sto lat dla madrej marysi !

co by nie mówiła mamie że jest nudna

,
ale pogoda ! ghrr!! ogarnelam sie z pracę i biore sie za porządki domowe bo oczywiscie faceci przyszli rozłozyli sie zjedli nikt nie posprzatał po sobie i do łozka obydwoje a ja zostałam z dymiącym piekarnikiem gdzie schab mi sie przypalał, rozwalonymi zabawkami i praniem

wiec w ramach buntu schowalam rzeczy do lodowki i tyle !! ale co tam rano tez nikt sie nie pokwapił zeby cos ruszyc.. m umyl sobie talerz tylko dla siebie i zostawił wszystko

musze go wziasc w obroty bo mi sie chłop rozleniwia !! oj beda dzis wióry leciały jak dam mu sukienki do prasowania

co by nie mówiła mamie że jest nudna

,ale pogoda ! ghrr!! ogarnelam sie z pracę i biore sie za porządki domowe bo oczywiscie faceci przyszli rozłozyli sie zjedli nikt nie posprzatał po sobie i do łozka obydwoje a ja zostałam z dymiącym piekarnikiem gdzie schab mi sie przypalał, rozwalonymi zabawkami i praniem

wiec w ramach buntu schowalam rzeczy do lodowki i tyle !! ale co tam rano tez nikt sie nie pokwapił zeby cos ruszyc.. m umyl sobie talerz tylko dla siebie i zostawił wszystko

musze go wziasc w obroty bo mi sie chłop rozleniwia !! oj beda dzis wióry leciały jak dam mu sukienki do prasowania

, b. sympatyczna i mądra osoba - wyszło na to, że mam całkiem właściwe podejście do Młodej i pomysł na Jej wychowanie.
dzis piore na mase bo przez ostatnie dni mi sie nazbierala cala sterta