reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

hej
ja was tak czytam i sie zastanawiam czemu wy mi nie odpisujecie, a przecież mi wczorajszego posta wcięło :-D

ale się zakręciałm:rofl2::-D
Katamisz a gdzie byliście w tych Czechach? współczuje akcji spodniowej ja zawsze biore coś na przebranie...
Martadelka ja mam do Opola 100 km a do Wrocka 200 km więc zoo opolskie by było superowe :-) a ja myślałam żeby sie z naszymi małż w jakąś niedziele wrześniową umówić, tyle dają rade ;-) co ty na to?
Madzioolka super wieści od gina :-) ja z pracą tak jak ty widze :-p
saffi 11 zębów!!!:szok:współczuje i gratuluje biednej Werce :-)
Asinka jak samopoczucie dziś?
Aestima ja bez tamponów jak bez ręki ale i tak współczuje ja prawie po @, ale po porodzie mam dopiero 2 @ i nie narzekam praktycznie nic mnie nie boli i krótko mam 3-4 dni :-) kiedyś mdlałam nawet z bólu...
Ironia ja kocham bieszczady :-) ale ci zazdroszcze a gdzie konkretnie jedziecie ? wrzuć linka jakiegoś
mamo Matiego ja z organizacja słabo żeby sie wbić na bb ale musze i finito :-D
Majqa jak po kontroli?
zołza i jak test?
mrsmoon też bym się wkurzyła, współczuje kochana...
soksy witaj :-) fajny twój Oskarek :-)
martadelka gratulacje dla Emilki :-) a wczoraj pokazałam Mateuszkowi zdjęcia Emilki na laptopie (wątek zdjęciowy) a on podlatuje i patrzy i... całuje ekran :-D:-D:-D ale śie uśmialiśmy, mój M. powiedział, ze to miłość od pierwszego zdjęcia :-D:-D:-D
katamisz tak trzymaj :-) ja obiecuje to samo jeśli chodzi o bb :-)
i miłego dnia w pracy :-)

reklama
witam z rana :)
tak myślałąm ze o to chodziło ale... :p
ja mam 24 lata co pewnie was z dziwi jak pisłam ze 4 lata na dziecko czekałam :p ale zawsze chcialm byc mloda mamą :)

martadelka nick jakos tak zlepek liter :-p

ja bym kupila dla dziecka jakąś zabawkę i jak sie widujecie zaprosiła na jakiegos loda czy cos... bo z winem to różnie bywa :-)

lece do miasta na zakupy i biore sie za ogórki mam ndzieje ze dam rade bo mam jeszcze dwoje dzieciaków na wakacjach :)
miłego dnia zajrzę później

Ostatnia edycja:
witam się :-)
u nas dzis dziwna pogoda, niby mgliscie i pochmurno a teraz słońce wychodzi, zaraz zwijamy sie na spacerek, nocka nam mineła super i dawno juz sie tak nie wysypiałam
a wczoraj dowiedziałam sie ze na moim osiedlu mieszka dziewczyna z maluszkiem 5,5 miesiąca (2,5miesiąca wiek prawidłowy) w sensie ze wczesniaczek, wczoraj byli na pierwszym krótkim spacerku i to jeszcze z aparaturą z biciem serduszka (chyba) dlatego wczesniej nie wiedziąłam ze mam tu mamusie pod reką, moze jakas nowa bratnia dusza-mamusiowa bedzie, musze ją zagadac przy okazji :-)
soksy witaj ja tez klikam z dziewczynami od niedawna, ale napewno sie wbijesz bo bardzo tu sympatycznie na czerwcowych dzieciaczkach :-) mój Mati jest młodszy od twojego Oskarka o dzień dokładnie :-) Oskarek super słodki
martadelka dobrym pomysłem napewno jest cos dla dziecka najlepiej zabawka, a mamusie mozesz zaprosić na kawkę i ciacho :-)
zołza trzymam &&&&&& zeby było tak jak chcecie, daj znac co i jak
ironia udanego wyjazdu i odciecia sie od swiata
kati ja tez tak miałam ze nawet jak czasu nie było to na bb siedziałam ale potem nic nie zrobiłam w domu wiec teraz troche rzadziej sie niestety pojawiam, ale moze sie to zmieni i bede czesciej
Aestima ja też @ na szczescie ostatnio bez bólowe, no i wspólczuje wyjazdu nad jezioro przy @ zero przyjemnosci kąpieli
saffi 11 zębolków to prawdziwy sukces, to chyba najwiecej ze wszystkich czerwcowych maluszków tutja, u nas 10 narazie, wypatruje dolnych 4 ale chyba jeszcze nie czas na nie
Madzioolka to bardzo dobrze ze juz nie musisz brac tych znienawidzonych przez siebie tabletek i odetchniesz
katamisz 11h uuuuuu bedziesz miała ciężko, ale pewnie dasz rade, skąd tak długie godziny pracowania?
Majqa jak kontrola Marusia?
przepraszam te którym nic nie odpisałam:sorry2:
miłego dzionka zycze wszystkim

