reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

mama Matiego zmiany pogody są ok, byleby nie było upałów. Wtedy od razu mnie mdli. Lubię burzę i deszcz jesli nie trwają zbyt długo:) No i ja bardzo reaguję na spadki cisnienia, ale to tak ogólnie, nie z powodu ciąży:)

U nas dziś 22 C więc jak dla mnie idealnie, zaraz jedziemy do mojej babci a potem do brata, mieszka kilka domów obok babci.

reklama
zołza poszaleliscie wczoraj z filmem, chociaz ciekawy?
Tak, ale na koniec stwierdziłam, że jednak nie aż tak ciekawy ;-) Na podst. Kinga - z jego scenariuszem. Jak to King - porypany. No ale nie mogłam przerwać i iść spać ;-)

No właśnie u nas taka wichura, że ze spaceru też nici
:dry:

Aaga, no jasne, że pamiętamy :-D hejo :-)

hej! Dziś pracowity dzień mam - sprzątam, gotuję, a przed chwilą pan z tesco zakupy mi przywiózł i mam pół przedpokoju zawalonego...będę tylko z doskoku
miłego dnia!

ale super, zazdroszczę:tak:

Chłopy wrócili z placu zabaw, pytam jak było na co M. obwieszcza:
Mieszko bawił się z MADZIOOLKĄ:szok:
Pytam:
CO?? Z KIM??
z Madziolkąą!
Pytam jak to z Madzioolką?:szok:
A M.
No, po prostu z Madzioolką
A jaka jest ta Madzioolka- dociekam
No trochę starsza od MIesia
Więcej z męża nie dało się wydobyć, więc Madzioolka- pytam- byłaś dzisiaj na naszym placu zabaw????:rofl2:

Heja :-)
Witam się po 2 dniowej przerwie... Wczoraj byłam u lekarza. Ciąża potwierdzona :-) 5-6 tydzień, termin na 16 marca. Dostałam Duphaston na moje plamienia i lekkie krwawienia i to w sumie tyle... U nas upał. Do południa byliśmy z Tymkiem na placu zabaw. Zabawki od Kati zabrane do piaskownicy, ale jakoś nie podobało się w niej Tymkowi. Za to z wielką ochotą zjeżdżał ze zjeżdżalni.
Upiekłam dzisiaj pyszne ciasto z jagodami:
IMG_0217.jpgIMG_0218.jpg

reklama
martadelka zazdraszczam:tak:
Aestima dobre!:-Da Madzioolka chyba do nas dziś nie zaglądała, pewnie rano w podróży do bdg była;-)
asinka poproszę o kawałek, adres wyślę na pw;-)

Do góry