traschka
Mama Marysi
to Marcin jest czwarty w kolejce 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Popierd..... mi się światła i kicha!! A w takich nerwach, to jeszcze nie byłam. Myślałam, że zwymiotuje i zemdleję... I jak ja mam sobie poradzić z tym?? :-
Ale się ubawiłam Waszą dyskusją.
Ja jednak bym chłopa na coś takiego nie namawiała - to jest jednak ingerencja chirirgiczna no kwestia odwracalności. 
no ale tak jak napisała Mrsmoon nic nie wiadomo, kwestia godziny logowania a tu niestety dałam ciała na całej lini.
Tata Młodej dostal zadanie by jutro o 9 sprawdzić listy - i ma po drodze i warunki fizyczne lepsze niż ja - gdzie ja bym się tam dopchała 
Jeżdzi już prawie 11 lat, bez stłuczki, mandatu (odpukać) więc czasami to, że umiesz jeżdzić nie jest wyznacznikiem zdania. Może musisz wyrobić normę, w Ostrowie mało kto zdaje za pierwszym razem Czyt. po znajomościach.....
-pozostawię to bez komentarza)
aż mi sie nastrój nieco poprawił;
ale nasi znajomi złożyli pismo w urzędzie miasta na ręce prezydenta (bo odwołania jako takiego się nie składa, o ile nie stwierdzono braków formalnych) i dostali taką odp., że poczuli się nieswojo; generalnie pismo mialo charakter opierdalantusa, bo jakim prawem śmieli się domagać przyjęcia skoro zasady rekrutacji są jasne... rączki trochę opadają jednak...