reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Dzieki kochane!!! i co ja bym bez Was zrobila :happy2: a tak sciagi beda napisana, kcikasy zacisniete i co najwazniejsze wierzycie we mnie :happy2: SCISKAM ale pewnie sie domyslacie, ze troszke mniej mnie tu bedzie :sorry2: pierwszy Exam mam juz pd koniec pazdziernika :baffled: i rowniez wtedy zaczynam Project na zaliczenie roku! :baffled: A jutro jeszcze sprawdzenie na jakim poziomie jest jezyk ang. i matma :dry:

Iwon- pewnie, ze wybaczymy:tak:

reszta w czasie przerwy :sorry2:

reklama
Nom, muszę powiedzieć, że straszne z Was czarownice, bo jak tu nie zaglądam przez kilka dni, to brakuje Was jak chol.erka :-p:sorry2:

Ojej asik, to faktycznie masz sajgon. Pocieszę Cię, że mój też stękająco-marudzący od dwóch tygodni.

Sunshine dasz radę :tak:

Asik powodzenia! oby Damianek się opamiętał chociaż na czas wizyty :)

Iwon ja zaglądam nawet kilkanaście (!) razy dziennie, nawet jak mam czas tylko 2 posty przeczytać, ale muszę no!:-D

Dzień dobry moje drogie.

Nie nadrobiłam bardzo bo przebiegłam wzrokiem przez ostatnie 10 stron i doczytałam, że Aylin robi przetwory- czy Twoje dziecko to anioł czy chodzi spać Martynka o 18?? Nosz kurde ja nie mam żywcem czasu przy tym moim urwisie- podziwiam:tak:

Iwon
cała happy po powrocie męża?

Dziewczyny ja jestem załamana- wyczaiłam u mojego KJ wczoraj taki ciemniejszy nalot na jedynkach!:szok: Próbowałam zeszczotkować pastą i szczoteczką ale bez rezulatów i w wyniku tego jesteśmy zmuszeni iść do dentysty:-( Kurde!!!! Młody ma zębce myte 2 razy dziennie, nie je słodyczy- o przepraszam jednego danonka na dzień i tyle, czasami paluszka no ale chyba cyc w nocy go zgubił... Normalnie nie wyobrażam sobie wizyty u dentysty, on nawet mnie nie chce zębów pokazać. A u okulisty ostatnio jak zażyczyłam sobie badanie lampą szczelinową to darcie było potem jeszcze pół godziny- no nie widzę tego w jasnych barwach:no:

Pamka happy, happy ;-) A Ty mi powiedz, jak Ty Julkowi te zęby myjesz? Qrde, mój sobie nie daje, coś mu tam smyrgnę szybko tą szczoteczką nakładaną na palec, ale to tyle, co nic. O dentystę się nie martw, tylko musisz podpytać o takiego, co ma podejście do dziecia dobre ;) Może akurat młodemu się spodoba (no co, nadzieję trzeba mieć :sorry2:)

Laski tragedia!!
Komputer mi w pracy padł, dokładnie dysk, wszytsko przepadło, ale nie to najważniejsze - nie dali mi nowego, i nie mogłam z Wami pisać:szok::wściekła/y: CZytalam oczywiście na telefonie, ale.....

Aga - sorki, ale przepis zaginąl, przepadl, u sąsiadki tez:szok: Ale Aylin pisała, ze ma. Jak tam zajęcia, Antoś zadowolony????
Iwon - no nareszcie:-D
Pamka - a Ty gdzie sie podziewałaś??? Trzymam & żeby ten nalot to nic strasznego było.

Lecę sie oporządzić, bo do gina dzisiaj - w końcu:zawstydzona/y:

Pamka cyc nie powoduje próchnicy:) Próchnica a karmienie piersią - Dzieci są ważne Mam nadzieje, że to żadna próchnica. Ja ząbków nie myję, bo pani dentystka powiedziała, że do 2 roku nie trzeba, a po każdej słodkiej rzeczy typu mleko mm, jogurt itp. należy dać dziecku wodę do po picia/przepłukania lub ewentualnie umyć ząbki samą wodą. Nawet mówił to jakiś prof. w TV i któraś z was na forum:)

Iwon welcome back!

Aylin właśnie, jakim cudem masz czas?!

Rysica jak było w żłobku, bo nie wiem czy pominęłam czy nie napisałaś?!

Aga daj koniecznie znać jak zajęcia!

reklama
Dzięki laski- napisałam do pana dentysty, który został mi polecony i odpisał mi, co następuje: "Zapraszam na wizytę do gabinetu,jeśli jest to próchnica początkowa ,to spróbujemy zastosować lakier z fluorem-zabieg bezbolesny i bezstresowy dla dziecka" Zobaczymy jak sobie cwaniak poradzi z moim KJ;-)(mowa o dentyście oczywiście). Szczerze to ja u Julka obstawiam jakieś odwapnianie zębów bo on przecież startował z waga 2770 i długością 55 a teraz ciuchy kupuję na 92 numer buta to 22 a waga 13,5 kg bo schudł 300g- organizm w tak krótkim czasie straszną pracę wykonał by dojść do tych wymiarów...

Andzia- u mnie w pracy zainstalowali jakieś oprogramowanie szpiegowskie i młody prezes sobie co miesiąc bierze zestawienie kto, ile na jakich stronach siedział więc nie korzystam prywatnie w ogóle... Też mnie telefon ratuje.

Iwon takie powroty są fajne... Pamiętam jak ja po 4 miesiącach wróciłam do domu...:rolleyes2: oj fajnie było :-) Jak mały Julek zareagował na tatę??
Myję swojemu zęby normalnie pastą (ale odrobinę na smaka) dla dzieci- mój KJ myć zęby lubi- musimy przed nim nasze szczoteczki chować bo elektryczne są atrakcyjniejsze niz jego...;-)

Rysica właśnie widziałam na FB, że młoda do żłobka poszła jak jej tam??

Do góry