reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Aestima - nie to miałam na myśli :-p, tylko, że takie bardzo wymuskane, uporządkowane wszystko na tej fotce.
Traschka - myślę, że ser żółty Młoda może tylko powinna go pogryźć a skoro jeszcze Jej to niezbyt idzie dostawać mniejsze kawałki :eek: I słusznie - odpocznij. :-p
Andariel - to jaka długość włosów teraz ?
Pawików u nas też dużo nie było - raz jak Młoda na działce dostała kaszę na kolację i od mojej Mamy i od Taty - jako drugą - moja Mama tradycyjnie nie pochwaliła się przedwczesną kolacją a Krysia jak odkurzacz, ale do czasu.... No i jak się pochorowała akcja w łóżeczku parę razy była :baffled:
Ale żeście nakukały - a mnie znów kręgosłup :-(

cześć dziwczynki, niby weekend a stukacie w te klawisze jak szalone:-p ja dziś jestem wykończona i raczej nie dam rady poodpisywać...
Kati z chorobami różnie bywa i dzieciaki różnie przechodzą. Mój pediatra podczas ostatniej choroby mówił, że nawet to samo dziecko w różnie może się zachowywać podczas chorób. Natka jak pierwszy raz miała wysoką temperaturę to humor dopisywała, a kiedy spadała następowała reaktywacja, a w ostatniej chorobie to szkoda słów nawet myślami nie chcę do tego wracać. Wierzę, że to nic groźnego i Matiemu szybko przejdzie.
Doris witaj;-) Julcia już jakiś czas temu wagowo odskoczyła;-)
Andariel z tym kołataniem to u Ciebie poważnie? Często miewasz?
Kasiawilde ja bym zadzwoniła i zapytała, aktualnie unikałabym przychodni. My też nie stawiliśmy się do kontroli wolę dmuchać na zimne. Pierwszy antybiotyk mieliśmy podawa 7 dób, ale z uwagi na wysypkę odstawiony został po 5 dobach, a drugim razem przymowaliśmy antybiotyk 10 dób, dlatego najlepiej zadzwoń i upewnij się.
Trasiu dobrze czytać, że u Was lepiej.

Co do prasowania to ja tez nadal wszystko prasuję ale ja już tak mam o pewnie mi to nie minie:tak: Natalka w domu śmiga w kapciach Superfit i jestem nimi zachwycona. Jak miała te z Befado (niby oddychające, z dziurkowaną podeszwą) to strasznie pociła jej się noga, a teraz nic. Nie były tanie, ale jak dla mnie ważniejsze dobre kapcie niż buty, bo przynajmniej moje dziecko spędza w nich nieporównywalnie więcej czasu. Piętka usztywniona, elastyczna podeszwa, wygodnie i szybko się zakłada. Podobnie jak Aestimie mówiono nam, że po twardych powierzchniach chodzimy w kapciach.
No to na tyle starczyło mi sił w odpisywaniu...

reklama
dzień dobry

wy to spac nie mozecie??? :-p
tyle nadrabiałam ze kanapki na sniadanie mi sie skonczyły...

a my zaraz zbieramy sie na przymusowy spacer z racji zakupów
dobrze ze nie wieje to moze szybko obskoczymy

nie poodpisuje bo brak natchnienia

miłego dnia :-)

Do góry