reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Trasiu, jest mnóstwo "sposobów" na chrapanie - ale chyba żaden nie jest tak naprawdę skuteczny... Nie ma jak szturchnięcie drugiej połówki z tekstem "obróć się na bok!" ;-)

A co do mnie - powinnam dostać mniej-więcej 24-25. Pobolewa mnie podbrzusze... Mam nadzieję, że nic mi się nie psuje tam na dole. Chyba jednak się przejdę do gina
:confused2:

reklama
Zo, idź! Bo moja koleżanka miała tak wcale nie od ciąży a od torbiela. więc idź i będziemy wiedziały. bo 3 dni to chyba dlugo jak na zagnieżdżanie? A cały dzieńjest plamienie i mocno?

A może jakiś dziwny okres przedwczesny??
spowodowany anomaliami jakimiś? uapłami? stresem zw z powrotem do pracy????

Ale wiesz, ja myślę, ze takie anomalie mogą się zdarzać, bo ostatnio zostałam przebadana dogłębnie ginekologicznie ( w zw z rzekomym zapal przydatków) i jest ok a zdarzają mi się takie sytuacje o których przed ciążą nie by ło mowy, bo też plamienie przed okresem i taki różowo- brunatny glut o którym piszecie miałam przedwczoraj czyli 3 dni po okresie. i od razu śluz jakby owulacyjny, co też dziwne, zawsze miałam 14 dni po pierwsym dniu okresu a teraz tak szybko...

Nie wiem, powinnam pójść do lekarza. Boli mnie dziwnie, nie jakos strasznie mocno, ale mocniej, niż wczoraj i upierdliwie.
Na dodatek Ediś znów przeziębiony [po zabawie w mokrej piaskownicy - głupia matka] grrr...

Hej mamuśki :)

Melduję się, weny jakoś brak przez tą pogodę :crazy: Deszcze, burze, dzieciaki jakieś nerwowe. Starszy strzela fochy, o byle co ryczy, zwariuję. Młoda dziś też jędoląca, nie mogłam w spokoju chwilki posiedzieć, bo na nogach mi wisiała.
We wtorek byliśmy na szczepieniu, młoda nawet dzielnie zniosła, zapłakała chwilunię, ale jak jej pielęgniarka dała w nagrodę naklejkę to momentalnie przestała :) Póki co bez większych reakcji, jedynie kupy często idą.
Nadal waga lekka - 7945g. i 73 cm.
W sobotę jedziemy do Wawy z J. a A. zostaje z moją mamą. Jestem ciekawa kto bardziej to przeżyje, ja czy ona. Najbardziej boję się o wieczorne usypianie i nocki. No nic, mama twierdzi, że da radę :)

Przepraszam, że nie odpisuję, ale buziaki wszystkim przesyłam :)

Blusia - to u nas waga bardzo lekka, 2 tyg. temu przeszło jeszcze 7 kg nie było i pewnie nie ma chyba, że moja Mama dotuczyła na działce. :eek: A wzrostowo Młoda ze 2 cm mniej ma. To A. okrąglejsza z tego wniosek. :tak:
Trzymam kciuki za zniesienie rozłąki ze stron obu - długo będziesz w Wawie ?
Ja - Zołza - a jak napisałaś o zabawie na mokrym piasku to się zaniepokoiłam czy E. nie zaszkodzi takowa :-(Upał upałem, ale w d ciągnie. :baffled:

Hej :)

Jestem i ja.
Dzisiaj dowiedziałam się, że ten żołnierz - spadochroniarz to chłopak z moich stron. Z jego siostrą chodziłam do klasy w podstawówce... Miał 25 lat i córeczkę 4,5 m-czną...
[*]

Doła mam. Ostatnio umierają sami młodzi. Miesiąc temu dziewczyna 28 lat - rak, 2 tyg temu dziewczyna 35 lat - urodziła 3-cie dziecko, komplikacje, błąd lekarski .... ehh

reklama
Laski, nie przesadzajcie z tym mokrym piaskiem:szok: Mój się co i rusz na mokrym bawi:-) Upał i w d... ciągnie? Kurka, to do baseniku z MOKRĄ :-Dwodą też nie wkładać?? Mój to i godzinę potrafi się pluskać:) A przecież Ediś całego dnia w tym piasku nie spędził, prawda? Może to wirus, albo zupełnie co innego? zębiska, alergia? może jutro przejdzie?
ZO, no nie, głupia to Ty nie jesteś a głupia matka to już na pewno nie:no:

Do góry