reklama

andariel
mama super dwójki :]
to Doris &&& - ja mam jutro wizytę u gin. (w końcu wybrałam kogoś nowego, bo do dotychczasowej lek.ze szpitala, który tak nas naraził w kwietniu zeszłego roku, zwyczajnie nie potrafię już pójść); i też mam stracha, że usłyszę nie-wiadomo-co...

andariel
mama super dwójki :]
ale tu cisza!?

Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Hejka - ale mi narobiłyście smaka na jakieś ciasto... och Wy niedobre! 
 - nie mam w domu nic słodkiego... ;/
Ja idę do gina 20 czerwca - pierwszy okres miałam w majówkę i od tamtej pory cisza... i też się boję...
Ostatnio dowiedziałam się że jest taki lekarz zwany irydologiem - nawet nie wiedziałam że jest taka specjalizacja
 patrząc w dno oka "wyczytuje" choroby - na początku wydało mi się to dziwne/śmieszne/bujda jakaś ale okazuje się że to nie czary mary. Koleżanki z pracy dostały namiar na jakiegoś sprawdzonego w Lublinie i się zastanawiam czy nie pójść, wizyta kosztuje 120 zł, to nie wiele jak za trafną diagnozę, on leki tez normalnie przepisuje, z tym że płatne 100%. Koleżance powiedział że w ciąże nie może zajść bo ma boreliozę, kleszcz ją udziabał i nawet nie wiedziała, zrobiła badania i się potwierdziło. Inną bolał żołądek i zaczęła mieć nieprawidłowe wyniki hormonów tarczycy, endokrynolog pzrepisał leki i zaczęła je brać, a irydolog powiedział że ma jakieś torbiele na żołądku które zaburzają gospodarkę hormonalną organizmu, wyleczyła żołądek przestał ją boleć i tarczyca też od razu wróciła do normy. Także chyba to "działa"... Słyszałyście o czymś takim???

Ja idę do gina 20 czerwca - pierwszy okres miałam w majówkę i od tamtej pory cisza... i też się boję...
Ostatnio dowiedziałam się że jest taki lekarz zwany irydologiem - nawet nie wiedziałam że jest taka specjalizacja
 patrząc w dno oka "wyczytuje" choroby - na początku wydało mi się to dziwne/śmieszne/bujda jakaś ale okazuje się że to nie czary mary. Koleżanki z pracy dostały namiar na jakiegoś sprawdzonego w Lublinie i się zastanawiam czy nie pójść, wizyta kosztuje 120 zł, to nie wiele jak za trafną diagnozę, on leki tez normalnie przepisuje, z tym że płatne 100%. Koleżance powiedział że w ciąże nie może zajść bo ma boreliozę, kleszcz ją udziabał i nawet nie wiedziała, zrobiła badania i się potwierdziło. Inną bolał żołądek i zaczęła mieć nieprawidłowe wyniki hormonów tarczycy, endokrynolog pzrepisał leki i zaczęła je brać, a irydolog powiedział że ma jakieś torbiele na żołądku które zaburzają gospodarkę hormonalną organizmu, wyleczyła żołądek przestał ją boleć i tarczyca też od razu wróciła do normy. Także chyba to "działa"... Słyszałyście o czymś takim???ja jestem...
 tzn. dopiero weszłam, bo ciasto piekłam na jutro i właśnie podłogi skończyłam myć. Teraz sobie uświadomiłam, że stół i szafkę rtv muszę jeszcze przetrzeć, zupełnie na odwrót...już czytam co tam naskrobałyście, chociaż po poście andariel wiele się czytania nie spodziewam
Doris, andariel &&&&&&& za ginów(pamiętacie jak w ciąży byłyśmy i bez przerwy biegałyśmy?) Ja byłam ze 4 m-ce temu, ale nie robiłam usg piersi - muszę iść i cyt. też nie. Tylko usg dowcipne wtedy miałam

tzn. dopiero weszłam, bo ciasto piekłam na jutro i właśnie podłogi skończyłam myć. Teraz sobie uświadomiłam, że stół i szafkę rtv muszę jeszcze przetrzeć, zupełnie na odwrót...już czytam co tam naskrobałyście, chociaż po poście andariel wiele się czytania nie spodziewamDoris, andariel &&&&&&& za ginów(pamiętacie jak w ciąży byłyśmy i bez przerwy biegałyśmy?) Ja byłam ze 4 m-ce temu, ale nie robiłam usg piersi - muszę iść i cyt. też nie. Tylko usg dowcipne wtedy miałam

Ostatnia edycja: 

Aestima
Fanka BB :)

haha, mrsmoon, ale się uśmiałam! Patrzę, że na fb skomentowałaś mi zdjęcie" haha, ale brzusio" i w pierwszej chwili pomyślałam, że to pewnie to gdzie ja z miesiem jestem i że o MOIM brzusiu piszesz, ale patrzę- nie- to zdjęcie Miesia na karuzeli, to o jego brzusio chodzi, uff...

reklama