hej
ja was tak czytam i sie zastanawiam czemu wy mi nie odpisujecie, a przecież mi wczorajszego posta wcięło
ale się zakręciałm

Katamisz a gdzie byliście w tych Czechach? współczuje akcji spodniowej ja zawsze biore coś na przebranie...
Martadelka ja mam do Opola 100 km a do Wrocka 200 km więc zoo opolskie by było superowe :-) a ja myślałam żeby sie z naszymi małż w jakąś niedziele wrześniową umówić, tyle dają rade ;-) co ty na to?
Madzioolka super wieści od gina :-) ja z pracą tak jak ty widze
saffi 11 zębów!!!
współczuje i gratuluje biednej Werce :-)
Asinka jak samopoczucie dziś?
Aestima ja bez tamponów jak bez ręki ale i tak współczuje ja prawie po @, ale po porodzie mam dopiero 2 @ i nie narzekam praktycznie nic mnie nie boli i krótko mam 3-4 dni :-) kiedyś mdlałam nawet z bólu...
Ironia ja kocham bieszczady :-) ale ci zazdroszcze a gdzie konkretnie jedziecie ? wrzuć linka jakiegoś
mamo Matiego ja z organizacja słabo żeby sie wbić na bb ale musze i finito
Majqa jak po kontroli?
zołza i jak test?
mrsmoon też bym się wkurzyła, współczuje kochana...
soksy witaj :-) fajny twój Oskarek :-)
martadelka gratulacje dla Emilki :-) a wczoraj pokazałam Mateuszkowi zdjęcia Emilki na laptopie (wątek zdjęciowy) a on podlatuje i patrzy i... całuje ekran

ale śie uśmialiśmy, mój M. powiedział, ze to miłość od pierwszego zdjęcia 

katamisz tak trzymaj :-) ja obiecuje to samo jeśli chodzi o bb :-)
i miłego dnia w pracy :-)
ja was tak czytam i sie zastanawiam czemu wy mi nie odpisujecie, a przecież mi wczorajszego posta wcięło

ale się zakręciałm

Katamisz a gdzie byliście w tych Czechach? współczuje akcji spodniowej ja zawsze biore coś na przebranie...
Martadelka ja mam do Opola 100 km a do Wrocka 200 km więc zoo opolskie by było superowe :-) a ja myślałam żeby sie z naszymi małż w jakąś niedziele wrześniową umówić, tyle dają rade ;-) co ty na to?
Madzioolka super wieści od gina :-) ja z pracą tak jak ty widze

saffi 11 zębów!!!
współczuje i gratuluje biednej Werce :-)Asinka jak samopoczucie dziś?
Aestima ja bez tamponów jak bez ręki ale i tak współczuje ja prawie po @, ale po porodzie mam dopiero 2 @ i nie narzekam praktycznie nic mnie nie boli i krótko mam 3-4 dni :-) kiedyś mdlałam nawet z bólu...
Ironia ja kocham bieszczady :-) ale ci zazdroszcze a gdzie konkretnie jedziecie ? wrzuć linka jakiegoś
mamo Matiego ja z organizacja słabo żeby sie wbić na bb ale musze i finito

Majqa jak po kontroli?
zołza i jak test?
mrsmoon też bym się wkurzyła, współczuje kochana...
soksy witaj :-) fajny twój Oskarek :-)
martadelka gratulacje dla Emilki :-) a wczoraj pokazałam Mateuszkowi zdjęcia Emilki na laptopie (wątek zdjęciowy) a on podlatuje i patrzy i... całuje ekran

ale śie uśmialiśmy, mój M. powiedział, ze to miłość od pierwszego zdjęcia 

katamisz tak trzymaj :-) ja obiecuje to samo jeśli chodzi o bb :-)
i miłego dnia w pracy :-)

Ja teraz też już jestem mądrzejsza i z pewnością na kolejną wycieczkę nawet tę jednodniową zapakuję coś na zmianę.
Tak mnie zmordował wczoraj, że na wieczór tak mnie brzuch bolał. A jeszcze się z Sz.poprztykaliśmy
Zrobiłam wczoraj sernik z brzoskwiniami... PYCHA!!! Nieskromnie mówiąc...