reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Andzia też byłam zdziwiona obecnością tego parkiet.
:confused::eek:

Andzia dla mnie też to śmieszne bo albo płeć widać albo nie. A i to nie zawsze się sprawdza...
Oliwka u lggopedy dobrze, jeszcze tylko zamiast 't' mówi 'k' a 'n' to 'm' ale damy radę. A brat nogę w gipsie po kolano ma

Pewnie, ze dacie:tak:
Złamał palec i nogę w gips po kolano???:baffled:

Iwon - kolor mam naturalny z oszczednosci i lenistwa. Zdjęcia nigdy nie wstawiałam, bo nie dośc zem brzydka to do tego jeszcze niefotogeniczna:zawstydzona/y: Unikam aparatu jak ognia. Mam pare zdjeć, zeby jadnak mieć jakąs pamiatkę. Ale zauważyłam, ze im starsze zdjęcia tym bardziej siesobie podobam. Za 30 lat spojrze na terzniejsze i bede podziwiac jaka to ja ładna byłam:-D:-p

Co do promocji- to dawno byłam na sklepach, ale mam kupony na 20% w Smyku i Coccodrillo i na weekndzie też ruszam na łowy. Kupony z gazety IN STYLE, podobno sa jeszcze jakieś inne podobne (gazety) z kuponami.

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia potwora miało być ale telefon wiedział lepiej co chcę napisać.

Chyba dobry klimat mam w domu skoro się uchował. A żeby K udowodnić bo też nie wierzy że był komar to na gazecie która ubilam nadal widnieją krwawe zwłoki krwiopijcy. Chcecie fotke????

Osluchowo dobrze :happy2: tylko teraz krostki ma na pleckach i szyji ale wygladaja bardziej na potowki :dry: powiedzial, ze to moze byc przez oslabiony organizm :confused2:

Niespodzianka- hehhee paracetamolu nie zalecil a wlasciwie nic nie zalecil :dry: ale bardzo dokladnie ja osluchal i zajrzal do buzki i wszystko ok :happy2: a ja tylko chcialam sprawdzic czy czysto :tak: leczyc bedziemy sie domowymi sposobami ;-)

Nie zaglądałam bo zalatana byłam, we wtorek logopeda, wczoraj pół dnia też w mieście a wieczorem jeszcze wiozłam brata do szpitala na chirurgię i tak jakoś zleciało

a co sie bratu stalo?

mlodak- pani w aptece widac ma takiego samego ancymonka :-D

iwon- co PL na promocji to nie mam pojecia :sorry2:

A ja wlasnie odebralam kurtke od listonosza :happy2: to kremowa pikowana Aurelki :happy2:

A teraz sie pozale bo juz nie mam sil na ta moja mala zlosnice :wściekła/y: nie chce mi jesc :no: tylko pluje:wściekła/y: wszystko brudne dookola a ta najlepiej by platki kukurydziane wcinala!!!! od sniadania nic nie dostala, zeby zglodniala i cos zjadla obiadu i du.paaaa nic :wściekła/y: ja nie wiem jzu co mam z nia robic....... a jak pojedziemy do kolezanki to tam cos zawsze zje a w domu NIE!!!

Andzia potwora miało być ale telefon wiedział lepiej co chcę napisać.

Chyba dobry klimat mam w domu skoro się uchował. A żeby K udowodnić bo też nie wierzy że był komar to na gazecie która ubilam nadal widnieją krwawe zwłoki krwiopijcy. Chcecie fotke????

Dawaj a obok ja wstawię swoją dla Iwon. Przynajmniej przy nim bede korzystnie wyglądać:-D:happy2:

Proszę bardzo:
DSC_1131.jpg

Andzia teraz Twoja kolej.

Załączniki

• DSC_1131.jpg
    DSC_1131.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 44
mlodak ja właśnie małej zrobiłam naleśniki z dżemem z brzoskwiń taki swojski robiony przez babcię Niuśki, pluła tak samo choć moja owoce uwielbia
a co do komarów to ja nadal mam włączony płyn na te gady bo w piwnicy mam ich mnóstwo, właśnie K kupił taki specjalny proszek na nie ale nie ma kiedy go wysypać

Iwon no a ja właśnie ciągle mam ten sam kolor, kiedyś tylko rzuciłam sobie balayage w odcieniu bordo, co do zniżek i ubrań nie pomogę bo ciuchy mamy od mojej siostrzenicy także ja prawie nic nie dokupuję

asik dobrze że Oliwka u logopedy ok, dacie zapewne radę z "t" i "n"

andzia już się tak nie krytykuj !!!!!!!!!!!!!!! ja też nie cierpię zdjęć

Sunshine dobrze że Aurelka osłuchowo ok, a co do jedzenia moja też ma takie dni że wszystkim pluje a ostatnio ma beeeeeee na wszystko co jej gotuje a wszystko co ze słoiczków by wcinała, też nie wiem o co jej chodzi :-:)-(

Dawaj a obok ja wstawię swoją dla Iwon. Przynajmniej przy nim bede korzystnie wyglądać:-D:happy2:

Tekst tygodnia :-D zaraz po ostatnim aylin ;-)

Dawaj andzia, dawaj, słowo się rzekło ;-) Przecież wiesz, że nawet jeśliś brzydka, to i tak powiemy, że nie więc od razu się podbudujesz :-p;-) Tak jest, apeluję o zdjęcie andzi i asik. Kto jest za?

reklama
Do góry