zaza26
Fanka BB :)
robię słoiki z dynią
pierwszy raz w życiu coś zaprawiam hehe, porwalam się na sposób w piekarniku, trzymajcie kciuki, żeby się udało, plizzz
w ogóle to dzisiaj tylko pół dyni dzisiaj zrobiłam a wyszło mi 7 słoików 500ml
zostało mi jeszcze pół tej dużej i dwie małe
chce któraś trochę dyni?
odnośnie nadawania "psich" imion to obie macie rację, bo to zależy komu z kim/czym się imię kojarzy, bo ktoś miał pieska imieniem Sara czy Kajtek a ktoś inny sunię Kasię lub chomika Franka;-) itd.
ja własnie miałam suczkę Sarę, więc wiadomo, że tak bym córce na imię nie dała

S trochę słabiej wypada na tle Damianka, ale zaczął coś tam po swojemu gadać, albo to tylko mi się zdaje, że to brzmi jak język polski;-)
jak tam było w zoo?
pierwszy raz w życiu coś zaprawiam hehe, porwalam się na sposób w piekarniku, trzymajcie kciuki, żeby się udało, plizzzw ogóle to dzisiaj tylko pół dyni dzisiaj zrobiłam a wyszło mi 7 słoików 500ml
zostało mi jeszcze pół tej dużej i dwie małe
chce któraś trochę dyni?
ach imię cudne, chciałam mieć takie wyjątkowe i niespotykane imię jako mała dziewczynka...no i na dzien dzisiejszy zatwerdzone imie Sarasobaczymy jak bedzie dalej czy zmieni sie po urodzeniu ... ale dla mnie brzusio to Sareńka
odnośnie nadawania "psich" imion to obie macie rację, bo to zależy komu z kim/czym się imię kojarzy, bo ktoś miał pieska imieniem Sara czy Kajtek a ktoś inny sunię Kasię lub chomika Franka;-) itd.
ja własnie miałam suczkę Sarę, więc wiadomo, że tak bym córce na imię nie dała
a dziękuję, że pytasz !!! przeszło oczywiścieZaza a jak tam Sergiusz? Przeszlo mu po lekarstwach?

a to jak 74/80 to spoko - kupuj dowoli, bo my 80/86Nie no zaza juz koniec zakupow to byla misja pt wyprawka jesienna i juz zakonczona:-) ostatnio na allegro siedzialam w ciazy! A poza tym janek nadal w rozmiarze 74/80 wiec pewnie mamy inny target:-)

super postępy!!! gratkiWiecie, jestem po wrażeniem ile Damian już umie i rozumie. Praktycznie codziennie uczy się czegoś nowegowczoraj podchodzi do mnie i mówi 'fe fe' no to zaglądam w pieluchę a tam kupka albo jak mówi tak (ta ) to tak fajnie kiwa główką
i ostatnio K. nauczył go machać cześć- podnosi rączkę i mówi cee.
S trochę słabiej wypada na tle Damianka, ale zaczął coś tam po swojemu gadać, albo to tylko mi się zdaje, że to brzmi jak język polski;-)
hurrraDziecko mi się naprawilo. Od 2 dni nie ma już wrzaskow i histerii. Dzisiaj wstał o 8:20.
wczoraj podchodzi do mnie i mówi 'fe fe' no to zaglądam w pieluchę a tam kupka albo jak mówi tak (ta ) to tak fajnie kiwa główką
i ostatnio K. nauczył go machać cześć- podnosi rączkę i mówi cee.
a z tymi zebami to nie strasz
do tego zarowka mi padla w samochodzie i musi przy niedzieli szukac otwartego sklepu w ktorym dostanie zarowke i juz sie boje.......... :-(