reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

martadelko ale mi ćwieka zadałaś! przecież to nie tak dawno, a ja nie pamiętam! wydaje mi się, że w tym czasie (tak mniej więcej) dostała od cioci taki kuferek przezroczysty (okrągły, z miękkiego przezroczystego "czegoś" na zamek) pełny kucyków i jednorożców z akcesoriami do czesania ich grzyw (ale nie takich ze skrzydłami filly fairy czy coś); kucyki i jednorożce w różnych kolorach i wielkościach (bardzo urocze, sama się nimi czasem bawię z dziećmi):tak:najdrobniejsze akcesoria zostały schowane (bo nieodpowiednie poniżej 3 lat), ale generalnie prezent b.udany i dzieciaki się tymi kucami do teraz bawią - oboje z L.:tak:jak była u nas dziewczynka ok. 1,5r. też się na nie rzuciła od razu:tak:więc może coś takiego właśnie?

reklama
hmm dostalam umowe na rok w bobasie :nerd: i sama nie wiem co myslec.. niby fajne zabezpieczenie ale ciagle dom i dom... z drugiej strony nie oplaca mi sie siedziec za 1500 w biurze po 8 godzin :baffled::baffled:

andariel a czy to już wiek na kredki? rysowanie? czy to za wcześnie?
edit: a zabawa z lalkami? układanie do snu? kurcze dałaś tego linka a tam ponieżej drewniane łóżeczko dla lalek, ale czad:-D

Ostatnia edycja:
aestima no co TY?:szok: wow, Miesio zdolniacha:tak: teraz coś sobie przypominam jak pisałaś, chyba Madzioolka wtedy włączyła się w temat...
bo w ikei też fajna tablica na stojaku... jejku bym sama chciała takie łóżeczko dla lal i tablice buhahahaha
a gdzie mogę takie kredki kupic???

Martadelka, po psostu sobie bazgrze, ale lubi to, woli nawet długopisem niż kredkami a kredki ma na bazie wosku pszczelego i można je wkładać do buzi. są też w necie takie na paluszki nakładane- pierwsze kredki

andariel a czy to już wiek na kredki? rysowanie? czy to za wcześnie?
edit: a zabawa z lalkami? układanie do snu? kurcze dałaś tego linka a tam ponieżej drewniane łóżeczko dla lalek, ale czad:-D
jak najbardziej kredki - kiedyś wklejałam gdzieś linka do takich non toxic (i do tego niezniszczalnych); ale to pewnie od dziecka zależy - Nina na etapie Leosia lubiła sobie bazgrać (po mamusi, ha!), a synek tak średnio, raczej sobie pomacha kredkami i popuka w stolik jakby grał na perkusji;

łóżeczko dla lalek tez było u nas szałem w pewnym okresie, ale np. teraz kompletnie ją nie interesuje (a jak nauczyła się wołać na nocnik, to był czas, że tylko w tym lalkowym łóżeczku kupę robiła - w pampka oczywiście:-D); no i pytanie czy to jednak nie za duży prezent - bo takie łóżeczko już jednak miejsce zajmuje;

jeszcze mi się przypomniało, że tuż przed 2 urodzinami Ninka dostała od nas lalę Agatkę (wersja noworodkowa, w pampersie, z nocnikiem, butelką, śliniaczkiem, smoczkiem i grzechotką) - i bardzo jej się podobała:tak:i do tego łóżeczka się mieściła:)

albo jeszcze puzzle Trefla - są takie 2+ bardzo fajne:tak:

reklama
oj to jak na necie to nie zdąże, bo to na tą sobotę, zaproszenie dostaliśmy w niedzielę...
a dajesz jakis grubszy papier w sensie blok czy idzie mu 'malowanie' na zwykłym papierze?:-)

Do góry