reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Cześć wariatki :-) uśmiałam się po pachy a cchiałam nadmienić ze w pracy jestem i się patrzą na mnie jak na głupka bo nie umiem się ani powstrzymać ani wytłumaczyć :p

Cześć! A co tu się wczoraj działo?:szok:

martadelko - owszem, Leo usnął w sankach bo to pora jego drzemki była; i owszem - pospałam do 12 bo moja kolej na poranne spanie była:tak:

mamoM - tu piękne słońce i ok.8 na minusie

no nic, idę po mój sernik:-p

edit. Aestima - a kombinezon jest po Nince. Na tyle uniseks, że dla chłopca też ok.

Ostatnia edycja:
Andariel "poranne" spanie do 12? u mnie poranne to jest do 9 i to jest luksus:-( ale niestety Majka nie uznaje takich kolejek, raz mama rano raz tata, w jej wykonaniu to tata moze sobie spac cały dzień i go nei rusza, nawet nie chce do pokoju wejść a do mnie to od razu: "koca" (żebym zdjęła kołdrę) "mama jękę" (ręką) i ciągmnie mnie "siść" :)

Trasia ja tez nieprzytomna, z rana byłam tak spiąca że aż mi się w głowie kręciło, pierwszy raz coś takiego miałam, ale spać poszła przed pólnocą więc normalnie...

Martadelka super wieści!!! Brawa dla Antosi :):):)

U mnie było dzis nad razen -12 ale T widział prognozę wg której w tym tygodniu ma zejśc do -25.... aż nei chcę myśleć....

-25:szok:strach się bać!
Madzioolka - my taki weekendowy układ kultywujemy od 3 lat z powodzeniem, nie wyobrażam sobie choć z raz w tygodniu nie wyspać się tak na maxa! Trudno - dzieciaki muszą się z tym pogodzić,matce też należy się od życia odrobina luksusu:tak:

trasiu wstałaś chyba, co?;-)
andariel przestań z tym sernikiem!
Madzioolka, andariel u mnie tak jak u Madzioolki, M mógłby spać cały dzień, ważne że jest mama, także M sie wysypia, ja... nie:dry:

reklama
Do góry