reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
IMG_0122.jpg

to własnie Oskar nad wczorajszym jeziorem.
więcej o sobie... na razie jeszcze jestem w domu z małym ale od polowy sierpnia ide do pracy. oskar to moje pierwsze długo oczekiwane dziecko (4 lata) mieszkam w wielkopolsce nie stety jeszcze z tesciami i n pewno to bedzie jeden z powdów dla przez ktore bede wma tu marudzić jak mnie przyjmiecie ;-)

Z oskarem przebylismy juz troche chorób ale ogólnie wszytsko ok mały chodiz od kad skonczył 10 miesięcy mowi jakeis pojedyncze słowa chociaz od paru dni wsyztko co widzi nazywa sie mama :) moze czuje ze ide do pracy....

Hej, Soksy :-D
Oskar jest dzień starszy od Młodej - czy dostał podwójny prezent ? :-p
Ja jako... stara pierwiastka.... ha...ha... zapytam czy Ty też może ?
A co do teściów - mamy specjalny wątek, ja na nim dla odmiany na moją Mamę narzekam, ostatnio tego nie robię bo szkoda już czasu :baffled:

Hej, Soksy :-D
Oskar jest dzień starszy od Młodej - czy dostał podwójny prezent ? :-p
Ja jako... stara pierwiastka.... ha...ha... zapytam czy Ty też może ?
A co do teściów - mamy specjalny wątek, ja na nim dla odmiany na moją Mamę narzekam, ostatnio tego nie robię bo szkoda już czasu :baffled:

hmm ciezko stwierdzic czy to byly podwójen prezenty od nas tak dostal dwa sesje zdjeciową i pudełko z pamiatkami z calego roku nad którym meczylam sie prawie miesiac :p
przepraszam ale slabo kontaktuje juz o tej porze dla tego zaraz ide spac ale mozesz mi zadac pytanie jeszzce raz bo nie wiem o co pytasz :crazy:

wieczorowe hej!
u mojej malej zauważyłam dziś czwórkę:szok: nie że rozpulchnione dziąsło czy białą kreskę - nie! centralnie kurna mać ząb, jestem w szoku, że tak pięknie to zniosła i to była chyba (jest nadal) przyczyna jej gryzienia mnie. Także ma 9 ząbków:-)
majqa daj znać jak wizyta u laryngologa:tak:
zołziku kochanyTy to już koniecznie musisz dać znać, jak będzie po testowaniu, trzymam kciuki, żeby wynik był po Twojej myśli (tekst Aestimy - jakże trafny:-p):tak:
ironia a Ty sama w Bieszczady wybywasz???
hej moon brakowało tu Ciebie:tak: ogarnij chatę, rób ogórasy i wracaj do nas, a jak z jedzenie u Majeczki? je Twoje obiadki?
hej soksy:-) skąd taki nick? o teściach marudź ile wlezie, choć i pozytywne wpisy mile widziane:-p na pierwsze pytanie forever już odpowiedziałaś, drugie - ile masz latek?:-p

dziewczyny mam do Was prośbę - doradźcie mi proszę:
dziś na podwórku jedna z mam (znamy się pół roku - podwórkowo) zapytała się mnie czy nie chciałabym ciuszków po Jej córce - powiedziałam, że z chęcią przygarnę, jak nie ma bliższej osoby, żeby dać, więc już dzisiaj przyniosła mi jeden worek ciuszków (notabene prześliczne:tak:) i teraz pytanie: jak mogłabym Jej się odwdzięczyć? mój M twierdzi, że winko... hmmmm

Hej laski

Zołzik mam nadzieję ,że będę już teraz tylko na bieżąco pomimo wszelkich przeciwności losu :)Postawiłam sobie za cel czytać Was codziennie i będę starała się to uskuteczniać:)Jak tam bo widzę ,że robi się gorącoo..... jest już @??

forever,zolzik,martadelka wracając do wycieczki i moich białych spodenek i wycieczki:-D Ja nawet nie byłam zła...BYŁAM WŚCIEKLE ZŁA!!:no::szok: W tym wszystkim najgorsze jest to ,że mój D to wykrakał mi.Przed samym wyjazdem mówił wez na zmianę spodenki inne jakby Ci Gracja pobrudziła.Ale ja nie!!Po co??No i byłam jeszcze bardziej wściekła przez to... nie wiem sama na kogo czy na siebie czy na niego.Niby durne spodnie a przejęłam się tym strasznie!!

Ironia wybyczcie się w tych górach za wszystkie czasy!!Zazdroszczę Wam urlopu ja jeszcze muszę 1,5 tyg zaczekać do swojego.

Madzioolka super ,że u gina tak dobre wieści.Ja miałam kiedyś dwie torbiele na jajniku.Jedna nawet dosyć sporych rozmiarów ok 5 cm.Lekarz wysłał mnie do szpitala na zabieg a tam okazało się ,że znikła:szok: Pękła czy czary mary...do dziś nie wiem;-)

Hej soksy witaj:)

reklama
Hej spiochy ale tu pustkami świeci...Wstawać i produkować posty bo muszę mieć co czytać po powrocie z pracy :-pDzisiaj 11 h przede mną...trzymajcie kciuki obym jakiegoś "życzliwego klienta" w pracy nie pobiła :) bo ostatnio trafiają nam się sami fajni:crazy:

Miłego dnia dziewczynki :*

Do góry