hejka babolce!!!
hihi tak się witam z moimi dobrymi koleżankami:-)
ja wczoraj wzięłam na żadanie, dzień wcześniej prawie zasłabłam w autobusie, nie dałam rady odebrać Emi od dziadków, pojechałam do domu i spałam 2,5godz, więc wczoraj zostałam z Emi w ramach dojścia do siebie, żeby tylko ta głowa tak nie bolała...
dzionek z Emisią miałyśmy cudny, biegałyśmy tylko dom, podwórko, dom, podwórko hihi bo albo burza, albo deszcz, albo burza i deszcz, bieg i pchanie wózka z Emilką= ogromniasta radocha mojej małej hihi
tak ją wymęczyłam, że jedząc 4 łyżeczkę kaszki, zasneła o godz20 na fotelku do karmienia

obudziła się po godzinie, płacz okrutny, myślałam, że głodna a ta dossała się do herbatki i wypiła w niecałe pół godz dwa kubki, czyli 400ml!!!

i poszła spać:-)
mój M nagrywa dziś teledysk buhahahahaha jak tylko dostane linka to Wam wrzucę, posłuchacie wypocin mojego mężulka:-)
Blusia 'zostawiasz' Adę na tydzien?

ja na noc jeszcze nawet nie zostawiła, nie spieszno mi do tego
majqa jak zdrówko?
zołzik, aestima, ferever moja tez bawi się (na) w mokrym piasku, ale wtedy pod dupke daję cuś albo siedzi na moich stopach, zresztą ile ona tam posiedzi...;-)
zołzik marsz do lekarza!współczuję, kurujcie się, buziaki-zdrowiaki
Aestima, mama M u niektórych przewrażliwienie co do ubierania przechodzi w brak logicznego myslenia

ale cóż, ja nikogo nie będe uświadamiać, co grozi przegrzanemu dziecku wiec...
Mama M dobrze piszesz
to link do utworu, jestem mega dumna z mojego męża
Muzzo.pl - Ciut nadziei " Człowieki "