hej dziewuszki
u nas dziś okropny wiatr!!! Byliśmy w Ustce, ale nic tam ciekawego nie ma, zresztą wiało jak cholera więc nie chciało nam się chodzić, oby jutro było lepiej

zresztą dla Emilki najważniejsze, żeby było jakieś autko (te grająco-'jeżdżące auta czy koniki na monety), kawałek chodnika, kamyczki, no i poszukiwania piesków i kotków, ma teraz fazę na koty, chodzi i miauczy (centralnie!!!) i szuka kotów, no i ciufcia (tu w Rowach jest taka dla dzieci, dziś jechałyśmy

), którą jak widzi, to nie patrzy na nic, tylko zapiernicza na nóżkach do ciufci, szał ciał

kolejne słowa: ciumcium (ciufcia), tu, tutaj
marta super, że Norbert nie ma już temp, spokojnej nocki życzę, a co tam Dominika takiego wyprawia? jak malowanie?
ironia zdrówka życzę
Madzioolka no to faktycznie 'trochę' przekolorowali w ofercie

co do podgrzewanego basenu to byłam zawiedziona bo to była jedyna rzecz, która mnie przekonała co do tej pferty, mój M się strasznie uparł na tą kwaterę a mi się cena nie podobała, ale skuszona basenem - zgodziłam się

Madzioolka za rok będzie u Was lepiej z wakacjami - zobaczysz

jak głowa? mnie dziś znowu bolała... Zresztą boli prawie codziennie, tylko czasami ból jest lżejszy a czasami to żyć się doechciewa...
katamisz wracamy w tą sobotę, w niedzielę idziemy na poprawiny (wesele w sobotę ale nie idziemy), spotkanko jak najbardziej, ale to 16-go w Opolu nadal aktualne, tak? wózek prawie 300zł z przesyłką
forever dzięki za info co do Leosia. Mam nadzieję, że Krysia dzielnie zniesie pierwsze godziny w żłobku, a jaka Krysia jest w kontakcie z innymi dziećmi?
kati na pogodę nie narzekamy, bo to by było grzechem, w końcu to nasze morze, w tamtym tygodniu pogoda o wiele lepsza, wyższe temp i więcej słońca, ale najważniejsze, że mało pada i nie zapeszając, oby tak pozostało. U Ciebie mam nadzieję zapalenie piersi poszło w niepamięc, a jak zatoki?
lavrunia, mamaM, moon witajcie:-)