reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasiekz zdążyłam wybiec na dwór :) Ale stracha wetowi narobiłam że hej. No ale taki efekt będzie jak się od 2 dni nic nie jadlo a działało na wysokich obrotach i jeszcze w nerwach. Bo sam zabieg na kocie to już na mnie wrażenia nie robi.

Choroba bostońska? A co to za ciort? Pierwsze słyszę. A te bąble swedza?

Aronia a co z ibufrofenem jest nie tak? Szymek słabo reaguje na paracetamol więc jak ma gorączkę to wolę ibum podać bo zadziała od razu. A teraz dałaś mi do myślenia.

reklama
Karina, Sunshine zdrowka dla dzieciaczkow.

Mloda dobrze, ze Grubcio lepiej i fajnie, ze sie wybawilas na weselichu.

Reszte nadrobie wieczorkiem, bo jestem nieprzytomna. Mlody ma katar, ja wczoraj dostalam @. Skurcze masakryczne - z braku innych srodkow przeciwbolowych wzielam tabletke tramalu przed spaniem. Skurcze nie przeszly, a ja do tej pory sie czuje poklepana. Normalnie jakbym pijana byla :eek:

josie zabiję!!!! z drugiej strony właśnie zarobiłam 72zł na sprzedaży 4 rzeczy na All po Polce dzięki mobilizacji Aylin, więc...:D:D
aaaaa jakie mają super slippersy, takie jak szukałam! dzięki, dzięki, dzięki:)

Polka właśnie usnęła podczas robienia inhalacji...ten mój nebulizator tak buczy, że ją zawsze usypia:p

Ostatnia edycja:
Hej baby :cool2:

Ale mnie kręgle łupią, no nie wyrabiam od tygodnia. Muszę się zapisać na jakąś rehabilitację, bo to nie do pomyślenia, żeby w tym wieku narzekać na plecy :no: Boję się zrobić prześwietlenie, bo solidnie zaniedbałam to moje skrzywienie kręgosłupa. Zawsze się odgrażam, że coś z tym zrobię, jak dostaję ataku bólu, a potem znowu odkładam temat :sorry:

Mój bąbel od kilku dni zaczął samodzielnie jeść :-) Daję mu obiad w miseczce, widelec i łychę w obie ręce (do wyboru), a i tak większość zjada palcami ;-):sorry: Ale grunt, że daje radę. No i frajdę z tego ma, a ja mogę spokojnie zjeść obiad z rodzinką :)

Aylin, Sunshine cudne ciuszki upolowałyście :happy: Sunshine ale czyje włosy obcięłaś? Swoje? :szok: Na całkiem krótko? Poka! :tak: A tego wirusa bostońskiego, to już przerabiał mój starszak :tak: W sumie nic groźnego, chociaż jak pierwszy raz zobaczyłam te krosty w dziwnym miejscu, to byłam przerażona, bo wcześniej nie słyszałam o tej chorobie.

Hatszept
ale genialne zdjęcie małej :-) Jest niesamowicie dokładne i takie "realne" :) I widać dziewczęce rysy, serio :-) Co do cukinii, to ja też głównie używam jej do leczo.

Niespodzianka
ja też potrafię być przy bąblu cierpliwa, chociaż niestety mam dla Ciebie złą wiadomość - z biegiem lat to mija :-p Starszak potrafi mnie nieraz ostro wyprowadzić z równowagi :sorry: Zdrówka dla smarkatka!

Zaza w takim razie ja mam sporo takich ciuchów do ciochrania ;-)

Kasiekz ale fajnie, że Ci się udała sprzedaż na allegro. To może i ja się jednak zmobilizuję? :sorry:

Andzia niestety tak to już jest z dwójeczką dzieci, że ledwo jedno wyjdzie z choróbska, to już kolejne załapuje. Zdrówka dla chłopców! :) Mój J. jeszcze nie potrafi wydmuchać noska.

Katrina
zdrówka dla dzieciaków! Może Ty mi powiesz, co to za aplikacja do fona, bo nikt mnie nie chce oświecić, a pytałam :sorry:

Msmickey podoba mi się ten "wkurz" ;-) Pożyczam ;-)

Młodak
doczytałam, że impreza udana i z grubciem już wszystko dobrze, ale nie napisałaś chyba co z tym butem? Odratowałaś go lakierem?

Asik fajno, że udało się romantycznie spędzić Wasz czas :happy: Zdrówka dla Oliwki! Ja też się obawiam, że i mój starszak zaraz coś przyniesie ze szkoły, bo już zaczyna pociągać nosem :confused2:

Polaa to Ty już jesteś weteranka wizyt u fyzjera ;-) I jak mały się zachowuje? Nie wierci się?

