reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Aylin dzieki, skocze dzis do tkmaxx. a bylas w plazie czy w bonarce?
Ciuszki 80 na razie ma z zapasem. 86 mam pare sztuk ale to tak o polowe za duze :-D moze na wiosne dorosnie. mowilam ze ostatnio na placu zabaw 10-miesieczne dziecko bylo wieksze od niego....:dry:

Mlodak :szok::confused: bedzie lepiej!

Sunshine piekne! bedziesz zadowolona, nasze sa super mieciutkie :tak: uwielbiam firme bobux

reklama
kasiek a jak tam w tym szczawnie jest? ładnie? pod koniec wrzesnia jedziemy do Świdnicy i Wałbrzycha i tak myślałam przy okazji do Szczawna zajrzeć, bo nigdy jeszcze nie byłam:zawstydzona/y:

nie ja nie, josie dla Jaśka taki rozmiar kupuje
a przepis zapowiada się rewelacyjnie, ale dla nas na razie odpada, bo dżem z myślą o S chce zrobić, a on grejpfuita nie może :(

zamień sok z grapefruita na taki jaki moze. Ja raz robiłm chyba z samym pomarańczowym bo nie chciało mi sie iść do innego sklepu po owoce

Aylin dzieki, skocze dzis do tkmaxx. a bylas w plazie czy w bonarce?
Ciuszki 80 na razie ma z zapasem. 86 mam pare sztuk ale to tak o polowe za duze :-D moze na wiosne dorosnie. mowilam ze ostatnio na placu zabaw 10-miesieczne dziecko bylo wieksze od niego....:dry:

Mlodak :szok::confused: bedzie lepiej!

Sunshine piekne! bedziesz zadowolona, nasze sa super mieciutkie :tak: uwielbiam firme bobux
w bonarce.
były 20, 21 i 22

moja nuna z rozmiarami to i 68 wejdzie - w bodziaki. Tylko rekawki ma 3/4. A ja 80 kupuje zeby rękaw był ok. 86 jak na razie te wszystkie które mam sa duzo za duze. Ale na szczeście to bluzeczki wiec nawet na przyszłe lato - na dni z niepogoda bedzie.

Witam :) młody wczoraj stał z kaskiem pod rowerem więc wyjscia nie miałam i musiałam się udać na wycieczkę:) potem pojechaliśmy na działkę i moje dziecie malowało studnie błotem :szok:chyba nie muszę mówić jak wyglądał :) I też możemy pochwalić się zapasami na zimę :) babcia wczoraj robiła buraki i butwinę, a ja maliny i jeżyny dla młodego :) mam jeszcze dwie cukinie i szukam pomysłu jak jedną zrobić??

Ni i miałam przyjemność poznać Aylin i jej męża, ze przesympatyczni to chyba nie musze pisać :) tylko szkoda, ze nie weszli na placek, ze śliwkami który specjalnie piekłam:dry: ale wybaczam trochę kilometrów przed nimi było i czekająca córcia.

W zoo było.jak to w warszawskim zoo..... Nie da się.ukryć że całość pozostawia wiele do życzenia ale młody spisał się na medal. Ani razu nie zappłakał. Śmiał się do zwierząt, wyciągał rączki i do slonicy krzyczał "mama". A mi się wydawało że schudlam...... Ludzie wokoło mieli polewke.
No i po wizycie w zoo zobaczył balony więc poszliśmy tam. I gość miał gumowego jelonka. Efekt taki że po powrocie zamówiłam takie cudo:Zobacz załącznik 581650
Mój też uwielbia zoo i mam nadzieje, ze jeszcze zaliczymy parę razy w tym roku, a na zabawkę będę polować, bo pewne Antkowi też się spodoba. I współczuję dzisiejszej "przygody".

Hej

Siedzę jak na szpilkach i czekam aż K. zadzwoni bo poszedł dzisiaj do nowej pracy...
Dawaj znać jak tam mąż w nowej pracy.

Pola wstała o 9.45! Ale w sobotę byliśmy w miejscowości uzdrowiskowej Szczawno Zdrój, a w niedziele pojechaliśmy do Kudowy Zdrój na Błędne Skały. Młoda miała mega frajdę przeciskając się między skałami, przechodząc pod nimi - cały labirynt przeszła sama na piechotę:D To chyba tak ją wymęczyło, że tyle spała:ppp Poza tym skończyło się mm i dostała na kolację kaszę z mlekiem owsianym...kurde chyba będę jej częściej z takim robić:)
aga tak po nocach...ja bym zawału dostała, bo boi dupa jestem:p
Brawa dla Poli będzie zdobywać szczyty z tatą :D
A do powrotów nocnych to długo nie będzie następnego, bo wracałam najdłuższą drogą (najwięcej latarni było) i z duszą na ramieniu.

A my wczoraj przejechalismy sie na wioske ogladac strachy :-D co roku jest tradycja ze niektore miasteczka organizuja "odpust" i kazdy dom wymysla jakiegos stracha :-):tak: mloedej sie podobal najbardziej shrek a mamie trup w wannie pelnej krwi :-D Oczywiscie przejazd kolejka ciuchcia obowiazkowy :-D:tak:
No to zaszalalam :-p

Zobacz załącznik 581679Zobacz załącznik 581680 nowki nie smigane z pudelkiem za jedyne £13 :-)
Butki dla prawdziwej damy :)

A i widziałm Agę z Antosiem - Antoś duzy chłopak ale nie gruby. Więc puki co Aga nie masz sie co martwić jego przyszłościową wagą :) I sliczny jest :) szkoda ze tak daleko mieszka bo moze by coś z tego było :)
:cool2::-D

Zaza brawo za przetwory, a i dynie przygarnę, bo uwielbiam!!!

