reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Trasia, ja nie mogę i tak uwierzyć, że to już:szok::no: Cudza ciąża jednak szybko zlatuje, moja mi się straszliwie dłużyła... co do "ruszenia" akcji porodowej- jest jeden, niezawodny sposób ( u mnie niestety przyspieszył wszystko niepotrzebnie)- badanie gin., ale nie usg tylko normalne badanie.

reklama
chyba Trasia poszla rodzic bo tu cicho:szok:

haha, poszłam na spacer :-D
schody mi raczej nie pomogą, mieszkam na 3 piętrze w kamienicy i wchodzę po nich codziennie więc mojego organizmu to nie ruszy :)

Aestima ale przecież badanie ginekologiczne przechodzi sie przed porodem bardzo często i porodu jednak nie przyspiesza... ja miałam badanie w piątek. kobiety które leżą na patalogii badane sa bardzo często i też niczego to nie przyspiesza.

trasiu - ta kawa: na wrzątek wrzucasz kawę (swoją ulubioną mieloną), po szczypcie imbiru, cynamonu i kardamonu i gotujesz ze 2 min., nastepnie na chwilkę odstawiasz by fusy opadły i przelewasz do ulubionego kubka:tak:ja jeszcze osobno mleko podgrzewam i spieniam takim ręcznym spieniaczem z Ikei:tak:no i ciut miodu dodaję!

ciekawe czy faktycznie poszłaś rodzić... chociaż, gdyby tak było, pewnie byś komuś napisała smsa i już by bb o tym wiedziało:-D

a ja na 20 miałam iść do dent.zdjąć szwy z dziąsła, ale tak sypie śnieg, że nie ma mowy bym gdziekolwiek swą dupeczkę ruszyła:no:jutro się przejdę...

edit. o, uderz w stół...;-)
a może o masaż szyjki chodziło?

hej laski

i witaj zola, mnie tez tu malo, podczytuje czasami ale jest mi tak glupio wbic sie i o sobie tylko napisac:cool: u nas generalnie wszytsko dobrze

trasina nasza no i do kciukow sie przaylaczam i do wsparcia duchoweggo, ja roznwiez nie moge uwierzyc, ze to juz koniec ech....ja tez pilam kawe
witaj damada nowa kolezanko:tak:

witam was wszytskie generalnie,bo sama nie wiem, co napisacz rytmu wypadlam:cool:

Ostatnia edycja:
reklama
marta a spać mogę? :-D
jak tam w pracy? Norbert dalej szaleje? :))
hehhe tyle ci moznaale wiesz rano meldunek:-)
dzieki , ze pytasz w pracy super genrealnie, teraz koniec semestru to szał cial i momentami sie zastanawiam,czy dobrze wybralam wybierajac zawod nauczyciela:no: choc kocham te moje dzieciaki i widze, ze sa postepy i, ze jakos sobie radze, ale ci rodzice ech...

a moj norberto to dalej draniuch nad draniami ale przekochany. spi w nocy ale dlatego , ze spi z nami bo sie poddalismy po wielomiesiecznej walce o spanie w lozeczku- jest chyba niereformowalny, ale widze jak norbert z dominika sa bardzooooo rozni , zupelnie inne dzieci....

Do góry