie wszystko nie tak.. ciagle rycze :baffled:

zołzik - ale Ty kaszel czy Edi? a ja, widzisz, nie koncertowałam, a tez mnie gardło pobolewa:sorry2:

stopa - najlepszego dla Twojej Ninki! bo z tego co pokazuje Twój suwaczek, to wczoraj roczek obchodziła? no właśnie nam też się nie kalkuluje bym wracała do pracy przy obecnych zarobkach - obliczyliśmy, że musiałabym dostać podwyżkę ok. 50% - no to zejdźmy na ziemię... nie wiem jak to będzie za rok czy dwa (jeśli tyle dam rady wysiedzieć w domu, bo już mi nieco ciężko);

prawie 3 godz. w kuchni gotowałam:szok:, mam na dziś dość! na szczęście Leoś zasnął i miałam spokój:cool2:

Andariel, Edi kaszel, katar i temp., a ja kaszel, katar i ból gardła :-p Żeby było sprawiedliwie ;-)

Mrsmoon
, ja się nastawiłam na to, że jedziemy do Was w tym tyg. :-( Okropnie pod górkę mam, jeśli chodzi o umawianie się na spotkania :-( Ostatnio ciągle chorujemy... Liczę, że pomęczymy się i potem będzie spokój.

Ironia
, nie rycz :*

moon - a bo mi się dziś skumulowało - obiad dla nas (gulasz z indyka z warzywami, pyyyyyyyszka), do tego zupę dla dzieciaków; a że się guzdram jakoś i kręcę nieogarnięta, to zeszło mi prawie 3 godz.:baffled: jeszcze potem chcę znów to fajne truskawkowe ciacho zrobić, ale nie wiem na ile mi na to wyspany i tryskający energią Leo pozwoli:-D

no to zdrówka, zołza!

reklama
Do góry