reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

MamoMatiego...a co tak po tajniacku? Jak Mały? Zdrowy?

Doris a jakos dobry humor mnie opuścił i wszystko dobija, jeszcze te chwilowe przeprawy z Matim doszły i jakos tak depresyjnie :dry:
zazdroszcze odpoczywania nad morzem :-)

u nas tez bardzo słonecznie, ale ten chol.....y wiatr bardzo wieje :baffled:

edit
trasia
az spojrzałam w ksiazeczke kiedy my bylismy, bylismy 23 lipca to Mati miał cos koło 7 tygodni

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, Miesiul ma 38,7... Mam nadzieję, że jak zwykle przejdzie chorobę totalnie lajtowo i jutro po krzyku będzie. On zadowolony, bo kocha wszelkie syropki, fridę, krople....:errr::-D My też porozkładani i niania też kiepskawo- mam nadzieję, że nie rozłoży się na tyle by jutro nie przyjść... Ja dziś zwolniłam się z pracy godzinę wcześniej, dzieciaki i panie prawie wszystkie zakatarzone, więc jeszcze jedno przeziębienie więcej( moje) chyba nie robi żadnej różnicy... Uważam, że chorzy powinni siedzieć w domu a nie rozpylać zarazki ale jaka jest polityka i jak niemile są widziane zwolnienia, to pewnie wiecie:baffled: Tak czy siak- w porównaniu z tym co działo się z nami ostatnio- ta choroba to pikuś...
Tylko o sobie... przepraszam, pozdrawiam Was wszystkie i idę spać.

zdrowiejcie aestima :) :-D

już nie mogę się doczekać jutrzejszego balu :) mam rano kolejne spotkanie o pracę o 10 :) mercator jeszcze nie dzwonił :( :baffled: chyba nie zadzwonią eh... :dry:

Doris oj zazdroszcze Ci tego urlopu...ale wypoczniesz!
forever bylyscie na smykofonii bo nie doczytalam...motyl super Ci wyszedl, tez sie zastanawialam nad dziurkaczami z lidla
trasia wydaje mi sie, ze w 6 tyg. Jutro idziemy do znajomych, ktorym urodzila sie corka dzien przed Szymkiem, juz sie nie moge dozekac az zobacze takie malenstwo!!!
mamoM ja Ciebie i tak podziwiam za to siedzenie samej z Matim tygodniami. To nie dla mnie...A. leci w marcu na 10 dni i na sama mysl mi zle. Plus panicznie boje sie latac i kogos puszczsc samolotem...no ale jak mus to mus, On sie bardzo cieszy na ten wyjazd
Aestima trzymam za Was kciuki oby to zwykla wirusowka byla a nie cos powazniejszego
a gdzie reszta z nas? asinka co z Toba mamusko?

Mrsmoon - Smykofonia ostatnio rzadko i bardzo oblegana więc chodzimy gdzie indziej :-p
Nie żałuj dziurkaczy z Lidla, mnie wczoraj zaniosło do Biedronki i nawet zupełnie przypadkiem kołatkę udało mi się kupić z serii instrumenty muzyczne, zieloną w białe kropki nawet.
Młoda dziś też w domu - kaszel i glut. Może wieczorem lekko podwyższoną temperaturę miała.

dzień doooobry

Aestima jak u was?

ironia
ten mercator to ta firma co chciałas sie tam dostac i co ta babka taka pozytywnie nastwiona była do ciebie?
&&&&&& za rozmowe

forever jak Krysia?

mrsmoon napewno dasz rade przez te 10 dni, bedzie dobrze
ja wychodze z załozenia ze jak trzeba to wszsytko sie wytrzyma i mysle ze gdyby twój A. czesciej wyjezdzał na takie dłuzsze wyjazdy to tez bys sie przyzwyczaiła

martadelka hej

reklama
Do góry