reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

forever tak właśnie wyglądała sauna przedstawiona na planie... cały psikus polegał na tym że właściciel w opisie domku nie napisał ani słowa o saunie a "jedynie" zaznaczył ją na planie... może jesteśmy dziwni że przyjęliśmy to za pewnik, bo ja będąc właścicielem bym to opisała jako składzik albo magazyn... A całość kasy wpłaciliśmy na dzień dobry więc już nie było jak się szarpać... było więcej takich "kwiatków" - teraz już wiecie dlaczego tak narzekałam na ten wyjazd...

reklama
hej dziewuszki
u nas dziś okropny wiatr!!! Byliśmy w Ustce, ale nic tam ciekawego nie ma, zresztą wiało jak cholera więc nie chciało nam się chodzić, oby jutro było lepiej:tak: zresztą dla Emilki najważniejsze, żeby było jakieś autko (te grająco-'jeżdżące auta czy koniki na monety), kawałek chodnika, kamyczki, no i poszukiwania piesków i kotków, ma teraz fazę na koty, chodzi i miauczy (centralnie!!!) i szuka kotów, no i ciufcia (tu w Rowach jest taka dla dzieci, dziś jechałyśmy:-p), którą jak widzi, to nie patrzy na nic, tylko zapiernicza na nóżkach do ciufci, szał ciał:-D
kolejne słowa: ciumcium (ciufcia), tu, tutaj:tak:
marta super, że Norbert nie ma już temp, spokojnej nocki życzę, a co tam Dominika takiego wyprawia? jak malowanie?
ironia zdrówka życzę:tak:
Madzioolka no to faktycznie 'trochę' przekolorowali w ofercie:eek: co do podgrzewanego basenu to byłam zawiedziona bo to była jedyna rzecz, która mnie przekonała co do tej pferty, mój M się strasznie uparł na tą kwaterę a mi się cena nie podobała, ale skuszona basenem - zgodziłam się:sorry: Madzioolka za rok będzie u Was lepiej z wakacjami - zobaczysz:tak: jak głowa? mnie dziś znowu bolała... Zresztą boli prawie codziennie, tylko czasami ból jest lżejszy a czasami to żyć się doechciewa...
katamisz wracamy w tą sobotę, w niedzielę idziemy na poprawiny (wesele w sobotę ale nie idziemy), spotkanko jak najbardziej, ale to 16-go w Opolu nadal aktualne, tak? wózek prawie 300zł z przesyłką
forever dzięki za info co do Leosia. Mam nadzieję, że Krysia dzielnie zniesie pierwsze godziny w żłobku, a jaka Krysia jest w kontakcie z innymi dziećmi?
kati na pogodę nie narzekamy, bo to by było grzechem, w końcu to nasze morze, w tamtym tygodniu pogoda o wiele lepsza, wyższe temp i więcej słońca, ale najważniejsze, że mało pada i nie zapeszając, oby tak pozostało. U Ciebie mam nadzieję zapalenie piersi poszło w niepamięc, a jak zatoki?
lavrunia, mamaM, moon witajcie:-)

Ostatnia edycja:
Martadelka nas właśnie też ta sauna skusiła i jeszcze kilka innych rzeczy z których część też była niewypałem niestety;/
A moja głowa? - wyszłam z pracy o 13 bo nie dałam rady wysiedzieć, ledwo dojechałam do domu i do tej pory mnie boli raz mocniej raz mniej, do tego mi siedzi na żołądku i mi niedobrze, niestety zawsze tak mam przy zatokowych bólach głowy :(

Madzioolka współczuje bólu głowy, wiem z czym to się je więc tym bardziej tulam, bierzesz coś na zatoki? ja kiedyś miałam świetne tabletki (do ssania) na zatoki, nie pamiętam nazwy:sorry: no tak to jest z tymi ofertami, kuszą, kuszą a potem czarna dupa, choć nie powiem u nas nie było aż tak źle jak Ty piszesz (mój M w ogóle nie był jakoś strasznie rozczarowany basenem, przeszedł nad tym do porządku dziennego).

hejka z rana ale dziś zimnica, ubrałam sobie spódnice bez rajstop bo ładnie słonko świeciło wychodzę i aż mnie otrzeźwiło - taka zimnica ponoć 6-7 stopni
Madzioolka
no "trochę" różnica jakby :szok:masakra już wiem czemu byłaś taka zdołowana na wakacjach, współczuje...
a na zatoki pani w aptece nad morzem dała mi Sinulan Forte zamiast sinupret i działał rewelacyjnie :-) wszystko mi sie oczyściło i mam spokój
martadelka dobrze, że urlop udany. Fajnie, że Emilka się rozwija w mowie :-)
dzięki piersi na razie ok choć w niedziele musiałam jeszcze wycisnąć troche a z zatokami na razie spokój jak pisałał Madzioolce :-)

no u nas stancja też wyglądała na zdjęciach pięknie czyściutko i pachnąco... ale nie było aż tak czysto... :eek: byłam szczesliwa kiedy juz mogłam się porządnie wykąpać u siebie w domu :)

Cześć :)
Głowa przestała mnie boleć dopiero o północy i żołądek też już w porządku, za wczorajszy stan winię jednak brzoskwinię zjedzoną na czczo, pewnie skóra mi sie przykleiła gdzieś do żoładka i stąd to wszystko...
Martadelka na zatoki biotę tylko Ibuprom zatoki, bo tylko to działa, wszystkie theraflu itp nic nie pomagają ale spróbuję tych leków o których pisze Kati :)

T mi pisze że Maja jęczy od rana, cały czas chce siedzieć na kolanach i oglądać tik taka - na youtube jest piosenka z Baby TV "tik tak" którą Maja katuje od piatku, na samo słowo "tik tak" już nas skręca a ta chodzi i tiktakuje :p

beni goni z nianią póki co a od 12 ja łobuza przejmuje :) M pojechał dziś do Zabrza na spotkanie w klinice z jakimis profesorami

wiec dzis bedziemy z Beniem sami popołudniu :tak: z jednej strony troche zmęczona jestem bo niewyspałam się ale z drugiej to nasze ostatnie chwile razem :-( nie wiem jak ja wytrzymam jak Beni pojdzie do złobka...tak cicho jakos bedzie w domu :-:)-(

reklama
Hej,
Ironia, ja nie wiem jak wytrzymam bez Miesia w pracy...:szok: Poki co przychodzi niania na 4 h, ale z tego około 2 jestem z nimi. Dzisiaj chyba całkiem powierzę jej Miesia aby się jakoś przystosować. On wydaje się już być przystosowany- gorzej z mamą:-DWczoraj był z nianią 3 h i prawdę mówiąc chyba ja stęskniłam się bardziej niż Miesio:-D

Co do piosenek- Madzioolka, Kati, słuchacie super simple songs?? WIme, że polecam je jak nawiedzona wariatka, ale one, w przeciwieństwie do reszty- są tak przyjemne,ze z M. nie mamy ich kompletnie dość. Wcześniej rzygałam już tymi pisoenkami z baby tv.

Do góry