Damian w końcu usnął a Oliwia odrabia lekcje ale przez tą pogodę bardzo śpiąca jest. No i padać zaczęło....:dry:

Kasiekz super taki labitynt skalny, Pola się wyszalała to i spała długo:tak:

Sunshine sama pooglądałabym jakieś strachy;-) szkoda, że u nas czegoś takiego nie zorganizują. Butki szałowe
Muńka na pewno po szczepieniu będzie ok
Aylin fajno, że udało Ci się spotkać z Agą i Antosiem
Młodak ależ pechowy dzień:szok: jutro na pewno będzie lepiej
Josie u mnie z kolei dzisiaj pani w sklepie myślała, że młody ma prawie 2latka bo duży niby jest. A ciuszki na 86 nosi

sunshine piękne, mam podobne, niemal identyczne butki:)))

zaza w Szczawnie jest piękne! Pijalnia wód, stadnina koni, na każdym kroku fontanna, zadbane parki i pełno ścieżek wybrukowanych (wózkiem wszędzie przejedziesz) oraz świetny plac zabaw:p Do jedzenia polecam Dom Turysty - przepyszna domowa kuchnia za gorsze! 'Spacerownią' dojdziesz do stadniny koni a jeśli jesteście fanami gór jak mój M to stąd można wybrać się aż na Trójgarb.

aylin genialny przepis!

josie to faktycznie mały. Ja zawsze myślałam, że P mała, a wczoraj 17mies. chłopczyk był z nią równy...ufff:) Spodnie nosi 80, ale górę i bodziaki 86 (80 nie dopnę w pampersie). Ale nie przejmuj się - mój brat wiecznie kurdupelek, do komunii nawet szedł z pierwszej ławki, zawsze mały, a teraz ma 180 i kawał chłopa!

mlodak spokojnie, nie ty pierwsza i ostatnia wracałaś skądś w rzygach:d ja ostatnio byłam na placu zabaw obrzygana przez dziecia:) ściany w salonie miałam kilka razy załatwione, ale jak od razu wytrzesz gąbką z płynem to wszystko schodzi, nawet kawusia:) są pozytywy, bo dzieć się nie zadławił, a ty będziesz mieć w końcu upragniony remont:p

aga teraz i Aylin potwierdziła, że Antoś nie jest gruby, a ty marudzisz! I widzisz...szykuje się bitwa dziewczyn o Anotsia!!! Pamiętaj, że byłam pierwsza i mam bliżej:ppppppp

Ostatnia edycja:
Aga- dzem z cukini - pyszny, moja babci robi
A znasz przepis??

aga teraz i Aylin potwierdziła, że Antoś nie jest gruby, a ty marudzisz! I widzisz...szykuje się bitwa dziewczyn o Anotsia!!! Pamiętaj, że byłam pierwsza i mam bliżej:ppppppp
No dobra gruby nie jest, ale jest duży i może mieć tendencje do tycia po grubej mamie:baffled::baffled:

Zapisałam Antka na jedne zajęcia : Socatots Piłkarskie Maluszki | Brazylijskie Szkółki Piłkarskie
dużo o nich fajnego czytałam, tylko dlaczego tak drogie są:confused::confused:

Hej! ja tylko na chwilkę, bo mały dzisiaj strasznie marudny i tylko u mamusi na rączkach będzie siedział. Jeszcze guza nabił ooo losie... ale płakał aż mi się serce krajało.

Weekend nam minął za szybko, byliśmy u moich rodziców dwa dni i się aż wstyd przyznać ale rozleniwiłam się trochę za bardzo. Mamusia zapasów naszykowała i teraz pół roku będziemy je jeść.

Nadrobić nadrobiłam Was, ale nie pamiętam co gdzie i kiedy.

Miłego popołudnia!

Aga ale czad!!! Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje...a orientujesz się czy jest cosik dla dziewczynek:p? W środę wpadam z ciastem czekoladowym z malinami, takim co i bobasy mogą się poczęstować:)

Andzia wow z moje ukochanej cukinii! A to nowość...ciekawe jak smakuje:D Jak było dziś w żłobku?

Rysica jak dzień w żłobku?

Wiecie co moja Polka wykręciła, aby Agi Antosia poderwać?! Zamieniła nr tel. mojej siory z nr Agi i zamiast Poli zdjęcia wysłać siostrze, trafiły mms'em do Antosia...wie jak chłopaka poderwać:D No cóż konkurencja Aylin czuwa:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Aga - przepis podam jutro, babcia nie moze znaleźć, jutro pójdzie do sasiadki

Kasiek - mała spryciula- niezle sobie radzi. Dzem smakiem troche przypomina dzem ananasowy i swietnie nadaje sie do ciast.
W złobku co raz lepiej, Mati ma babcie i ulubiona ciocię i ich sie trzyma:-D Zachodze dzis po chlopaków, a dyrektorka sie pyta po co ja przyszłam:szok: i Mati jest juz ich i ogolnie, ze taki słodziak... Kto by pomyślał?????:-D
Mlodak - jak minęlo reszte dnia? Bez zadnych rewelacji??????

Aaaaaaa i jeszcze coś - moja najmłodsza siostra ma szkarlatyne:szok: Dobrze, ze ostatnio nie miała styczności z moimi chłopakami

Aga te zajecia sa te z u mnie w miescie, ale nie moge znaleźć ich ceny. ile kosztuja????????

Ostatnia edycja:
Do góry