kati bylismy w Safarii Zoo Dvur Kralove czy jakoś tak to jest 140 km od Wrocławia więc bliziutko.Polecam jeśli nie byliście bo dużo chodzenia i oglądania.A dzieciaczkom podobało się najbardziej:tak:Ja teraz też już jestem mądrzejsza i z pewnością na kolejną wycieczkę nawet tę jednodniową zapakuję coś na zmianę.

Ironia też ma Benio pomysły...a jakby tak się sama włączyła?:szok:Widziałam kiedyś na faceb:szok:ku jak koleś dla jaj wsadzizł dziecko do pralki i zamknął a ta zaczęła napełniać się wodą i kr:szok:cić bębnem a w środku dziecko:szok::szok::szok:tO było straszne!!

mamaM niestety taki system zmianiowy mamy po 11-12 h.Są też plusy więcej dni wolnych w miesiącu i dni wolne w środku tygodnia na załatwienie różnych spraw...

Miłego dnia uciekam szykować się do pracy :*:*

Ostatnia edycja:
Katamisz - chłopów czasem trzeba słuchać :-D, to jest tak że jak nie weźmiesz to będziesz potrzebować na bank a jak zabierzesz na 100 % nie będzie potrzebne - tak to miałaś wycieczkę zepsutą, Tata Młodej kiedyś nie wziął torby od wózka na rehabilitację a tu mokra plama na materacu, musiał zawinąć Krysię w kurtkę i biegiem do auta i tamże Ją przebierać. Natomiast ja miałam tam wtopę z kupą - dobrze, że znalazły się jakieś rzeczy pozostawione przez inne dzieci - ale magaduże :szok: Więc teraz pilnuję wypchanej torby.
Soksy - to Ty młoda mama jesteś :tak:
Na razie tyle bo coś mi się net wiesza :baffled:

Hej!!
My dzisiaj pospaliśmy do 8.30 :-) Tymek dał mamie pospać, bo wczoraj to był przepieron :no: Tak mnie zmordował wczoraj, że na wieczór tak mnie brzuch bolał. A jeszcze się z Sz.poprztykaliśmy :dry: Zrobiłam wczoraj sernik z brzoskwiniami... PYCHA!!! Nieskromnie mówiąc...:-p Czy Wasze dzieci też tak się kręcą i wiercą podczas zasypiania?? Tymek mnie przeraża czasami, a ostatnio tak mnie po brzuchu kopie :no:
Soksy witaj w Naszym skromnym gronie :-) Ślicznego masz synka i młoda z Ciebie Mamuśka, tak jak chciałaś.
Kati dziękuję, że pytasz :-) Dzisiaj już w miarę, ale wieczorami mnie brzuch boli. A my kiedy się widzimy?? Kiedy mogę Was odwiedzić??
Zołza jak test?? Powtarzam, ale ciekawa jestem...
Katamisz współczuję przebojowej wycieczki, ale czasami tak bywa, a tego nie przewidzisz... Ja jak na razie omijam białe rzeczy szerokim łukiem :-p

reklama
Młoda wędruje po całym łóżku jak zasypia mając na względzie miejsce gdzie Ją znajduję gdy idę przykryć Młoda Damę jak zaśnie. Teraz już nie widzę możliwości wspólnego spania - żadna by nie odpoczęła. :baffled:
A ja wczoraj załatwiła temat basenu - chciałam w tygodniu tylko może niekoniecznie ten dzień tygodnia i godzina mocno wczesna - będziemy pędzić prosto ze żłobka - ale wyboru nie było, zależało mi też aby było blisko - 12 zajęć - 440 zł :szok:

Do góry