reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

No i znowu się pojawiłam i cisza...:baffled: ;-)
Właśnie zjedliśmy kolacje (Tymek powyjadał mi wszystkie ogórki z kanapek), Tymek wykąpany, więc czas do spania.

reklama
Hej u nas tak se- my niemrawi, Miesio za dnia ok, ale teraz wieczorem zmów gorączka... dostał nurofen i śpi... jest cały mokry, budzić i przebierać???
Asinka, Miesio kocha ogóry kiszone:tak: Kino... byłam ostatnio... w ciąży z Miesiem:zawstydzona/y::szok:

hej
sorki, że was trochę zaniedbuję :zawstydzona/y: ale postanowiłam wziąć sie za siebie i od niedzieli jestem na diecie SOUTH BEACH ale na II fazie, bo bardzo schudnać nie chcę ale do formy dojść tak :tak:
do tego w pracy gorąco - roboty w huk!!!!! ale powoli ogarniam sytuację :-)
W pracy juz nie wchodze na bb - podglądają :wściekła/y:
Asinka ty już w 35 tyg :szok::-) jejku jak to leci !!!
Trasiu jak tam Szymek i Marysia? w sobote koleżanka dda kolejną część ciuszków więc moge zdjecia porobić jeśli bys chciała.
Zdrówka dla Wszystkich chorowitków !!!

Aestima biedny Miesio... Ja bym nie przebierała, bo musi się wypocić, a szkoda budzić. Tylko, żebyś nigdzie przeciągu nie miała. Zdrówka dla Was!! A Tymek to każde ogórki wciska.
Kati Ty za odchudzanie się wzięłaś?? :szok: ja za chwilę też będę musiała wziąć się za siebie...:zawstydzona/y: aerobik na 100%!! A czas faktycznie leci, za chwilę to ja będę tu wklejać zdjęcia Ninki :-) muszę też wystawić po Tymkowe ubrania, bo spodnie krótkie. A kupiłam 2 pary nowych (używanych), 2 bodziaki i 2 bluzy, wszystko na 92, a i kurtkę. A dla Ninki kupiłam sukienkę na 68 z 5-10-15, bo nie mogłam się powstrzymać.

asinka - zaraz 35 tydzień masakra jak zleciało :) :-D masz już wszystko dopięte ? :) co z tymciem jak pojedziesz rodzić?

ja się całkiem rozłożyłam :( leżę i kwiczę

Benio wczoraj się wybawił :) Na początku jak nas zobaczył to się poryczał bidulek...później pomarudził ale jak Pani przyniosła chrupki to inne dzieci nie miały szans :zawstydzona/y:

jeden chrupek w jednej ręce, drugi w drugiej...idzie jakiś pan on go za nogawkę ciagnie...koleś się schyla a Benek wyrywa mu chrupka z ręki i ucieka :shocked2:

2013-02-06 16.01.26.jpg

na balu buł cały wysyp wróżek, dyń, 2 piratów, kotki, myszki, spidermany i jeden pingwin który co chwilę jęczał że mu gorąco haha biedne dzieci :)

Panie strasznie chwaliły kostium benia i się śmiały że jeszcze kilka dni temu chodził w tych legginsach i bluzeczce a tu mu pocieli ciuchy :-D

doooooobry

u nas noc cuuudo, Mati spał do 7:10 bez pobudek i w swoim łóżeczku, szoooook :szok: ale dobrze bo i ja sie wyspałam i nikt mi sie nad ranem nie pchał w łóżku

uuuuuu widze ze cos znowu chorowitki sie pojawiły, wszystkim zdrówka życze

ironia no Benio super, a z tymi chrupkami to jak prawdziwy pirat Jack sie zachował :-D:-D:-D
i co w końcu z ta praca? widziałąm cos na fb ale przelotem

forever jak krysia po wizycie u lekarza?

Aestima jak mineła nocka i jak Mieszko?

asinka no faktycznie juz niewiele ci zostało, zleciało strasznie szybko :tak:

kati dieta i to sb? fiu fiu ale ty chyba nie potrzebujesz schudniecia cooo?
ja na wiosne tez musze sie doprowadzic do porzadku, mysle o hula hop z wypustkami :-p
to łobuzy ze cie podgladaja w pracy :no:

andariel jak u was sytuacja?

martadelka ciebie z rana nie ma???? :confused:

miłego dnia wszystkim i smacznych pączków ale w nie duzej ilości ;-):-p

mamaMateigo - bylam wczoraj w shoperze niby ok..ale praca mało wymagająca plus zakaz prowadzenia innych klientów :confused: i średnie widoki na rozwój.:eek:

mercator jeszcze nie dzwonił :( chyba nie wypada dzwonić po raz 3 ? :-(

rozsyłam dalej eh...powoli łapię doła że znajdę coś ciekawego :(

Hej! Ironia na pewno znajdziesz - zobacz jaki ruch w interesie!
mamoM - dzięki, jakoś leci. Leo dopadła gorączka w nocy i tak się przy tym bidak wiercił, że dostał czopa na zbicie. A tak to bez zmian, nadal kaszlą oboje jak gruźlicy, gluty - typowe przeziębienie. Rano jutro do lek.jedziemy. Szkoda, że akurat teraz się coś przyplątało, bo planowaliśmy skoczyć do Gorzowa w spr.mieszkania, a tak zostajemy w domu.
ja też nie w formie, ale już sama nie wiem czy coś mnie bierze czy raczej z niewyspania, bo jednak z raz w nocy latam do drugiego pok.sprawdzić czy Ninka nie gorączkuje mocno itp.
Pączki zjedzone, choć raczej dla tradycji niż z prawdziwego apetytu.
Pokręciło mi się z okulistą - to nie dziś, tylko w poniedziałek. Może się Leo przez weekend wyliże.

reklama
hej kochane, odmeldowuje sie na kilka dni conajmniej, roboty po uszy, mam wazny projekt, nie wiem w co rece wlozyc...masakra jakas. Do tego raportowanie na sama gore...sraczka na calego

Do góry