reklama
soksy
Fanka BB :)

to własnie Oskar nad wczorajszym jeziorem.
więcej o sobie... na razie jeszcze jestem w domu z małym ale od polowy sierpnia ide do pracy. oskar to moje pierwsze długo oczekiwane dziecko (4 lata) mieszkam w wielkopolsce nie stety jeszcze z tesciami i n pewno to bedzie jeden z powdów dla przez ktore bede wma tu marudzić jak mnie przyjmiecie ;-)
Z oskarem przebylismy juz troche chorób ale ogólnie wszytsko ok mały chodiz od kad skonczył 10 miesięcy mowi jakeis pojedyncze słowa chociaz od paru dni wsyztko co widzi nazywa sie mama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Hej, Soksy 
Oskar jest dzień starszy od Młodej - czy dostał podwójny prezent ?
Ja jako... stara pierwiastka.... ha...ha... zapytam czy Ty też może ?
A co do teściów - mamy specjalny wątek, ja na nim dla odmiany na moją Mamę narzekam, ostatnio tego nie robię bo szkoda już czasu

A co do teściów - mamy specjalny wątek, ja na nim dla odmiany na moją Mamę narzekam, ostatnio tego nie robię bo szkoda już czasu

soksy
Hej, Soksy
A co do teściów - mamy specjalny wątek, ja na nim dla odmiany na moją Mamę narzekam, ostatnio tego nie robię bo szkoda już czasu![]()
hmm ciezko stwierdzic czy to byly podwójen prezenty od nas tak dostal dwa sesje zdjeciową i pudełko z pamiatkami z calego roku nad którym meczylam sie prawie miesiac
przepraszam ale slabo kontaktuje juz o tej porze dla tego zaraz ide spac ale mozesz mi zadac pytanie jeszzce raz bo nie wiem o co pytasz

wieczorowe hej!
u mojej malej zauważyłam dziś czwórkę
nie że rozpulchnione dziąsło czy białą kreskę - nie! centralnie kurna mać ząb, jestem w szoku, że tak pięknie to zniosła i to była chyba (jest nadal) przyczyna jej gryzienia mnie. Także ma 9 ząbków:-)
majqa daj znać jak wizyta u laryngologa
zołziku kochanyTy to już koniecznie musisz dać znać, jak będzie po testowaniu, trzymam kciuki, żeby wynik był po Twojej myśli (tekst Aestimy - jakże trafny
)
ironia a Ty sama w Bieszczady wybywasz???
hej moon brakowało tu Ciebie
ogarnij chatę, rób ogórasy i wracaj do nas, a jak z jedzenie u Majeczki? je Twoje obiadki?
hej soksy:-) skąd taki nick? o teściach marudź ile wlezie, choć i pozytywne wpisy mile widziane
na pierwsze pytanie forever już odpowiedziałaś, drugie - ile masz latek?
dziewczyny mam do Was prośbę - doradźcie mi proszę:
dziś na podwórku jedna z mam (znamy się pół roku - podwórkowo) zapytała się mnie czy nie chciałabym ciuszków po Jej córce - powiedziałam, że z chęcią przygarnę, jak nie ma bliższej osoby, żeby dać, więc już dzisiaj przyniosła mi jeden worek ciuszków (notabene prześliczne
) i teraz pytanie: jak mogłabym Jej się odwdzięczyć? mój M twierdzi, że winko... hmmmm
u mojej malej zauważyłam dziś czwórkę

majqa daj znać jak wizyta u laryngologa

zołziku kochanyTy to już koniecznie musisz dać znać, jak będzie po testowaniu, trzymam kciuki, żeby wynik był po Twojej myśli (tekst Aestimy - jakże trafny

ironia a Ty sama w Bieszczady wybywasz???
hej moon brakowało tu Ciebie

hej soksy:-) skąd taki nick? o teściach marudź ile wlezie, choć i pozytywne wpisy mile widziane

dziewczyny mam do Was prośbę - doradźcie mi proszę:
dziś na podwórku jedna z mam (znamy się pół roku - podwórkowo) zapytała się mnie czy nie chciałabym ciuszków po Jej córce - powiedziałam, że z chęcią przygarnę, jak nie ma bliższej osoby, żeby dać, więc już dzisiaj przyniosła mi jeden worek ciuszków (notabene prześliczne

katamisz
Hej laski
Zołzik mam nadzieję ,że będę już teraz tylko na bieżąco pomimo wszelkich przeciwności losu
Postawiłam sobie za cel czytać Was codziennie i będę starała się to uskuteczniać
Jak tam bo widzę ,że robi się gorącoo..... jest już @??
forever,zolzik,martadelka wracając do wycieczki i moich białych spodenek i wycieczki
Ja nawet nie byłam zła...BYŁAM WŚCIEKLE ZŁA!!
W tym wszystkim najgorsze jest to ,że mój D to wykrakał mi.Przed samym wyjazdem mówił wez na zmianę spodenki inne jakby Ci Gracja pobrudziła.Ale ja nie!!Po co??No i byłam jeszcze bardziej wściekła przez to... nie wiem sama na kogo czy na siebie czy na niego.Niby durne spodnie a przejęłam się tym strasznie!!
Ironia wybyczcie się w tych górach za wszystkie czasy!!Zazdroszczę Wam urlopu ja jeszcze muszę 1,5 tyg zaczekać do swojego.
Madzioolka super ,że u gina tak dobre wieści.Ja miałam kiedyś dwie torbiele na jajniku.Jedna nawet dosyć sporych rozmiarów ok 5 cm.Lekarz wysłał mnie do szpitala na zabieg a tam okazało się ,że znikła
Pękła czy czary mary...do dziś nie wiem;-)
Hej soksy witaj
Zołzik mam nadzieję ,że będę już teraz tylko na bieżąco pomimo wszelkich przeciwności losu
forever,zolzik,martadelka wracając do wycieczki i moich białych spodenek i wycieczki

Ironia wybyczcie się w tych górach za wszystkie czasy!!Zazdroszczę Wam urlopu ja jeszcze muszę 1,5 tyg zaczekać do swojego.
Madzioolka super ,że u gina tak dobre wieści.Ja miałam kiedyś dwie torbiele na jajniku.Jedna nawet dosyć sporych rozmiarów ok 5 cm.Lekarz wysłał mnie do szpitala na zabieg a tam okazało się ,że znikła

Hej soksy witaj
reklama
katamisz
Hej spiochy ale tu pustkami świeci...Wstawać i produkować posty bo muszę mieć co czytać po powrocie z pracy
Dzisiaj 11 h przede mną...trzymajcie kciuki obym jakiegoś "życzliwego klienta" w pracy nie pobiła
bo ostatnio trafiają nam się sami fajni
Miłego dnia dziewczynki :*

Miłego dnia dziewczynki :*