reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Weekendowe puchy :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Alijenka- to sie biedna na szukalas meza a on wyjechal :-D juz nie dlugo wroci :tak:
Rysica- bosheeeee co za sen bleeeee :szok::baffled:

Ja ostatnio mialam MILY sen :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Aaaa i widac, ze Iwon nadrabia zaleglosci z mezem :-p:-D

reklama
Nie no zaza juz koniec zakupow to byla misja pt wyprawka jesienna i juz zakonczona:-) ostatnio na allegro siedzialam w ciazy! A poza tym janek nadal w rozmiarze 74/80 wiec pewnie mamy inny target:-)

Jestem na tablecie wiec nie mam jak wkleic fotki ale ten kombinezon juz pokazywalam taki sweterkowy na zamek z kapturem, turkus granat i jakies gwiazdki na rekawach:-)

Kasienka no to gratuluje imienia:-)

Rysica co za sen, za duzo CSI??? :p

Hej

Wiecie, jestem po wrażeniem ile Damian już umie i rozumie. Praktycznie codziennie uczy się czegoś nowego:happy2: wczoraj podchodzi do mnie i mówi 'fe fe' no to zaglądam w pieluchę a tam kupka albo jak mówi tak (ta ) to tak fajnie kiwa główką:biggrin2: i ostatnio K. nauczył go machać cześć- podnosi rączkę i mówi cee.

Kasieńka najważniejsze żeby Wam się to imię podobało. A co do nadawania zwierzętom ludzkich imion to mój dziadek miał kiedyś konie i nazwał je Kaśka i Baśka
alijenka to się męża naszukałaś. U nas spoko godz do wstawania to 8 była przez wakacje ale co zrobić skoro już się przestawił
Muńka a stawałaś już na wadze po tych nocnych ćwiczeniach??? bo jeśli poskutkowały to ja też zaczynam stosować;-):-D
Aga Antoś miał za dużo wrażeń by pójść spać.. dlugo wytrzymał
Aronia ale że nie zapłakał i nie obudził? Twardy jest;-)
Sunshine czekamy na fotki.
Moj polik po wczorajszym okladzie wyglada cudownie :D Zmarszczki sie wygladzily, a przebarwienia zniknely ;-) Dzis zastosuje na cala facjate ;-) Tylko musze T sklonic zeby nasikal :-)
:-D:-D:-D

Rysica jakichś kryminałów naoglądałaś sięprzed snem?

Dziecko mi się naprawilo. Od 2 dni nie ma już wrzaskow i histerii. Dzisiaj wstał o 8:20.

Jedziemy więc do zoo :)

Miłej niedzieli czerwcoweczki!

Alijenka współczuję straty....

Niespodzianka mi młody.wczoraj zafundował kąpiel w kawie. Sam dodatkowo sobie w niej podreptal. A wiadomo kofeina likwiduje cellulit :) Mocz pewnie też ma działanie upiększające.

Ostatnia edycja:
Powiem Wam, że Sushi wyszło rewelacyjnie, ale nadal nie przekonałam się do tych smaków, zdecydowanie wole "kebaby", które zrobiłam wczoraj na obiad... Za mdłe to dla mnie, nawet w połączeniu z różnymi smakami, imbir smakuje nadal jak mydło...bbrrrrrr...!!! jadłam z Gabi kanapki :-D

Młoda dostała od dziadków zimowy kurtko - płaszczyk, ładny, tylko dlaczego cały różowy!!!!!! :baffled:

Powiem Wam, że moja córcia jednak trzyma sztamę z tatą. W tygodniu wstaje o 6.00, a w ciągu dnia śpi tylko około godziny w porywach do półtorej. Wczoraj i dziś wstała o 7.00, spała prawie 3 godziny w ciągu dnia i dziś też już leci 3-cia godzina...:tak::sorry2::wściekła/y:

no i na dzien dzisiejszy zatwerdzone imie Sara :) sobaczymy jak bedzie dalej czy zmieni sie po urodzeniu ... ale dla mnie brzusio to Sareńka

najważniejsze, żeby Wam się podobało!!! :-) no właśnie..... dawno nie widziałam mojego zięciunia! :-)

Wczoraj wieczorem poszliśmy w gości do znajomych z myślą ze A zaraz zaśnie, bo przecież chodzi przed 20tą spać :D ich synek usnął o 20tej, a A grzecznie się bawił prawie do 23ej :D potem matka go zapakowała i wracała z dzieckiem w wózku o północy przez osiedle ;)

to sobie późny spacer urządziliście :-)

Munka - a da sie schudnac po takich sennych cwiczeniach? :-D Chetnie bym zastosowala :-) Mam az 15kg do stanu przedciazowego a samozaparcia brak :zawstydzona/y:

niestety....muszę Cię zmartwić...

