Witam deszczowo juz kolejny dzien...... ale z kawka w reku :-)
Mloda spi a ja sprzatam i nadrabiam, jeszcze obiad musze wstawic tak tak szybciutko
Pamka- ksiegowosc a dokladnie AAT Level 4 Accounting jak to skoncze to bede w pelni kwalifikowanym ksiegowym ;-) ale jak juz wczesniej pisalam, rok temu nikt nie zaliczyly roku wiec sie zobaczy
Iwon- i po co sobie problem robisz z obiadem

do restauracji i z glowy

a tak powaznie to jak na obiad zaprosilas to chyba "tradycyjny" dwu daniowy ale potrawy moge byc nowoczesne

Podobaja mi sie pomysly
Aylin. sama juz dawno nie robilam uroczystego obiadu ale moge polecic "paczki na ananasie" czyli kuleczki z piersi faszerowane serem i chrzanem podawane na ananasie.... palce lizac
Asik- zdroweczka dla Was i dziewczyny juz chyba wymienily wszystkie naturalne sposoby... ja stosuje herbate z cytryna i miodem i duzo jablek, mlja babcia jak sie leczyla i nigdy nie byla chora, lekarzy omijala szerokim ukiem :-)
Alijenka- mamy te same ksiazeczki super sa!!!! a w tej z dziecki i czesciami ciala to siada na kanapie i pokazuje to co dzieci przeslodko to wyglada
Kasiek- lala pierwsza klasa
Aga- nie ma to jak spotkanie z spiapsolka, lek na wszystko
Lece robic obiad -
Gulasz a pozniej skocze na poczte (Aylin) i do kolezanki na popoludniowa kawke :-)