Muńka no to powodzenia, oby się udało na allegro! :)

Choroba bostońska? A co to za ciort? Pierwsze słyszę. A te bąble swedza?

wyzej wkleilam link ;-) Bable nie swedza ale mlodej przeszkadzaja zwlaszcze na na raczkach:-(
co chwile przychodzi do mnie i mi pokazuje ze ma cos na raczkachi che abym to umyla albo zabrala, mysli, ze to brud, paproch...
A dlugo sie to moze utrzymywać?? Ehhh...te wiruchy!

utrzymuje sie od 7 do 10 dni i samoistnie zanika :tak: niczym sie tego nie leczy:no:

Kasiek- zgadza sie to wystepuje tylko na dloniach, stopach, okolicy pupki i w buzce, moze byc goraczka ale nie musi, Aura na razie nie ma, te krostki w buzi bola wiec dzieci przestaja jesc i pic i wtedy to juz jest problem bo znaczy ze robi sie infekcja..... dopoki normalnie je i pije a goraczka nie wystepuje "podobno" nie ma czym sie martwic a po tygodniu samo zanika :tak:

I sorki za zarazenie :sorry: ale to Aylin wina :-p

Josie- to Wam dobrze! my tu za przesylke musimy placic :-p

Katrina- zdrowka dla Was :tak:

Niespodzianka- wspolczuje @ mnie za chwile tez to dopadnie :confused2:

Iwon- chociaz Ty idz i cos zrob z tymi plecami, bo ja robie tak jak Ty, jak jest bol t jestem w pelni zdeterminowana do dzialania a jak juz odposci bol to i ja odpuszczam :zawstydzona/y: No wlasnie te bable w dziwnych miejscach to najgorsze.... :-( Gratki dla Julka :tak:moja tez sama wcina wiec ssniadania, obiadki jadamy cala rodzinka :-) z tym, ze Aura najbardziej lubi uzywac sztuccow bo nie lubi miec brudnych raczek :-D maly czyscioch z niej :-D
A wlosy swoje :-p

Ostatnia edycja:
hej

chciałam Wam powiedzieć że my nadal chore, jadę dziś na 14 do lekarza i chyba nie obędzie się bez antybiotyku :-:)-(

nie nadrobię Was jak zawsze zresztą bo tyle naskrobałyście że masakra :szok::szok::szok:

później postaram się usiąść i choć troszkę poczytać co u Was, całkiem już wypadałam z obiegu :shocked2:

oczywiście wszystkim chorowitką zdrówka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i baby z Wro ja odpadam w tym tygodniu ze spotkania :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

alijenko - zdrówka jak najwięcej dla Was!!!

josie zabiję!!!! z drugiej strony właśnie zarobiłam 72zł na sprzedaży 4 rzeczy na All po Polce.

ale masz branie!!! :-)

Iwon - braffooo dla J !!! a co do bóli, to mam podobnie....ale boli mnie szyjny, budzę się ze zdrętwiałymi dłońmi itp. powinnam się prześwietlić, zadbać o szyjny, jak i wrócić do reha bioder, ale...

Sunshine - ja też chcę zobaczyć nowy fryz !!!!

Właśnie zrobiłam roladę szpinakową i z chęcią bym ją zjadła, ale musi odleżeć swoje w lodówce.

G zaraz pewnie będę usypiać, ale póki co znosi mi z pokoju książki do oglądania. Ma teraz taki etap, że uwielbia siadać u nas na kolanach i oglądać książeczki. Pokazuje wtedy paluszkiem na obrazki i trzeba jej mówić co to jest, a jak wie, to sama mówi :-) Czasem, wie, że w danej książce są na jednej ze stron np. okulary i krzyczy "okula" dopóki się nie otworzy na stronie z ich obrazkiem :-):-)

witam

młody zrobił mi prezent i pierwszy raz od dawna spał u siebie w łóżeczku do samego rana, potem koło 6 wyczołgał się na nasze łóżko, doczołgał się do moich nóg i zasnął:-D po kilku minutach znowu się obudził, doczołgał się do poduszki i znowu padł:-D słodziak mój :)

Sunshine Katrina Niespodzianka zdrówka dla waszych dzieci!!!!

zaza
ja nie wiem co to MBTM:D
Must Be The Music;-)

wiedzialyscie ze jest next online polski?? i darmowa wysylka? :szok:
Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Poland
az mi sie cisnienie podnioslo z rana :-D:-D:-D
zabije, uduszę, poćwiartuję:-D moje super niskie ciśnienie tez podskoczylo znacznie
ale te ceny, no... :confused2:

Polka właśnie usnęła podczas robienia inhalacji...ten mój nebulizator tak buczy, że ją zawsze usypia:p

:-D:-D:-D

iwon oj mam to samo z kręgosłupem... a zebrać się na masażyk nie mogę:zawstydzona/y:

reklama
Cześć laski

Ale mam lenia...nic mi się nie chce. Chyba jakiegoś gotowca kupię na obiad.

Młodak tak nie chciałaś iść na to wesele a wybawiłaś się za wszystkie czasy;-) oby bąble szybko zeszły
Muńka a to co innego, ze mężuś dojedzie:tak: no i super, że uda Wam się gdzieś wyjść
Zaza nie oglądam MBTM
Sunshine zdróweczka dla Aurelki
Katrina dla Twoich dzieciaczków również zdrowia
Niespo współczuje @
Iwon Ty nie kombinuj tylko zasuwaj do lekarza. Gratki za samodzielne jedzonko
Alijenka oby szybko Was to choróbsko opóściło

Do góry