Munka a zakwasy po calonocnych cwiczeniach masz? ;-)

chyba na oczach.... ;-)
a co do dalszej urynoterapii, to może po prostu rób okłady z pieluszki!! ;-)

Ja ostatnio mialam MILY sen :-p:-p:-p:-D:-D:-D

skoro już zaczęłaś, to czekam na rozwinięcie...

Muńka a stawałaś już na wadze po tych nocnych ćwiczeniach??? bo jeśli poskutkowały to ja też zaczynam stosować;-):-D

nie stawałam i nie zamierzam :-)

Dziecko mi się naprawilo. Od 2 dni nie ma już wrzaskow i histerii. Dzisiaj wstał o 8:20.

:-):-) i oby już tak zostało!!

Iwon - ja wsio rozumiem,ale nie zostawiaj tak nas...:-(

to nie dziec jest twardy tylko ladowanie miekkie :-) Ale talent trzeba miec, bo z jednej strony barierka (nieuzywanego) lozeczka, z drugiej ja, z trzeciej sciana a on znalazl najdalej polozony przesmyk w stopach (mimo barykady ze zrolowanej koldry) ;-)

A ja mialam dzis piekny sen. Snilo mi sie, ze byly juz paki na krzakach, pierwsze wiosenne kwiaty. Ach, pomyslalam sobie, jesien i zima minely przez noc i zaraz now bedzie lato :-)

Kasienka - poprawka!!! weszłam w galerię i jest tam mój zięciunio!! niooooooo cuudowny :-)

i w ogóle wszystkie maluchy cudowne!!!!

aronia - piękny sen!!!!

kasiekz - ile wkraplasz olejku lawendowego do prania?? i gdzie? w miejsce płynu do płukania??

Ostatnia edycja:
Asik- to zdolniacha maly :tak::-)
Josie- dobra dobra tak sie tylko mowi :-p shopping wciaga :-D
Mlodak- fajno, ze Szynus juz sie naprawil i zazdroscic tylko dlugiego snu :-p:-)
Munka- ja sushi lubie ale nie zeby raz w tygodniu a kebeb czemu nie :-D:-p pochwal sie rozem :-D a sen nie nadaje sie na publiczny :-p
Aronia- szkoda, ze nie mozna przespac jesieni i zimy :dry:

Pe kladzie Aure spac i zaraz bedzie jechal, znowu tydzien go nie bedzie :-( ale takie niedziele jak dzis mi to wynagradzaja :-p;-)

reklama
Witam wieczornie :) i urlopowo znad cieplego jeszcze morza:)
Własnie dlatego mam chwilkę aby cosik skrobnac :-) Wik zasypia ,malz czyta instrukcje do nowej gry , a ja nadrabiam zaleglosci na bb :-) choc nie oszukuje sie , ze dam rade:-D :zawstydzona/y:

u nas po staremu :-) no oprócz tego że plażingujemy sobie , a mały nie ogarnia ogromnej piskownicy :-)

tak na szybko z tego co poczytałam :)

Kasieńka - gratuluje i zazdraszczam córeczki :-D

MsMickey- również gratki i spokojnej ciąży :-)

a i coś marudzicie o wychodzących zębach , to ja pociesze u nas miesiąc temu wychodziły na raz 3 czwórki i 2 trójki :tak: masa pobudek w nocy i kupsztal za kupsztalem :no:
a teraz wychodzi brakująca reszta do kompletu , ale zdecydowanie spokojniej :-)

uciekam nadrabiać dalej i blagać małża o wklepanie kremiku w plecy bom sie spiekła :-p

Do góry